Avm'de başıma gelen olay

yani haklısınız ama şöyle bir ayrıntı var
çay yapabiliyor musun demiş yani kızın evine gelmek istiyor.. ne münasebet
o sözü beni korkuttu açıkçası

Ben de tabiki yapabiliyorum deyip atlıcaktım herhalde :) o da cayı koy konum at dicekti...bu kadar kolaylaştı mı bu işler ya

geçen avm ye gitsem koca bulabilirmiyim diyen biri vardı...
çay yapabilirmisin? adamdaki özgüvene bak..

Yuh artık ...cay içerkende kizin adını ayse oglanin adini ali koyariz desin de tam olsun.
Gerçi ilk günden bu kadsr yürüyen hatta kosanin niyeti pek iyi gelmedi bana ama yine de dikkatli olun

Hiç masum bir şey değil bu! Numaramı gizlice ezberleyip bana ulaşacak. Ben bile ürperdim buradan. Ben olsam şikayet ederdim. Ayrıca siz de niye sohbeti uzattınız ki? Başta zaten boyalarla ilgili soru sorduğunda niyetini anlamış olmanız lazımdı. Bilmiyorum diyerek konuşmasını engelleyebilirdiniz. Sonra telefondan ulaştığında da beni rahatsız etmeyin deyip engellemeliydiniz. Tavrınız da garip geldi bana. Adam manyak mıdır, takıntılı mıdır belli değil!

Başta biri boya ile ilgili bişi sordu bundan neden hemen rahatsız olup kaçıcaktım ki. Herkese başta sapık diye bakmıyorum..Engellemediğimi nerden biliyorsunuz

yani haklısınız ama şöyle bir ayrıntı var
çay yapabiliyor musun demiş yani kızın evine gelmek istiyor.. ne münasebet
o sözü beni korkuttu açıkçası

Kafeler acik olmadigi için muhtemelen oyle dedi havalar da soguk ama tabi ki sacmalamiş, sogukta olsa insan disarda icmeye cagirir, ev ne munasebetse...

Sen de kadın-kuyruk ikilemine inananlardansın herhalde...
Ben zaten uzaklaştım peşimden geldi nereye gitsem
Ne alakası var ya? Başınız sıkıştığında da bu argümanı kullanıyorsunuz. Aynı şekilde bu tarz takıntılı bir kadın olsaydı ve adam onun sohbetini kestirip atmasaydı da aynı şeyi söylerdim

aynisi universitede okurken basima gelmisti once kimdir bi anlayim diye konustum baktim tanimiyorum fatura oderken almis noyu. red edilince bana bak banaaa sen.universiite okuyorum.diye kendini bisey mi sandin benim kariyerim senin gibi kac tanesini alir dedi kapattim ay ne insanlar var ya bide hemen meslek on plana atilir guya serseri degilm imaji

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…