AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

canlarım kaçar tllik sipariş vereceksiniz sabırsızlıkla bekliorum açılması :d :79::79::79:

kabı yağladın mı cnm

bnmde 212.34lük siparişim var
karasız kldm fncan takımına ulaşmak içi 2 tane kırmızı çanta yazsam mı yaaa
sizler ulaştınız mı?

Fincanlar süper kızlar benim çok hoşuma gitti ayrıca bordo çantaya bayıldımmmmmmm çok şık duruyoo

ben hemen sıparıs vermıycem haftaya annemlere gıdıcem ordan donmeyı beklıycem cantadan bende alıcam

ben hemen sıparıs vermıycem haftaya annemlere gıdıcem ordan donmeyı beklıycem cantadan bende alıcam

kızlr bu parfmler varya hani 2 adet alınca Daha ucuza gelio jet femme mesela hem erkeğin kodunu hemde bayanın kodunu yazınca 2si 47.00 TL gelicek dğilmi.

verdim 210luk
fincanlar şimdilik kalsın sonra alırsam alırım artık

kızlar panaromayyı kaybettim. fincan takımı için 270 tl ve on katalogtu demi?

merhaba kızlar birsy söylücem hani su mavi canta vardı sapı çok uzun demiştik de almamıstık otobüste bi kızda gördüm kızın boyu benden kısaydı ki ben 1,66 yım onun bile kalcasına geliyordu o kadar uzun ddegilmiş coook hosuma gitti bir daha kataloga gelirmi acaba

kızlar kesinlikle forum aracılığı ile kimseyi temsilci yapmıyoruz olmak isteyenleri avonun resmi sitesine yönlendiriyoruz temsilci olduktan sonra gelip bilgi paylaşımında bulunabilrler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…