How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ya o stok bekleniyor yazısına pek takılmayın bi keresinde bana ürün gelmişti hala stok bekleniyor diyordu :60:

a beyenmedınmı ben yıllardır bronz top allık kullanıyorum epey memnunum ben omuz cantasını aldım bakalım dedıgın gıbı arama motorundanda baktım beyendım cok gec oldu ama sıparısım varmıdır ellerınde bılmıyorum

cnm bronz düşünüyorum bu ay ama pırıltıl ıtop allıktan bahsediyorum ben renk menk vermiyor vallaaa bronz nasıl kız alayım mı ki korkuyorum almaya.
vardır cnm fırsat köşesinden almadın mı
cnm ben fırsat köşesinden aldığım bi künyeyi iade edicem beğenmedim iade edilmiyo mu :26:

for awayım bıttı ve ılk defa yedegı yok elımd bılerek almadım pur blanka ve wısh of love var ıkısınden bırı nı kullanıcam

cnm bronz düşünüyorum bu ay ama pırıltıl ıtop allıktan bahsediyorum ben renk menk vermiyor vallaaa bronz nasıl kız alayım mı ki korkuyorum almaya.
vardır cnm fırsat köşesinden almadın mı
cnm ben fırsat köşesinden aldığım bi künyeyi iade edicem beğenmedim iade edilmiyo mu :26:
evet fırsattan aldım canım bakalım ınsallah vardır

hıc bılmıyorumkı ıade edılıyordur neden edılmesın orda bır kolye de vardı beyendım ama sonra vazgectım ıkı halka alt alta taslı ustunde tassız bır cubuk var adını hatırlamıyorum

he ben de avondan kazandığım bond girlü açtım baya hoş bi kokusu var çekici bi kokusu:)
ayrıca bi şişe de açılmamış aromadisiac ım var
bi de dibine geldiğim windspace:)
yeter dimi daha da almıcam parfüm marfüm:)

he ben de avondan kazandığım bond girlü açtım baya hoş bi kokusu var çekici bi kokusu:)
ayrıca bi şişe de açılmamış aromadisiac ım var
bi de dibine geldiğim windspace:)
yeter dimi daha da almıcam parfüm marfüm:)

ben buseferde secret aldım meraktan :) ama epey gıder bunlar bıze :)
bond gırl nasıl

arkadaşlar syf 119 daki soyulan maske ve syf 20deki jel göz kalemi stokta kalmamış bir sonraki siparişde yollanıcakmış:/
haberiniz olsun

arkadaşlar syf 119 daki soyulan maske ve syf 20deki jel göz kalemi stokta kalmamış bir sonraki siparişde yollanıcakmış:/
haberiniz olsun

Benim onlardan yoktu siparişim. wish of love ve secret ve celebre vardı çok sayıda inş. eksiksiz gelir.:26:

banada bır keresınde sevkıyata hazırlanıyor dıyornu nette kargo geldı :)
hehe şekerim avon bu belli mi olur bi keresinde bi önceki ayın siparişleri için sevkiyata hazırlanıyo da takılı kalmıştı:)
evet fırsattan aldım canım bakalım ınsallah vardır

hıc bılmıyorumkı ıade edılıyordur neden edılmesın orda bır kolye de vardı beyendım ama sonra vazgectım ıkı halka alt alta taslı ustunde tassız bır cubuk var adını hatırlamıyorum

cnm ben baya takı aldım avondan hepsiniden de memnun kaldım
siyah damla şeklinde takı seti süper mesela
ayrıca altın renginde vardı ya chloe muydu neydi küpe kolye set o da güzel
eladia yüzük mükemmel zaten laf yok
eugenie bileklik gayet iyiydi
çiçek şeklindeki beyaz yüzük neydi adı sonra kolyesi de indirim brşürüne girmişti hani onu da beğendim sık sık takıyorum
ben bi tek saat almadım heralde
takı çanta bu aralar favorim

k14 siparişlerinizde stoksuzluk yüzünden eladia yüzük bekleyenler stoğa girmiş ürün benimkini yolluyorlar

ben buseferde secret aldım meraktan :) ama epey gıder bunlar bıze :)
bond gırl nasıl
bond girl değişik bi koku klasik gibi aslında ama keskinliği de var sürdükten sonra tene uyum sağlayınca hoş kokuyor numunesinden beğenilmeyebilinir ama ben sevdim:) secret şkerli bi koku die biliyorum genç kızlar çok rağbet ediyormuş ama ben almadım hiç

Back