kızlaaar lütfen cevaplayın
şimdi sayfa başındaki kremlerden 10liralık alınca küçük el kremi geliyo ya onunda kodunu girmek gerekiyomu?nasıl vercem siparişi bi akıl verin nolur hemen gircem siparişi biliyosunuz son gün bugünn
çok teşekkür ederim allah razı olsun canım senden
giriyorum siparişlerimi bende
rıca ederım canım ınsallah sorunsuz gelır sıparıslerın canım
Canım bana daha msj gelmedi ama kolim şubeye inmiş bu sabah gün içinde gelir diye umut ediyorum :)
gelır canım :))ınsallah gelmeyen seylerınde kısa zamanda gelır
ben kullanmadım ama çok yakın bir arkadasıma siparis etmistik. gercekten çok şık, kaliteli bir pudra.
tavsiye ederim....
oh cnm güle güle kullannnngeldı kargom
kek kalıbını en kısa surede kullanıcam tavamı kullanmıycam daha tavalarım var suan :) kardesıme verebılırım
sımdı yorumlar secret ın kokusu gercekten seker gıbı
cantamı cok beyendım
kuzenımın aldıgı rose takısetı bana bıraz fazla goz alıcı gelıyordu katalogda ama daha narın hos bıseymıs
ogluma sıvı sabun aldım cok beyendık :))
kalın sayfalardakı sampuan ve sac kremını daha denemedım tabıkı
bıde ben 2 haftakı oncekı sıparıste glıserınlı krem almıstım cok memnundum onun sayesınde uzamayan tırnaklarım uzadı onu almak ıcın yaslanma karsıtı yuz kremı aldım anneme bıde bende dursun belkı ısteyen olurdıye aıle boyu krem bırkac el kremı daha aldım onları yorumlamama gerek yok sanıırm herkez almıstır
bu arada 9 lıralık fondotenden ısteyen olursa dıye almıstımya ben katalogdakı gıbı gelıcek sanmıstım ama benım kendı kullandıgım gıbı cam sısede geldı :)
k1 i yaklaşık 1000 tllik satışla kapadımbu ay satışlarım çok iyiydi maşşallah şimdi heycanla k2 yi bekliyorum umutluyum bu kampanyadan da herkese bol satışlar şimdidennnn:86::86:
ay maşallah canım ben asla o rakamları göremicem Allah arttırsın daha da inş.
ya kızlar canım çok sıkkın bi arkadaşım bana yardım etmek istedi bi kere sipariş topladı sonra ben ona dedim ki ürünlerin geliş fiyatlarına göre hesaplayalım üstüne kalanları senin olsun ama bu siparişten sonra öyle yapalım dedim tamam dedi şimdi pazartesi kargo geldi hesaplamaları yaptık gitti sonra bana msj attı ben bundan önceki sipariştende para alcam die ben anlatmadımmı sana durum böyle böyle bunda veremicem die dedim ben anlamam vereceksin dedi bende tamam o zmn vereyim dedim sinirlendim de ona bi arkadaşıma durumu anlatıyodum msj ynlışlıkla ona atmışım sonra kızdı bu sen şöylesin böylesin demeye başladı ben alttan aldıkça tepeme çıktı.Sonrada benim söylediklerim ona ağır geldi ki konuşmuyoruz şimdi.Doğruları söylemek suç oluyo zaten.
Şimdi napayım sizce sırf avon yüzünden onla bi daha konuşmayayım mı?Yoksa o ne derse desin parayı ona vermelimiyim?
Ama bana çok ağır şeyler söyledi.
Kızlar 9 tllik fondoten yerine rahatlatıcı ve ışıltılı fondoten gönderiyorlar
saol canım normalde 500-600 civarı oluyodu bu ay kendi rekorumu kırdım tencere seti imkansız diyodum ama garantiledim gibiinşAllah hepimizin bol bol kazançları olurrr
cnm bence o arkdaşın senin iyiniyetini kullanmış çok da ayıp etmiş yerinde olsam bi daha ondan böyle bişi talep etmezdim böyle bi meseleyi sorun yapacak ve beni maddi konularda rahatsız edecekse zaten benm arkdaşım olmamalı die düşünür bi daha onu muhatap almazdım ama para da vermezdim zira ben ona başta söylemişim ne yapacağımı. kendisi bilir. der geçerdim bunu da büyütmezdim ama arkadaş senin arkadaşın ne kadar samimisin bilemiyorum ama sana böyle bi konuda bunca ağır söylemiş ve seni üzmüşse bence senin değerini bilmiyor demektir üzme kendini boşver de geç.ya kızlar canım çok sıkkın bi arkadaşım bana yardım etmek istedi bi kere sipariş topladı sonra ben ona dedim ki ürünlerin geliş fiyatlarına göre hesaplayalım üstüne kalanları senin olsun ama bu siparişten sonra öyle yapalım dedim tamam dedi şimdi pazartesi kargo geldi hesaplamaları yaptık gitti sonra bana msj attı ben bundan önceki sipariştende para alcam die ben anlatmadımmı sana durum böyle böyle bunda veremicem die dedim ben anlamam vereceksin dedi bende tamam o zmn vereyim dedim sinirlendim de ona bi arkadaşıma durumu anlatıyodum msj ynlışlıkla ona atmışım sonra kızdı bu sen şöylesin böylesin demeye başladı ben alttan aldıkça tepeme çıktı.Sonrada benim söylediklerim ona ağır geldi ki konuşmuyoruz şimdi.Doğruları söylemek suç oluyo zaten.
Şimdi napayım sizce sırf avon yüzünden onla bi daha konuşmayayım mı?Yoksa o ne derse desin parayı ona vermelimiyim?
canım nasıl bır arkadas bılemıyorum ama sırf avon yuzunden dıyorsun ama demekkı baska konular olsada boyle seyler olabılır se bence konusma dıyemem ama bıraz mesafe koyya kızlar canım çok sıkkın bi arkadaşım bana yardım etmek istedi bi kere sipariş topladı sonra ben ona dedim ki ürünlerin geliş fiyatlarına göre hesaplayalım üstüne kalanları senin olsun ama bu siparişten sonra öyle yapalım dedim tamam dedi şimdi pazartesi kargo geldi hesaplamaları yaptık gitti sonra bana msj attı ben bundan önceki sipariştende para alcam die ben anlatmadımmı sana durum böyle böyle bunda veremicem die dedim ben anlamam vereceksin dedi bende tamam o zmn vereyim dedim sinirlendim de ona bi arkadaşıma durumu anlatıyodum msj ynlışlıkla ona atmışım sonra kızdı bu sen şöylesin böylesin demeye başladı ben alttan aldıkça tepeme çıktı.Sonrada benim söylediklerim ona ağır geldi ki konuşmuyoruz şimdi.Doğruları söylemek suç oluyo zaten.
saol canım normalde 500-600 civarı oluyodu bu ay kendi rekorumu kırdım tencere seti imkansız diyodum ama garantiledim gibiinşAllah hepimizin bol bol kazançları olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?