benim sipariş işlenmiş sevkiyata hazırlanıyor oleey
fatura bilgilerimi göremiyorum daha ama:/
benimde hala öle tatlım.
a beyenmedınmı ben yıllardır bronz top allık kullanıyorum epey memnunum ben omuz cantasını aldım bakalım dedıgın gıbı arama motorundanda baktım beyendım cok gec oldu ama sıparısım varmıdır ellerınde bılmıyorum
ya o stok bekleniyor yazısına pek takılmayın bi keresinde bana ürün gelmişti hala stok bekleniyor diyordu
evet fırsattan aldım canım bakalım ınsallah vardırcnm bronz düşünüyorum bu ay ama pırıltıl ıtop allıktan bahsediyorum ben renk menk vermiyor vallaaa bronz nasıl kız alayım mı ki korkuyorum almaya.
vardır cnm fırsat köşesinden almadın mı
cnm ben fırsat köşesinden aldığım bi künyeyi iade edicem beğenmedim iade edilmiyo mu :26:
he ben de avondan kazandığım bond girlü açtım baya hoş bi kokusu var çekici bi kokusu:)
ayrıca bi şişe de açılmamış aromadisiac ım var
bi de dibine geldiğim windspace:)
yeter dimi daha da almıcam parfüm marfüm:)
banada bır keresınde sevkıyata hazırlanıyor dıyornu nette kargo geldı :)
arkadaşlar syf 119 daki soyulan maske ve syf 20deki jel göz kalemi stokta kalmamış bir sonraki siparişde yollanıcakmış:/
haberiniz olsun
arkadaşlar syf 119 daki soyulan maske ve syf 20deki jel göz kalemi stokta kalmamış bir sonraki siparişde yollanıcakmış:/
haberiniz olsun
hehe şekerim avon bu belli mi olur bi keresinde bi önceki ayın siparişleri için sevkiyata hazırlanıyo da takılı kalmıştı:)banada bır keresınde sevkıyata hazırlanıyor dıyornu nette kargo geldı :)
evet fırsattan aldım canım bakalım ınsallah vardır
hıc bılmıyorumkı ıade edılıyordur neden edılmesın orda bır kolye de vardı beyendım ama sonra vazgectım ıkı halka alt alta taslı ustunde tassız bır cubuk var adını hatırlamıyorum
bond girl değişik bi koku klasik gibi aslında ama keskinliği de var sürdükten sonra tene uyum sağlayınca hoş kokuyor numunesinden beğenilmeyebilinir ama ben sevdim:) secret şkerli bi koku die biliyorum genç kızlar çok rağbet ediyormuş ama ben almadım hiçben buseferde secret aldım meraktan :) ama epey gıder bunlar bıze :)
bond gırl nasıl
SLM herkeze bende bir avoncu olarak bu siteden gözümü alamadım saatlerce ve aranıza geldimmmm....
SLM herkeze bende bir avoncu olarak bu siteden gözümü alamadım saatlerce ve aranıza geldimmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?