hayır tatlım sakın bırakma bir zamanlar aynı durum benimde başıma geldi hiç satış yapamadım ama sabrettim sonuçta 3 ayda bir sipariş versende çıkmıyorsun ve sabrımın sonunda ben kazandım cnm o yakın akrabam pes edip avonu bıraktısende sabret sadece kendi ihtiyaçlarını alırsın birde bakmışsınki çevren yavaş yavaş genişlemiş 2 müşterin olsa bile yeter sana
cnm bence böyle bi hata yapma her başlayan avonda ısrarcı olcak die bişi olcak deil ya! hem çevren farklıdır senin okul iş olabilir farklı ortamlarda farklı insanlarla iletişim kurabilirsin.
ben de buraya taşındığımda benim işyerinde benden başka iki kişi daha avon satıyodu başka da bi çevrem yok burda hala da yok. sonra aktif olarak ilgilenen arkadaş başka bir işyerine gitti diğeri pasif kaldı arkadaşlar bana soruyor avon katologunu ben de ilgileniyorum ama diğer arkadaş satarsa da satsın herkesin rızkı başkadır diye düşünüyorum ilk bikaç ay sıkıldım bi ay da sipariş vermedim ama çıkıyo bi şekilde:) hiç olmadı limit kadar sipariş verir sonra da iade edersin cnm sıkma bu kadar kendini. belli olmaz bu işler. bence acele etme.
bu anlatılanlar aynen benim başımada geldi benim en iyi müşterim gitmiş avona benden habersiz internettten üye olmuş bana da ç.ok sonra söyledi duyunca şok oldum kızdım ama ne yapabilirim ki,oluyo böyle şeyler ya üzülmeyin hiç hele ki ben hızlı davranıp kendime alt üye olarak kayt ettirdim yoksa öyle gidecekti...
arkadaşlar outspoken kullanan var mı aranızda kokusu nasıl kalıcımı?
bu gün birisi sordu güzelse alayım dedi ne diyeyim çok güzel çok kalıcı bi parfüm dedim kokusunu hiç bilmiyorum halbuki inşallah yalancı çıkmam
ben kullanmıyorum ama o parfmden çok sattım canım
kullanan müşterilerim çok memnun
gerçekten hem çok güzel kokuyor hemde kalıcı...
sağol canım ya valla içim rahatladı
arkdaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza ve avonda takım öncüsüyüm üye olucak birisini bulduysan hemn takım öncüsü ol derim daha fazla para kazanırsın benden sana tavsiye
kızlar birşey sormak istiyorum ben şimdi 290 tl lik siparişi geçtim fakat verdiğim ürünlerin çoğunun yanında kırmızı işaret var onlar gelmeyecek mi şimdi yardımcı olursanız çok sevinirim
O işaret Fırsat işareti canım sotkda olmamasıyla alakalı deıl O kırmızı işarete Tıklarsan Ekrana kucuk bi bilgilendirme Penceresi açılır Okuyunca anlarsın
ayrıca 290 ı gecdiysen 10 lu katalog paketıde ekle :) kek kalıbı ve tava hediyesını kazanırsın
rüyamda k-3 kataloğu geldi en az 300 sayfa o kadr kalın pembe kapaklı bişeydi azra vardı kapağında tabiki aaaaaaaahhhhhhhh keşke gerçektede 300 sayfa olsa ya
kek kalıbı ile tava geçti canım 290tlye fincan takımı+ iki kampanya(k1 ve k2 toplamı) 1300tlyi tutturursan tencere seti var
kızlar şu anew kalem şeklindeki concealer dan alan varmı bu ay ondan sipariş verdim çok merak ediyorum umarım göz altı kullanımı için uygundur.
Tamamen bilinç altı :) sabırsızlıkla belkediğimizden kaynaklanmıştır :) hayır olsun canım:)rüyamda k-3 kataloğu geldi en az 300 sayfa o kadr kalın pembe kapaklı bişeydi azra vardı kapağında tabiki aaaaaaaahhhhhhhh keşke gerçektede 300 sayfa olsa ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?