cnm ben almıştım ondan çok şık ve spor bi model ben çok seviyorum çok da kullanışlı güle güle kullan eşim bile bayıldı
sağol canım bilgi için yarın gelir inşallah kargom
sanırım sen daha öncede yazmıştın int te arattırıyorum resimleri inceliyorum diye artık bende öyle yapıyorum çok iyi oluyo çok net resim koyuyo bazı siteler
SLM herkeze bende bir avoncu olarak bu siteden gözümü alamadım saatlerce ve aranıza geldimmmm....
bond girl değişik bi koku klasik gibi aslında ama keskinliği de var sürdükten sonra tene uyum sağlayınca hoş kokuyor numunesinden beğenilmeyebilinir ama ben sevdim:) secret şkerli bi koku die biliyorum genç kızlar çok rağbet ediyormuş ama ben almadım hiç
unutmuşum ya kızlar hemen onuda sorayım,aday töyüm ya benim alt üyem bu ay 269 lira sipariş girmiş 1 lirası kalmış kek kalıbı ve tavayı almaya yazık bilememiş ben uyardım 1 lira nedenm girmedin die aslında girmiş bişeyler daha ama stokta olmayanlar yüzünden 269lira 78 kuruş olmuş şimdi ben onun kek kalıbı ve tavayı alması için ne yapabilirim bana bi yardımcı olurmusunuz yazık bukadarlık girmiş hediyeside gelsin istiyorum lütfen yardımm
mrb kızlar 2-3 gündür yoktum ankaradaydım giremedim eneler olmuş böyle benden de bahsedilmiş ,takım öncümden yani,ben aday töyüm şimdi benim tavsiye hediyelerimi vereceğini ve 2 tane üye daha bulursam 1 tanede o yapacağını söyledi çok saolsun çok iyiydir inş. üye bulurum,bu arada ürün eğitimlerine katılanlar varmı ben nevsehirdeyim hiç ürün eğitimi olmuyor heralde bana söylemedi takım öncüm mutlaka söylerdi ama olmuyo heralde ondan söylemedi zaten gidemem ama olurda bir denk gelirde gderim bilen varmı nevsehirde varmı ürün eğitimi?
Şekerim avon sitesine kullanıcı ad ve şifren ile giriş EĞİTİM kısmına tıklar isen ve aşagı doğru ilerleyip ÜRÜN EĞİTİM TAKVİMİNE tıklar isen oradan bakabilirsin her kampanyanın eğitimi hangi şehir tarih te olacagına..
tmm canım saolasın baktım ama nevsehirde yokmuş ben zaten panaromadan hep takip ediyorum ama nedense nevsehirde hiç olmuyor..
merhaba kızlar Benim faturam kesilmiş fakat 2 tane ürünüm gönderilemeyen ürünler diye gözüküyor bu ürünler bi sonraki siparşimde gelickmi yoksa gönderilmicekmi bilgisi olan vrmı ? eger gelmicekse k2den siprş vericemde o yüzden sordum.
tatlım stoklara girdiği an senin ilk siparişine eklenecektir tekrar sipariş girme otomatik eklenicek..
inş cnm gelir...sağol canım bilgi için yarın gelir inşallah kargom
sanırım sen daha öncede yazmıştın int te arattırıyorum resimleri inceliyorum diye artık bende öyle yapıyorum çok iyi oluyo çok net resim koyuyo bazı siteler
evet cnm yaa avon maalesef net fotolar koyamıyor ben bunu avona yazmıştım onlar da numune alın satışlarınızı arttırın hem de doğru renk ve kokuyu görün demişlerdi ama numne bile tutmuyo maalesefff ve her ürünün de numunesi yok kibende baktım nuuneden pek cekıcı gelmedı ama numuneler bazen farklı oluyor ya
olsun cnm gelir duş jelin de hadi gözün aydınnnnnnfaturam kesılmıs sadece bır duj jelı gelemıyormus ama odul satısımdan onun tutarı dusmemıs zaten dusse bıle lımıt yetıyordu kek kalıbım tavam ve 2 kampanya hedıye rumelım gelıyor
unutmuşum ya kızlar hemen onuda sorayım,aday töyüm ya benim alt üyem bu ay 269 lira sipariş girmiş 1 lirası kalmış kek kalıbı ve tavayı almaya yazık bilememiş ben uyardım 1 lira nedenm girmedin die aslında girmiş bişeyler daha ama stokta olmayanlar yüzünden 269lira 78 kuruş olmuş şimdi ben onun kek kalıbı ve tavayı alması için ne yapabilirim bana bi yardımcı olurmusunuz yazık bukadarlık girmiş hediyeside gelsin istiyorum lütfen yardımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?