kızlar yıldızlar klübü için 2011den itibaren k1 ve k5 arasımı geçerli yoksa 2010dan itibaren mi???
O işaret Fırsat işareti canım sotkda olmamasıyla alakalı deıl O kırmızı işarete Tıklarsan Ekrana kucuk bi bilgilendirme Penceresi açılır Okuyunca anlarsın
kızlar bugun alt üyem beni arayım sordu dediki biz kaçta kaç kar alıyoruz dedi bende yüzde 33 yada 30 diye biliyorum dedim hesap yapmışlar yüzde 25 oluyoımuş neden acaba bir bilgiisi olan varmı bu konu hakkında?
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
Bronz üyelik için kampanya 5 sonuna kadar gümüş üyelik için kampanya 7 sonuna kadar altn üyelik için kampanya 9 sonuna kadar platin tüm yıl boyunca..hepsinin ayrı ayrı limitleri var
onu anladım canım da bu süre 2011 k1de mi başlıyo yoksa 2010dan itibaren mi?
canım o concealerı üç yıl önce kullanmıştım o zamanlr memnundum fakat çabuk bitiyordu hatta fırçasını ruj sürerken kullanıyorum hala arkadaş avonu bırakınca bir daha almamıştım bu ay bende sipariş vereceğim inşallah dahada geliştirmişlerdir formülünü nede olsa üç yıl geçti aradan
daha önceden ilkşah açıklama yapmıştı .. sanırım şu kdv iskonto zımbırtıları dahil %33 oluor yani avon bunları düşmeden karımızı söylüor bunlar eksilince otomatik karımız %25 oluor.. elimize kalan %25 e tekabül edior..
Şekerim 2011 k1 ile başlangıç o
çok az yaaa bize kalan
anladım canım tşkler şansım pek yok o zaman
kızlar ben bşka bir firmada temsilciyim çevremde çok fazla avon temsilcisi olduğu için bende avonu düşünmedim ama ürünlere bakıncada düşündüm açıkçası size sorular sorucam bilgilendiriseniz sevinirimm
1.üyelik ücreti ne kadar
2.sipariş zorunluluğu varmı mesela her ay şu fiyat kadar satış yapmalısınız tarzında
3.illa banka kartına sahip mi olmalıyım yoksa bankalardan fatıuramla ödeme yapablirmiyim
4.fatura ödeme süresi ne kdar
5.kargo ne kadar yada kaç liralık siparişte kargo ödemiyoruz
6.kar tam olarak %33 mü kızlar aklıma geldikçe sorucam sizlere yardımcı olursanız sevinirim düşünüyorum aslında ama şartları merak ediorum
cnm bildiğim kadarıyla cevaplandırayım arkadaşlar tamamlar eksik kalırsakızlar ben bşka bir firmada temsilciyim çevremde çok fazla avon temsilcisi olduğu için bende avonu düşünmedim ama ürünlere bakıncada düşündüm açıkçası size sorular sorucam bilgilendiriseniz sevinirimm
1.üyelik ücreti ne kadar
2.sipariş zorunluluğu varmı mesela her ay şu fiyat kadar satış yapmalısınız tarzında
3.illa banka kartına sahip mi olmalıyım yoksa bankalardan fatıuramla ödeme yapablirmiyim
4.fatura ödeme süresi ne kdar
5.kargo ne kadar yada kaç liralık siparişte kargo ödemiyoruz
6.kar tam olarak %33 mü kızlar aklıma geldikçe sorucam sizlere yardımcı olursanız sevinirim düşünüyorum aslında ama şartları merak ediorum
üyelik ücreti bir defaya mahsus olarak 7.5 tl sipariş zorunluluğu yok .. bu 7.5 tl ne zaman ilk siparişini verir isen faturana eklenecek .. fatura ödeme süresi egerki iş bankası otomatik ödeme talimatı verir isen 150 altına 15 gün 150 tl üzeri satışa 1 ay .. normalde 75 tl lik satışa kargo ücreti ödenmiyor bu ay limit 85 e yükseltildi .. bu limit yaz aylarında 25 tl ye kadar iniyor.. egerki limit altı ürün siparişiverir isen 7.5 tl kargo ücreti .. canım iskonto kdv vs içinde %33 ama sana kalan para %25 i oluyor 100 liralık satıştan 25 lirası kar olarak kalıyor..
15 gün baya az peki mesela oriflame de istersen sipariş ver istersden verme avonda mesela üç ayda bir sipariş verceksn fln tarzında bi zorunluluk varmı
otomatik ödeme talimatı verir isen 1 ayda ödüyorsun ..3 ay sipariş vermez isen üyeliğin iptal ediliyor tatlım
yaşım küçük ve kredi kartım yok bu sorun olurmu peki
yaşım küçük ve kredi kartım yok bu sorun olurmu peki
arkadaşlar outspoken kullanan var mı aranızda kokusu nasıl kalıcımı?
bu gün birisi sordu güzelse alayım dedi ne diyeyim çok güzel çok kalıcı bi parfüm dedim kokusunu hiç bilmiyorum halbuki inşallah yalancı çıkmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?