• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar bugun alt üyem beni arayım sordu dediki biz kaçta kaç kar alıyoruz dedi bende yüzde 33 yada 30 diye biliyorum dedim hesap yapmışlar yüzde 25 oluyoımuş neden acaba bir bilgiisi olan varmı bu konu hakkında?

daha önceden ilkşah açıklama yapmıştı .. sanırım şu kdv iskonto zımbırtıları dahil %33 oluor yani avon bunları düşmeden karımızı söylüor bunlar eksilince otomatik karımız %25 oluor.. elimize kalan %25 e tekabül edior..

Bronz üyelik için kampanya 5 sonuna kadar gümüş üyelik için kampanya 7 sonuna kadar altn üyelik için kampanya 9 sonuna kadar platin tüm yıl boyunca..hepsinin ayrı ayrı limitleri var

onu anladım canım da bu süre 2011 k1de mi başlıyo yoksa 2010dan itibaren mi?

canım o concealerı üç yıl önce kullanmıştım o zamanlr memnundum fakat çabuk bitiyordu hatta fırçasını ruj sürerken kullanıyorum hala arkadaş avonu bırakınca bir daha almamıştım bu ay bende sipariş vereceğim inşallah dahada geliştirmişlerdir formülünü nede olsa üç yıl geçti aradan :66::1:

kızlar o kapatıcının göz altında yağ bezeleri oluşur ya onlara çok iyi geldiğini duydum hemde baya bi kişiden...Bende almak istiyorum ama tonları varmı onun.ben açık tenliyim hangisi alsam ki

kızlar ben bşka bir firmada temsilciyim çevremde çok fazla avon temsilcisi olduğu için bende avonu düşünmedim ama ürünlere bakıncada düşündüm açıkçası size sorular sorucam bilgilendiriseniz sevinirimm
1.üyelik ücreti ne kadar
2.sipariş zorunluluğu varmı mesela her ay şu fiyat kadar satış yapmalısınız tarzında
3.illa banka kartına sahip mi olmalıyım yoksa bankalardan fatıuramla ödeme yapablirmiyim
4.fatura ödeme süresi ne kdar
5.kargo ne kadar yada kaç liralık siparişte kargo ödemiyoruz
6.kar tam olarak %33 mü kızlar aklıma geldikçe sorucam sizlere yardımcı olursanız sevinirim düşünüyorum aslında ama şartları merak ediorum

kızlar ben bşka bir firmada temsilciyim çevremde çok fazla avon temsilcisi olduğu için bende avonu düşünmedim ama ürünlere bakıncada düşündüm açıkçası size sorular sorucam bilgilendiriseniz sevinirimm
1.üyelik ücreti ne kadar
2.sipariş zorunluluğu varmı mesela her ay şu fiyat kadar satış yapmalısınız tarzında
3.illa banka kartına sahip mi olmalıyım yoksa bankalardan fatıuramla ödeme yapablirmiyim
6.kar tam olarak %33 mü kızlar aklıma geldikçe sorucam sizlere yardımcı olursanız sevinirim düşünüyorum aslında ama şartları merak ediorum

üyelik ücreti bir defaya mahsus olarak 7.5 tl sipariş zorunluluğu yok .. bu 7.5 tl ne zaman ilk siparişini verir isen faturana eklenecek .. fatura ödeme süresi egerki iş bankası otomatik ödeme talimatı verir isen 150 altına 15 gün 150 tl üzeri satışa 1 ay .. normalde 75 tl lik satışa kargo ücreti ödenmiyor bu ay limit 85 e yükseltildi .. bu limit yaz aylarında 25 tl ye kadar iniyor.. egerki limit altı ürün siparişiverir isen 7.5 tl kargo ücreti .. canım iskonto kdv vs içinde %33 ama sana kalan para %25 i oluyor 100 liralık satıştan 25 lirası kar olarak kalıyor..

1.üyelik ücreti ne kadar
cnm bildiğim kadarıyla cevaplandırayım arkadaşlar tamamlar eksik kalırsa
1- 7.50 tl üyelik ücreti
2- hayır 3 ay sipariş vermezsen üyeliğin düşer 3 aya kadar vermesen our
3- ama 85 tl satış yaparsan kargon ücretsiz olur altında satış yaparsan 8.50 tl kargo bedeli ödersiniz
4- hayır iş bankasında hesabın varsa otomatik ödeme talimatı vererek ödeyebilirsin pttden ödenebiliyor bi de ben iş bankası atmden gönderiyorum istersen internetten de ödeyebiliyorsun bikaç farklı ödeme şekli var bu anlamda kolaylık sağlanmış
5- kargo 8.5 tl 85 tl siparişte bedel ödenmiyo
6- kar %33 , ama vergi filan çıkınca %25 kalıyo

ben de çok düşündüm avon seçerken
ama ürünleri hem daha uygun hem daha güvenli geldi herkesin bildiği bi marka isim yapmış üstelik.

üyelik ücreti bir defaya mahsus olarak 7.5 tl sipariş zorunluluğu yok .. bu 7.5 tl ne zaman ilk siparişini verir isen faturana eklenecek .. fatura ödeme süresi egerki iş bankası otomatik ödeme talimatı verir isen 150 altına 15 gün 150 tl üzeri satışa 1 ay .. normalde 75 tl lik satışa kargo ücreti ödenmiyor bu ay limit 85 e yükseltildi .. bu limit yaz aylarında 25 tl ye kadar iniyor.. egerki limit altı ürün siparişiverir isen 7.5 tl kargo ücreti .. canım iskonto kdv vs içinde %33 ama sana kalan para %25 i oluyor 100 liralık satıştan 25 lirası kar olarak kalıyor..

15 gün baya az peki mesela oriflame de istersen sipariş ver istersden verme avonda mesela üç ayda bir sipariş verceksn fln tarzında bi zorunluluk varmı

15 gün baya az peki mesela oriflame de istersen sipariş ver istersden verme avonda mesela üç ayda bir sipariş verceksn fln tarzında bi zorunluluk varmı

otomatik ödeme talimatı verir isen 1 ayda ödüyorsun ..3 ay sipariş vermez isen üyeliğin iptal ediliyor tatlım

yaşım küçük ve kredi kartım yok bu sorun olurmu peki

tatlım iş bankasına hesap açtırıp bankamatik talebinde bulun .. yada yakın çevrende birileri var ise iş bankası hesabı olan onun hesabındanda ödeme talimatı verebilirsin kartın kimin üzerine oldugu mühim değil .. kartın hesabına yatırırsın parayı

arkadaşlar outspoken kullanan var mı aranızda kokusu nasıl kalıcımı?
bu gün birisi sordu güzelse alayım dedi ne diyeyim çok güzel çok kalıcı bi parfüm dedim kokusunu hiç bilmiyorum halbuki inşallah yalancı çıkmam:50:

outspoken harika canım düşün deodrtntı bile çok kalıcı Çok memnunum tavsiye ederim.:12:

Back