Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana msj geldi siparişlerim bugün elimde olcakmış,bekliyorum bakalım,çağın senden yorum beklicektim fondoten rengi için ama senden önce geliyor siparişlerim ben sana yorum yapıcam gibi
avonun web sıtesınde sorun var sanırım
hala sevkıyata hazırlanıyor dıyer bu arada sanıırm yarın gelır kargom
arkadaslar hediye için yani 270+10 katalog mu ayrıca yoksa katalogun tutarıda 270 in içinde olsa oluyormu?yani k.1 in tamamının toplamı katalogla birlikte 270 olsa olurmu.
cnm hadi gözünaydınevet, maalesef temsilcilerin sip. kontrol edecektim, giremiyorum
sabah kargom geldi benim, baby lips pro-to-go ruj ile jel göz kalemine bayıldım. kesinlikle tavsiye ediyorum. göz kaleminde siyah stokta olmadığından gelmedi gümüsü kullandım, çok yumusak yapısı,
kolayca sürülüyor ve akma yok. benim gözlerim alerjiktir her kalemi kullanamam ama bana hic bir sey yapmadı, çok mutlu mesudum :)
cnm benim bildiğim kataolog içinde olcak ama ben hiç hediye kazanmadım avondan bilen biri daha doğru cvp verebilir.bilen varmı acep :)
bilen varmı acep :)
bilen varmı acep :)
evet, maalesef temsilcilerin sip. kontrol edecektim, giremiyorum
sabah kargom geldi benim, baby lips pro-to-go ruj ile jel göz kalemine bayıldım. kesinlikle tavsiye ediyorum. göz kaleminde siyah stokta olmadığından gelmedi gümüsü kullandım, çok yumusak yapısı,
kolayca sürülüyor ve akma yok. benim gözlerim alerjiktir her kalemi kullanamam ama bana hic bir sey yapmadı, çok mutlu mesudum :)
evet o göz kalemlerini panoramadayken ilk çıktıgında forumda ben yazmıştım,çok güzeller demi,ne akma ne bişe....benim gözüm de alerjik,hiç bişe yapmadı,renk muhteşem bi gümüş.....güle güle kullan sende canım.
Kızlar şu anewin pudrasını kullanan oldumu.başka bi yerde çok övmüşlerde.
evet, maalesef temsilcilerin sip. kontrol edecektim, giremiyorum
kızlaaar lütfen cevaplayın
şimdi sayfa başındaki kremlerden 10liralık alınca küçük el kremi geliyo ya onunda kodunu girmek gerekiyomu?nasıl vercem siparişi bi akıl verin nolur hemen gircem siparişi biliyosunuz son gün bugünn
evet canım kodunu gırıyorsun 1 lıra ya o hedıye olmadıgı ıcın kod yazıp ıstemen lazım