- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Yani evet ben de rahatsiz olurdum.
Numara ezberlemek falan oha.
Numara ezberlemek falan oha.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani haklısınız ama şöyle bir ayrıntı var
çay yapabiliyor musun demiş yani kızın evine gelmek istiyor.. ne münasebet
o sözü beni korkuttu açıkçası
Avm diyeyim isim vermeyeyim gezerken boya bakıyordum...Dolaplarımı falan boyuyorum. Ben boyalara bakarken, bi tane erkek te bakıyordu , elinde telefon kararsız gibi bi gidip bi geliyordu...
Sonra bana bu boyalardan anlıyor musunuz dedi. Eh biraz dedim...Bana yapmak istediği şeyi telden gösterip hangi boyayı kullanabileceğini sordu..Ben de bildiğim kadarıyla bikaç bişey söyledim ama abarttı iyice konuyu detaylandırdı, tam bu rengi nasıl elde ederim bilmene vs. Ben ordan ayrılmak istedim artık, adımı sordu, tanışma başlatmak istedi ben uzaklaştım..Neyse ben de sokakta önüne gelene yazanlardan diye düşündüm. Aslında dış görünüş olarak falan düzgündü..Kasaya gittim baktım hemen o da kasaya gelmiş, ben ödeyip çıktım, hangi ara ödediyse hemen arkamdan koştu geldi...Hemen gidiyor musun, biraz yürüyelim mi falan dedi, sanki biranda arkadaşız moduna girdi...Evet gidiyorum dedim, gittim...
3-4 gün sonra bilmediğim bi numaradan arandım, açtım, bu...Dedim sen nerden biliyorsun telimi?
Ben kasada ödeme yaparken indirim kartı yerine tel söylemiştim orda, meğer onu hemen ezberleyip yazmış...Bu yaptıgın rahatsız edici dedim. O akşam nereye gittiği görecem diye arabamı vurdum kaçırmayayım derken dedi..Güzel birisin, tanışmak istemiştim, yakın oturuyoruzdur, çay yapabilir misin dedi , koronada iş-ev sıkıldım dedi. Saat 21.00 idi..Dedim ne çayı, seni eve alacagımı mı düşündün hem sokaga cıkma yasagından da haberin yok sanırım dedim..Hastaneye gidiyorum deyip çıkılabilio diyor.
Bu arada makine mühendisiyim dedi..Telefonu kapattım
Sonra whats app tan özür dilerim yazmış...
Böyle bişi yaniii saçma ve rahatsız edici değil mi bu durum? Ben mi abarttım? Bu kişi 30lu yaşların başında tahminine göre amcalardan değildi yani onu belirtmek istedim sadece
Bu arada oyle aman aman bi bakımlı giyimli değildim o gun, makyaj falan da yoktu...çay yapacakmışım bana gelecekmiş sohbet edicez herhalde..ne kolay yaaa
geçen avm ye gitsem koca bulabilirmiyim diyen biri vardı...
çay yapabilirmisin? adamdaki özgüvene bak..
Şuan bunu savcılığa taşısanız ağır cezada yargılanacak bir olay o kadar diyim size.
Deli mi sapık mı belli değil
Bence çok rahatsız edici
Hiç masum bir şey değil bu! Numaramı gizlice ezberleyip bana ulaşacak. Ben bile ürperdim buradan. Ben olsam şikayet ederdim. Ayrıca siz de niye sohbeti uzattınız ki? Başta zaten boyalarla ilgili soru sorduğunda niyetini anlamış olmanız lazımdı. Bilmiyorum diyerek konuşmasını engelleyebilirdiniz. Sonra telefondan ulaştığında da beni rahatsız etmeyin deyip engellemeliydiniz. Tavrınız da garip geldi bana. Adam manyak mıdır, takıntılı mıdır belli değil!
İyi de sohbeti uzatmaya çalıştı diyorsunuz. En son bilmiyorum deyip uzaklaşmalıydınız o ortamdan.Başta biri boya ile ilgili bişi sordu bundan neden hemen rahatsız olup kaçıcaktım ki. Herkese başta sapık diye bakmıyorum
yani haklısınız ama şöyle bir ayrıntı var
çay yapabiliyor musun demiş yani kızın evine gelmek istiyor.. ne münasebet
o sözü beni korkuttu açıkçası
İyi de sohbeti uzatmaya çalıştı diyorsunuz. En son bilmiyorum deyip uzaklaşmalıydınız o ortamdan.
Kafeler acik olmadigi için muhtemelen oyle dedi havalar da soguk ama tabi ki sacmalamiş, sogukta olsa insan disarda icmeye cagirir, ev ne munasebetse...
Ne alakası var ya? Başınız sıkıştığında da bu argümanı kullanıyorsunuz. Aynı şekilde bu tarz takıntılı bir kadın olsaydı ve adam onun sohbetini kestirip atmasaydı da aynı şeyi söylerdimSen de kadın-kuyruk ikilemine inananlardansın herhalde...
Ben zaten uzaklaştım peşimden geldi nereye gitsem
Evlidir belki niye kendi evine davet etmesin yoksa. Çay yapabiliyor musun diye sormaktan iyidir çay yapabiliyorum demek. Garip adam.Bi de benim ev :))