Sağ olun kızlar iyi dilekleriniz için.İnşallah güzel geçer ilk gün.
Tıp fakültesinde dersim, sınıfı bulamam diye korkuyorum.
![]()
Yüksek lisansa mı başlıyorsun ? Öyle bişey okudum sanki de emin değilim :)
Hangi bölüm?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
bulursun bulursun hiç merak etme....:) ben sınava gireceğimde hep dua ettim allahım nolur yalvarıyorum kampüs çıkmasın diye :) şans olsa bende oğlan doğardım zaten... :) kampüs çıktı tamda...
kampüs de ne kampüs ama çok karışık dolambaçlı bi girdiğin yerden yolunu bulup çıkamıyorsun acaip labirent gibi bişey...
aksilik birde sınava beş dakka kala zor yetiştim trafik yüzünden :)
ya sabır aklımı koru dedim....bi girdim dolan dolana zor buldum...ya içerdeki görevlilere soruyorum biri oraya gönderiyor biri buraya adamlar bile bilmiyor tövbe tövbe... :) sonunda buldum sınav başlamıştı bile...şükür dedim.. :) bende bu şans varken mayısta da kampüs çıkar :)
Yüksek lisansa mı başlıyorsun ? Öyle bişey okudum sanki de emin değilim :)
Hangi bölüm?
Evet canım ya ,hemen yakalamışsın .Şöyle bir üstün körü bakmıştım . Çıktım evden , şimdi geldim .Malum nişan arefesi...provaya götürdüm kuaföre.
Olur canım , açarız .Güzel fikir , tarifler koymayız adınıda bugün ne pişirdin tarzında olur . Tarif başlıklarında hep değişik yemek arayışı oluyor çünkü . Bugün ne pişirdin , çek görelim deriz
Ben açarım isterseniz ama yarın olur ancak.
O gün Allah ne verdiyse koyarız , fikir olur isteyenlerede.
Canım gözdem , azıcık güldürdüysem ne mutlu ama.
Kendi uydurduğum bir tamlama bu , benim boyumun tarifi için cuk oturuyor.
Evet yüksek lisans, biyomühendislik![]()
Garengcim , çok sevindim .Hadi hayırlı olsun . İçin kıpır kıpırdır şimdi senin.
Hadi bakalım , artık gündüzleri olmazsın , akşamda yorgun yorgun gelirsin sevgicim gibi .O işten sen okuldan.
Sen mi bulamayacaksın sınıfı , 5 dakika sonra gözün kapalı tüm okulun krokisini çizersin yahu![]()
Neyse artık bulamazsam orda gözüme kestirdiğim yakışıklı doktorlardan birine sorarım![]()
süper bi başlık ahretlik :) orjinal fikir gerçekten :)
tamam ne zaman istersen aç farketmez canım...yönetimi daha iyi yaparsın diye senden rica ettim kuzum
bu arada gareng canım yemek yapma konusunda uzaman olma şartı yok zaten, sende hazır çorba yapar koyarsın makarna koyarsın...en kötü ihtimalle ekmek arası domates peynir sadvich yapar koyarsın :) bizde herşey mübah azizim :) sen gel yeterki...biz sana öğretiriz en ala yemekleri... bugün mesela pırasa yemeği yaptım :) gel öğreteyim
bayılırsın....:) ay çok güldüm![]()
doktorun parası pul karısı dul olurmuş garengim :) onlar sana bakarsa bile sen önüne bak geç gitbenden sana tavsiye...
bizim bi laborant akrabamız var, doktorla evlendi bin pişman :) yüzünü göremiyorum diyo :) evlimiyim bekarmıyım anlayamadım diyo...birde cerrahmış :) gece gündüz vahşice kesip biçiyor diyo :)
gönlünü hoş tutuyorum sürekli yoksa mazallah eli kesip biçmeye alışmış benide doğrar falan diyo :) karındeşen kocam diyo :) çok güldürdü bizi geçen...:)
aman garengim sen yinede illa doktora falan soracaksan pratisyen mratisyen bul bari :)
Tamam ablacım dikkate alıcam sözlerini.Aman zaten bende şans yok ki bırak pratisyeni intörn bile bulamam ben.
