- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.777
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
sadece dış görünüşünden etkilenip bu kadar ısrarlı davranması rahatsız edici geldi bana
Tavrı biraz ısrarcı gibi. Ben ısrardan hiç hoşlanmam belki ondandır. Çay yaparsın falan ne ya ayrıca sizinle altın günü mü yapmak istiyor
Daha hiç tanışmadığı birine bunları söyleyen birine karşı dikkatli ol. Tavrı çok rahatÇay olayında zaten cok sinirlendim...evime gelecekmiş sohbet edecekmişiz...ne kolay ya
korktum
engelleyin lütfen
hadi sosyal medyadan arayıp tarayıp eklese de belki daha masum görünebilirdi ama
yok çay yap içelim.. evinize girecek bide Allah korusun
Hepimizin başına böyle abuk birşey gelmiştir..tuttuğunu koparan ,atılgan erkek rolünde olacağım diye resmen saçmalayan ,kişisel sınırı aşan hareketler içine giren erkekler ne yazık ki var.
yani haklısınız ama şöyle bir ayrıntı varHer zaman manyak olmayabilir. Bilemedim simdi sonucta disarda gorup birini begenebiliriz. Uygun olmasa da telefon no almasa bir daha nasil ulaşacakti? Ha istemiyorsaniz rahatsiz etmemesi lazim. Ediyorsa sıkıntı.
Ben disarda tanişmak isteyenlerle tanisiyordum eger begendiysem. Başima hiç kotu bisey gelmedi veya ruh hastasi takintili filan denk gelmedi tabi yiiiiillllllaaaar önce bekarkendi simdi ortalik nasil bilmem guvenin de diyemem.
Çay yapma kismi asiri sacmalik bu arada yeni tanistigi insan için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?