Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi saç rengim koyu kahve gözlerimde koyu kahve ama saçlarım şuan sarı ve evet buğday tenliyim ama gözlerim hep yeşil olsun istemişimdir![]()
adacım yeşil gözlü olmak da bişey yok valla, :) ben yeşil gözlüyüm ama hiç bi avantajı olmadı bana valla![]()
Ne bilim insan kendinde olmayanı ister ya hep benimki de öyle bişey heralde
![]()
Aaaaa unuttum söylemeyi biberon-gözde, gözde-biberon ben seni izledim yarışmada...
Ama çok az izleyebildim tam 5.30da çıkıyorum işten 6 gibi evdeydim gelince hemen açtım bi baktım almış başını gitmişsin maşallah toplamışsın puanları..
Finaldede çok ama çok başarılı olmanı diliyorum.. Bide gerçekten çok hanımefendi ve tatlı birisin..![]()
Aaaa ama olmadı hepiniz bana karşı 1-0 öndesiniz.Ben de tahminde hiç iyi değilimdir ama hissettiklerimi paylaşabilirim...
Ausencia; kıvırcık kestane rengi saçları var, beyaz tenli ve büyük iri gözleri var...
Gazel; kıpır kıpır yerinde duramadığı için zayıf, esmer, beyaz tenli ve kahverengi gözlü...
Gareng; saçları orta uzunlukta, sarışın gibi değil, açık kumrala yakın, o da beyaz tenli ve yeşil gözlü...
Anzer; siyah uzun saçlı, ela gözlü, cana yakın...
Ada; koyu kumral, buğday tenli, mavi gözlü (kumral ada mavi tuna kitabını çağrıştırdığı için gözümde böyle canlandı)
GzdBky; adaşım :)), dalgalı kestane saçlı, ela gözlü, beyaz tenli...
Sevgi; ciddi, açık kumral saçlı, yeşil gözlü,
Cemre; sarışın, mavi gözlü, açık tenli...
Şimdilik bu kadar, daha sonra eklemeler yaparım. Sizlerle konuşurken gözümde hep böyle canlanıyorsunuz, canım arkadaşlarım benim...![]()
Tahmin gecesi olmuş kaçırmışım :)
Kahverengi saçlı ve gözlüyüm malesef tutmadı![]()
Canayakınlıkta tanıdıkça oluyor,eğer elektrik alabilirsem odaİlk başta soğuk nevalenin tekiyimdir
Çok teşekkür ederim ama sevindim böyle düşünmene..
Bende seni tahmin etmiştim sarışın renkli gözlü diye ama saç rengim tutmamıştı![]()
aus nerdesin hakkaten, biz aldık başımızı gidiyoz :) özledik seni guzum![]()
Anzerim, bana çok canayakın geliyorsun, elektriğimiz tutmuş demek...Benim de saçlarım bir ara röfleliydi, baktım sarışınlığa gidiyor ki bana yakışmadı, hemen koyuya döndüm.
Bana da soğuk nevale derler ilk görenler, bir de kötü kötü bakıyormuşum eğer hoşuma gitmezse bir şey. Ama tanıdıkça ısınırım ben de, o zaman da kimse tutamaz beni.![]()
Geldim geldim neler kaçırmışım dün
Tahminler yapılmış ,tutanlar olmuş tutmayanlar olmuş...
Ama kimse benim harikulade , eşi benzeri olmayan güzelliğime parantez açmamış
Hakkımda beyaz tenli diyenler tutturmuş , saçlarım tenimin aksine kuzguni siyah.Bir tane bile beyazım yok
Boyum hobbitten hallice1.63
Kilo söylemek zorunda mıydıkAma son zamanlarda vereceğime ; 4-5 kilo aldım da verdikten sonra söylesem ; 67
Bende tahmin yapardım ama herkes zaten söylemiş nasıl olduğunu , beni beklememiş![]()
Kızlaar yarın sabah ilk dersime gideceğim çok heyecanlı.![]()
Geldim geldim neler kaçırmışım dün
Tahminler yapılmış ,tutanlar olmuş tutmayanlar olmuş...
Ama kimse benim harikulade , eşi benzeri olmayan güzelliğime parantez açmamış
Hakkımda beyaz tenli diyenler tutturmuş , saçlarım tenimin aksine kuzguni siyah.Bir tane bile beyazım yok
Kilo söylemek zorunda mıydıkAma son zamanlarda vereceğime ; 4-5 kilo aldım da verdikten sonra söylesem ; 67
Bende tahmin yapardım ama herkes zaten söylemiş nasıl olduğunu , beni beklememiş![]()
Kızlaar yarın sabah ilk dersime gideceğim çok heyecanlı.![]()
Sağ olun kızlar iyi dilekleriniz için.İnşallah güzel geçer ilk gün.
Tıp fakültesinde dersim, sınıfı bulamam diye korkuyorum.
![]()
ahretliim hoşgeldin ama çabuk gitmişsin kuzum yaa, :) geçmiş yorumlara pek bakamadın sanırım...aaa olmadı şimdi senden beklenmeyen bi performans... :)
benim bildiğim aus didik didik eder okurdu hepsini...aha yakaladım işte okumadığını :)
diyoruz ki, aus bu işlerde tecrübeli yemek topiği açsa da günlük paylaşsak, ama illa şaheser yemekler olacak kaidesi olmasın, maksat o gün ne pişirdik kocişlere ne hazırldaık :)
basit bi çorba bile olsa paylaşalım, evimizde ne piştiğini hep beraber göelim :) ne dersin...öncelik senin istersen sen aç...:) nede olsa yemek konusunda en müdavim sensin ahretim :)
olmaz dersende kim açarsa artık farektmez....ama çok güzel olacağına eminim...
ayy abla ya hiç gülesim yoktu allah iyiliğini versin
![]()
ahretliim hoşgeldin ama çabuk gitmişsin kuzum yaa, :) geçmiş yorumlara pek bakamadın sanırım...aaa olmadı şimdi senden beklenmeyen bi performans... :)
benim bildiğim aus didik didik eder okurdu hepsini...aha yakaladım işte okumadığını :)
diyoruz ki, aus bu işlerde tecrübeli yemek topiği açsa da günlük paylaşsak, ama illa şaheser yemekler olacak kaidesi olmasın, maksat o gün ne pişirdik kocişlere ne hazırldaık :)
basit bi çorba bile olsa paylaşalım, evimizde ne piştiğini hep beraber göelim :) ne dersin...öncelik senin istersen sen aç...:) nede olsa yemek konusunda en müdavim sensin ahretim :)
olmaz dersende kim açarsa artık farektmez....ama çok güzel olacağına eminim...