Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Sağ olun kızlar iyi dilekleriniz için. İnşallah güzel geçer ilk gün. Tıp fakültesinde dersim, sınıfı bulamam diye korkuyorum.

Garengcim , çok sevindim .Hadi hayırlı olsun . İçin kıpır kıpırdır şimdi senin.

Hadi bakalım , artık gündüzleri olmazsın , akşamda yorgun yorgun gelirsin sevgicim gibi .O işten sen okuldan.

Sen mi bulamayacaksın sınıfı , 5 dakika sonra gözün kapalı tüm okulun krokisini çizersin yahu

Son düzenleme:

Neyse artık bulamazsam orda gözüme kestirdiğim yakışıklı doktorlardan birine sorarım

süper bi başlık ahretlik :) orjinal fikir gerçekten :)
tamam ne zaman istersen aç farketmez canım...yönetimi daha iyi yaparsın diye senden rica ettim kuzum
bu arada gareng canım yemek yapma konusunda uzaman olma şartı yok zaten, sende hazır çorba yapar koyarsın makarna koyarsın...en kötü ihtimalle ekmek arası domates peynir sadvich yapar koyarsın :) bizde herşey mübah azizim :) sen gel yeterki...biz sana öğretiriz en ala yemekleri... bugün mesela pırasa yemeği yaptım :) gel öğreteyim
bayılırsın....:) ay çok güldüm

Sağol tatlım ya teşekkür ederim, sizlerden böyle iyi dilekler dualar aldıkça içim rahatlıyor hep işlerim rast gidiyor. Benim haftada 3 gün dersim var ama öyle her gün gitmeyeceğim neyse ki.

Son düzenleme:
Neyse artık bulamazsam orda gözüme kestirdiğim yakışıklı doktorlardan birine sorarım

doktorun parası pul karısı dul olurmuş garengim :) onlar sana bakarsa bile sen önüne bak geç git benden sana tavsiye...
bizim bi laborant akrabamız var, doktorla evlendi bin pişman :) yüzünü göremiyorum diyo :) evlimiyim bekarmıyım anlayamadım diyo...birde cerrahmış :) gece gündüz vahşice kesip biçiyor diyo :)
gönlünü hoş tutuyorum sürekli yoksa mazallah eli kesip biçmeye alışmış benide doğrar falan diyo :) karındeşen kocam diyo :) çok güldürdü bizi geçen...:)
aman garengim sen yinede illa doktora falan soracaksan pratisyen mratisyen bul bari :)

Hayatımda sadece 6 ay boyunca,o da yurt dışında yalnız kalıyorum diye yemek yaptım. Onda da iskender kebap, un helvası, ıspanak, sulu köfte ve fırında patlıcan yapmıştım. Ama Türkiye'ye dönünce fabrika ayarlarıma geri döndüm. Bir de geçen yaz kalamar tava yapmıştım ama benim işte senede bir gün.

Tamam ablacım dikkate alıcam sözlerini. Aman zaten bende şans yok ki bırak pratisyeni intörn bile bulamam ben.

Aşk olsun ahiretlik , orjinal falan derken laf mı sokuyorsun banaBurdaki bugün ne giydin , çek görelim başlığından esinlendim hıhhh ne var ?
Ben arnavutum , herkes bana pırasa beğendiremez ona göre

Hayırlı olsun, ayy ne güzel ya yeni bir heyecan :)
Bu arada
ausencia sen hobitten halliceysen ben tam hobitim

Canım benim , bende kiloda olunca aşağı doğru çekiyorum tatlım .

Sağol tatlım ya teşekkür ederim, sizlerden böyle iyi dilekler dualar aldıkça içim rahatlıyor hep işlerim rast gidiyor. Benim haftada 3 gün dersim var ama öyle her gün giymeyeceğim neyse ki.

Offf yaa okulda öğrenci olmak kadar zevklisi yok bence .

Ne demiş büyüklerimiz ; ben bilmem diyenden kork . Hatunun mutfağa ilk girdiğindeki mönüye bak

Ben mutfağa ilk girdiğimde bir hamur hazırlamıştım , içine ne koysam diye düşünürken karpuz mıncıklayıp koymuştum , kapatıp kızartmıştım . Rahmetli annemi çağırmıştım bitince , gelip kızartsın diye , o da görünce bişeye benzetti aferin kızıma dedi ama sonra mahallenin kedileri bile koklayıp yemeden kaçtılar(not:yaşım 10 falandı )

Oyy öldüm gülmektennn

ahretim ciddimisin yaaa :) karpuz haa
bak bu orjinal işte :)
bu arada hakkaten gareng maşallah girmesin bence mutfağa :) ilk girişte bukadar döktürmüş eğer bundan sonra girecekse biz o topiğin ezikleri oluruz...iskenden yapmış ya inanabiliyomusun
ben 26 senelik gacıyım daha iskenderin adına bile cesaret edeme :) maşallah valla

Mühendisler istemedi değil yalan yok Zaten fakültede mühendisten başkasının yüzünü göremiyoduk ki Benim eski salak da mühendisti boyu devrilsin.

:113::113::113:

Bir de senin kıymetini mi bilemedi

Boyu devrilesice Bende buna koptum iştee.

Fotoğrafını da çekmiştim anneme göstermek için kanıt olarak, inanmamışlardı çünkü Bulursam size de gösteririm.

Ben yapıyorum iskender gülüm . Marketimden tırnak pide alıyorum , kare kare kesip diziyorum tabağa. Üzerinede tavada hazır döner ısıtıyorsun . Bir domates sosu hazırlıyorum elcağazımla ,yanınada yoğurt..Hmmmmm misss

Yahu karpuz koydum da not düştüm değil mi canım yaş 10 falan diye

:113::113::113:

Bir de senin kıymetini mi bilemedi

Boyu devrilesice Bende buna koptum iştee.

Valla aynen öyle ablacım Bu konuda epey dertliyim aslında bakmayın güldüğüme, çok ahımı aldı ilahi adaletin tecelli etmesini bekliyorum elimden başka bir şey gelmez.
Bu arada abla diyorum size ama kızmıyorsunuz değil mi? :26: İçimden gelerek diyorum, ablalarım olarak görüyorum ama korkuyorum da bir yandan :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…