How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bu ne ya kızlar fırsat köşesinde hiçbişey yok yaaa,bide sey sorucaktım sipariş girdimde verdiğimde kargo parası ödemicektimyani 85liralık filan girdim,sonra 73 çe düşmüş kargo ödemem ama demi

bu ay satışlarım çok düştü bekleyecegim bi kaç gün yada bi kaç hafta ona göre verecegim..

bu ne ya kızlar fırsat köşesinde hiçbişey yok yaaa,bide sey sorucaktım sipariş girdimde verdiğimde kargo parası ödemicektimyani 85liralık filan girdim,sonra 73 çe düşmüş kargo ödemem ama demi

stok sorunu etkilemez seni şekerim indirim bröşüründen fırsat köşesinden falan olmadıgı sürece ödemezsin..

kızlar şimdi sapariş girecemde yarın işlem yapılırmıki pazartesiyemi kalır yoksa,pazartesiye kalırsa vermicem 2 günde sipariş alabilirim hiç belli olmaz

iyi geceler kızlar... bugün bölge sorumlum aradı gecen siparişlerden 2 lira kalmıstı hediyeye tamamlamam icin malesef onu söyledi 75liralık sipariş vereyim sen iki üç liralık alır gerisini iade edersin hediye de senin olur falan dedi kabul ettim simdi baktm faturada gönderilemeyen ürünlerde tava ve kek kalıbı yazıyor. yani hediyeler gönderilmeyecek mi bana?? neden böyle oldu bilen var mı ?? :59:

arkadaşlar bende avon üyesiyim alt üye nasıl yapabilirim acaba bana yardımcı olursanız sevinirim:)

iyi geceler kızlar... bugün bölge sorumlum aradı gecen siparişlerden 2 lira kalmıstı hediyeye tamamlamam icin malesef onu söyledi 75liralık sipariş vereyim sen iki üç liralık alır gerisini iade edersin hediye de senin olur falan dedi kabul ettim simdi baktm faturada gönderilemeyen ürünlerde tava ve kek kalıbı yazıyor. yani hediyeler gönderilmeyecek mi bana?? neden böyle oldu bilen var mı ?? :59:

öğrendim kızlar stoklarda kalmadığı icin öyleymiş ayın 3ünde gönderilecekmiş.

selam kızlar ben de avon sitesine anca bakabildim hevesle fırsat köşesine baktım ama hiçbişey yok alabileceğim zaten bu ay siparişim de yok bi çanta var sadece ona da zaten belli bi alışverişten sonra o fiyat veriliyo bna da kar kalmıyo üstelik bugün tatile girdik sanmam ki sipariş alayım tanıdığım kimse de yok ki burda. havalar da buz gibi bebişimle oturucaz artık evde napalım bu ay da almayıveririm nolcak

bende akşam girdim siparişlerimi pazartesi anca faturalandırılır:97:en geç salı yada çarsamba gelir tahminim

Son düzenleme:
bayanlar dinah çantayı kullanan var mı? müşterim çok mu basit hani ucuzluk çantası gibi mi duruyo yoksa diye sorduda kullanan varsa resim ekleyebilir mi?yorumlarınızı bekliyorum

ya kızlar en yakın arkdaşım dediğim akrabam olan insan avon üye oldu hem de benim müşterilerimi çevirmeye çlışıyo ben napıcam şimdi sırf onun yüzünden bırakayımmı

ya kızlar en yakın arkdaşım dediğim akrabam olan insan avon üye oldu hem de benim müşterilerimi çevirmeye çlışıyo ben napıcam şimdi sırf onun yüzünden bırakayımmı

hayır tatlım sakın bırakma bir zamanlar aynı durum benimde başıma geldi hiç satış yapamadım ama sabrettim sonuçta 3 ayda bir sipariş versende çıkmıyorsun ve sabrımın sonunda ben kazandım cnm o yakın akrabam pes edip avonu bıraktı:1:sende sabret sadece kendi ihtiyaçlarını alırsın birde bakmışsınki çevren yavaş yavaş genişlemiş 2 müşterin olsa bile yeter sana:34:

kızlar şu anew kalem şeklindeki concealer dan alan varmı bu ay ondan sipariş verdim çok merak ediyorum umarım göz altı kullanımı için uygundur.

kızlar violet çanta nasıl görünüyor sizce? bir de sayfa 50'deki kristen çanta da kibar duruyor.

Son düzenleme:
bayanlar dinah çantayı kullanan var mı? müşterim çok mu basit hani ucuzluk çantası gibi mi duruyo yoksa diye sorduda kullanan varsa resim ekleyebilir mi?yorumlarınızı bekliyorum
kızlar dinah çantayı çok övdüler ben görmedim de almadım da ama genelde forumda beğenildi bi de arama motoruna yaz arat yakından resmini gör şekerim daha net incelersin fikrin netleşir.

cnm bence böyle bi hata yapma her başlayan avonda ısrarcı olcak die bişi olcak deil ya! hem çevren farklıdır senin okul iş olabilir farklı ortamlarda farklı insanlarla iletişim kurabilirsin.
ben de buraya taşındığımda benim işyerinde benden başka iki kişi daha avon satıyodu başka da bi çevrem yok burda hala da yok. sonra aktif olarak ilgilenen arkadaş başka bir işyerine gitti diğeri pasif kaldı arkadaşlar bana soruyor avon katologunu ben de ilgileniyorum ama diğer arkadaş satarsa da satsın herkesin rızkı başkadır diye düşünüyorum ilk bikaç ay sıkıldım bi ay da sipariş vermedim ama çıkıyo bi şekilde:) hiç olmadı limit kadar sipariş verir sonra da iade edersin cnm sıkma bu kadar kendini. belli olmaz bu işler. bence acele etme.

kızlar dinah çantayı çok övdüler ben görmedim de almadım da ama genelde forumda beğenildi bi de arama motoruna yaz arat yakından resmini gör şekerim daha net incelersin fikrin netleşir.

cnm bence böyle bi hata yapma her başlayan avonda ısrarcı olcak die bişi olcak deil ya! hem çevren farklıdır senin okul iş olabilir farklı ortamlarda farklı insanlarla iletişim kurabilirsin.
ben de buraya taşındığımda benim işyerinde benden başka iki kişi daha avon satıyodu başka da bi çevrem yok burda hala da yok. sonra aktif olarak ilgilenen arkadaş başka bir işyerine gitti diğeri pasif kaldı arkadaşlar bana soruyor avon katologunu ben de ilgileniyorum ama diğer arkadaş satarsa da satsın herkesin rızkı başkadır diye düşünüyorum ilk bikaç ay sıkıldım bi ay da sipariş vermedim ama çıkıyo bi şekilde:) hiç olmadı limit kadar sipariş verir sonra da iade edersin cnm sıkma bu kadar kendini. belli olmaz bu işler. bence acele etme.

bu anlatılanlar aynen benim başımada geldi benim en iyi müşterim gitmiş avona benden habersiz internettten üye olmuş bana da ç.ok sonra söyledi duyunca şok oldum kızdım ama ne yapabilirim ki,oluyo böyle şeyler ya üzülmeyin hiç hele ki ben hızlı davranıp kendime alt üye olarak kayt ettirdim yoksa öyle gidecekti...

ya kızlar bu avonun sitesi ne zaman düzelecekki yaa baktım kargom gelcekmi die sevkiyata hazırlanıyo yazıyodu bide bu sabah telime msj geldi kargonuz gelmiştir die iyiki siyete aldanıp bi yere filan gitmemişim kargo geldi anlamıyorum ki neden böyle?

Back