![]()
süper bi başlık ahretlik :) orjinal fikir gerçekten :)
tamam ne zaman istersen aç farketmez canım...yönetimi daha iyi yaparsın diye senden rica ettim kuzum
bu arada gareng canım yemek yapma konusunda uzaman olma şartı yok zaten, sende hazır çorba yapar koyarsın makarna koyarsın...en kötü ihtimalle ekmek arası domates peynir sadvich yapar koyarsın :) bizde herşey mübah azizim :) sen gel yeterki...biz sana öğretiriz en ala yemekleri... bugün mesela pırasa yemeği yaptım :) gel öğreteyim
bayılırsın....:) ay çok güldüm![]()
Hayırlı olsun, ayy ne güzel ya yeni bir heyecan :)
Bu arada ausencia sen hobitten halliceysen ben tam hobitim![]()
Sağol tatlım ya teşekkür ederim, sizlerden böyle iyi dilekler dualar aldıkça içim rahatlıyor hep işlerim rast gidiyor.Benim haftada 3 gün dersim var ama öyle her gün giymeyeceğim neyse ki.
![]()
Hayatımda sadece 6 ay boyunca,o da yurt dışında yalnız kalıyorum diye yemek yaptım. Onda da iskender kebap, un helvası, ıspanak, sulu köfte ve fırında patlıcan yapmıştım. Ama Türkiye'ye dönünce fabrika ayarlarıma geri döndüm.Bir de geçen yaz kalamar tava yapmıştım ama benim işte senede bir gün.
![]()
kız öldüm valla gülmekten...
kurban olsun intörnler sana, ne doktorlar mühendisler istedi de ben varmadım dersin hıhh![]()
Aşk olsun ahiretlik , orjinal falan derken laf mı sokuyorsun banaBurdaki bugün ne giydin , çek görelim başlığından esinlendim hıhhh ne var ?
Ben arnavutum , herkes bana pırasa beğendiremez ona göre
Canım benim , bende kiloda olunca aşağı doğru çekiyorum tatlım .
Offf yaa okulda öğrenci olmak kadar zevklisi yok bence .
Ne demiş büyüklerimiz ; ben bilmem diyenden kork . Hatunun mutfağa ilk girdiğindeki mönüye bak
Ben mutfağa ilk girdiğimde bir hamur hazırlamıştım , içine ne koysam diye düşünürken karpuz mıncıklayıp koymuştum , kapatıp kızartmıştım . Rahmetli annemi çağırmıştım bitince , gelip kızartsın diye , o da görünce bişeye benzetti aferin kızıma dedi ama sonra mahallenin kedileri bile koklayıp yemeden kaçtılar(not:yaşım 10 falandı )
Aşk olsun ahiretlik , orjinal falan derken laf mı sokuyorsun banaBurdaki bugün ne giydin , çek görelim başlığından esinlendim hıhhh ne var ?
Ben arnavutum , herkes bana pırasa beğendiremez ona göre
Canım benim , bende kiloda olunca aşağı doğru çekiyorum tatlım .
Offf yaa okulda öğrenci olmak kadar zevklisi yok bence .
Ne demiş büyüklerimiz ; ben bilmem diyenden kork . Hatunun mutfağa ilk girdiğindeki mönüye bak
Ben mutfağa ilk girdiğimde bir hamur hazırlamıştım , içine ne koysam diye düşünürken karpuz mıncıklayıp koymuştum , kapatıp kızartmıştım . Rahmetli annemi çağırmıştım bitince , gelip kızartsın diye , o da görünce bişeye benzetti aferin kızıma dedi ama sonra mahallenin kedileri bile koklayıp yemeden kaçtılar(not:yaşım 10 falandı )
Mühendisler istemedi değil yalan yokZaten fakültede mühendisten başkasının yüzünü göremiyoduk ki
Benim eski salak da mühendisti boyu devrilsin.
![]()
ahretim ciddimisin yaaa :) karpuz haa
bak bu orjinal işte :)
bu arada hakkaten gareng maşallah girmesin bence mutfağa :) ilk girişte bukadar döktürmüş eğer bundan sonra girecekse biz o topiğin ezikleri oluruz...iskenden yapmış ya inanabiliyomusun
ben 26 senelik gacıyım daha iskenderin adına bile cesaret edeme :) maşallah valla
ahretim ciddimisin yaaa :) karpuz haa
bak bu orjinal işte :)
bu arada hakkaten gareng maşallah girmesin bence mutfağa :) ilk girişte bukadar döktürmüş eğer bundan sonra girecekse biz o topiğin ezikleri oluruz...iskenden yapmış ya inanabiliyomusun
ben 26 senelik gacıyım daha iskenderin adına bile cesaret edeme :) maşallah valla
:113::113::113:
Bir de senin kıymetini mi bilemedi
Boyu devrilesiceBende buna koptum iştee.