gzdbky canım ahretliğim bi gelsin aus..o açmak istemezse ben açayım bari...çok istiyorum paylaşalım birlikte...
en basit yemekten en güzel yemeğe kadar paylaşalım ne güzel olur...
mesela illa en güzel tarifleri paylaşacaz diye bi kaide olmasın, yani bazen yaparız ya hani aceleyle sofra kurarız...belki bi çorba ve makarna tarzı bile olsa paylaşalım...maksat şaheserleri sergilemek değil, maksat bir ev hanımı olarak evimizde neleri cazip görüp soframıza dahil etmişiz...
ben bunları paylaşalım istiyorum...
mesela ben bugün çarşıya gitmiştim, eve geç gelince evde yemekte olmayınca hemen aceleden bi makarna haşlayıp, dere otu ve sarımsaklı yoğurtla harmanlayıp koydum sofraya...yanına da hazır çorba yaptım :)
afiyetle yedik...
mesele evimizde hangi yemeğin yanına neyi yakıştırıyoruz, acele anlarımızda neler yetiştiriyoruz, bol bol vaktimiz olduğunda neler döktürüyoruz...
Sizce herkes nasıl görünüyor peki? Hadi tahmin etmeye çalışalım.
Ben yemek yapmadığım için diğer topiğe bir katkım olamayacak.
Ciddi bir görüntüm olduğunu tutturdunBiraz ciddi ve mesafeliyimdir ilk aşamada
Senin uzun ve zayıf olduğunu biliyoruz zaten, esmer düz saçların olduğunu düşünüyorum, uzun bir yüzün var bence. :26:
valla garengcim benim hayalimde şöyle bi imaj var hakknızda :)
tek tek yazayım..tesettürlü olanları bilemem tabi ama sanırım
**aus kapalı..yanlış hatırlmaıyorsam... çok tatlımmı tatlı, aktif heyecanlı girişken bal gibi bişey :)
**gareng...sarışın uzun boylu biraz ciddi gibi
**biberon ...kısa saçlı alımlı siyah gömlekli çok efendi hanım hanımcık :) hahaha tamamen tahmin haa ona göre
**ada... zayıf esmer uzun saçlı...beyaz tenli
**gzdbky..siyah saçlı zayıf gibi...güleryüzlü ve tatlı :) yerim onu ben
**sevgi meleği...sevgicim kusura bakma nedendir bilmiyorum sanki sinirliymişsin gibi anımsıyorum nedense :) editör olduğundan sanırım..çıtır hemşiremiz o bizim...
aklıma gelen bunlar şimdilik
bence sen uzun boylusun kumralsın boy pos yerinde birazda süslü
gazel uzun boylu zayıf incecik birde çocuk doğurmuş ben doğursam varil olurum heralde
hayat sultan dalgalı uzun saçları var havalı bi hatun
sevgide siyah saçlı orta boylu çıtı pıtı
Evet zayıfım buğday tenliyim saçlarım sarı uzundu ama kısalttırdım saçlarımı şimdi omuz hizasında
gazel kapalıymışsın gibime geliyor zayıf ve orta boylu olduğunu düşünüyorum
saçlarım kahve ama siyaha boyadım evet düz ve siyah :)
bu arada kapalıyım bende aus gibi...
evet canım kapalıyım...zayıfım buda doğru...ama boyumu tutturamadın, ayıptır söylemesi deve boyluyum accık :) 1,72
gözde hanım...gözde hanım...bi dakka durun bakalım....
neden kendinizden bahsetmiyorsunuz bakıyım...
accık anlatında dinleyelim dimi ama... :) sen nasıl bi hatunsun bakalım...siyah saçlı uzun ve düz gibi bi hayalim var sanki sende...nedense...
Gazel kız sen beni neden unuttun bakiyimmm...
Söyle bakiyim beni nasıl canlandırdın kafanda
ausun kapalı olduğuna tama emin değilim yanlışlık olmasın :) ama sanki bi yorumda görmüştüm, bende başörtümü şöyle yapıyorum gibi bi yorumdu ordan öyle anımsadım :)Bende yapiyim tahmin..
Gözde çıtır ki tam çıtır lolita daha o boylu poslu kısa saçlı çok fazla aktif olmayan yerli yerinde hareket eden, yaşına göre çok daha olgun birisi..
gazelin türbanlı olduğunu biliyorum zaten oda çok eğlenceli, hoş sohbet, genç ve güzel bi anne, anlayışlı bi eş, maşallah on parmağında on marifet birisi..
Ausun türbanlı olduğunu düşünmemiştim.. her ortama uyabilen, kendini sevdiren, eğitimli, bilgili, hemideeee mutfakta çok becerikli bi hatun.
Ohhh öperim hepinizi..
hayatım sultanım canımın içi...unuturmuyum seni ben hiç...aşkolsun :)
merak ettiğim kişilerin listesini yazdım ya orda senin adını da yazdım kuzum :)
seni nasıl hayal ediyorum dur bakıyım....
zayıf orta boylu kahve rengi saçlı...kısa saçlı???oldu mu tuttu mu :)
ben 1.68 boyunda 52 kiloyum karamel rengi saçlarım var beyaz tenliyim kokoşum birazcık
saçlarımda orta boy hafif dalgalı
gözdecim kıpır kıpır olduğum tam tuttu :) ama beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm... :)Aaaa ama olmadı hepiniz bana karşı 1-0 öndesiniz.Ben de tahminde hiç iyi değilimdir ama hissettiklerimi paylaşabilirim...
Ausencia; kıvırcık kestane rengi saçları var, beyaz tenli ve büyük iri gözleri var...
Gazel; kıpır kıpır yerinde duramadığı için zayıf, esmer, beyaz tenli ve kahverengi gözlü...
Gareng; saçları orta uzunlukta, sarışın gibi değil, açık kumrala yakın, o da beyaz tenli ve yeşil gözlü...
Anzer; siyah uzun saçlı, ela gözlü, cana yakın...
Ada; koyu kumral, buğday tenli, mavi gözlü (kumral ada mavi tuna kitabını çağrıştırdığı için gözümde böyle canlandı)
GzdBky; adaşım :)), dalgalı kestane saçlı, ela gözlü, beyaz tenli...
Sevgi; ciddi, açık kumral saçlı, yeşil gözlü,
Cemre; sarışın, mavi gözlü, açık tenli...
Şimdilik bu kadar, daha sonra eklemeler yaparım. Sizlerle konuşurken gözümde hep böyle canlanıyorsunuz, canım arkadaşlarım benim...
Aaaa ama olmadı hepiniz bana karşı 1-0 öndesiniz.Ben de tahminde hiç iyi değilimdir ama hissettiklerimi paylaşabilirim...
Ausencia; kıvırcık kestane rengi saçları var, beyaz tenli ve büyük iri gözleri var...
Gazel; kıpır kıpır yerinde duramadığı için zayıf, esmer, beyaz tenli ve kahverengi gözlü...
Gareng; saçları orta uzunlukta, sarışın gibi değil, açık kumrala yakın, o da beyaz tenli ve yeşil gözlü...
Anzer; siyah uzun saçlı, ela gözlü, cana yakın...
Ada; koyu kumral, buğday tenli, mavi gözlü (kumral ada mavi tuna kitabını çağrıştırdığı için gözümde böyle canlandı)
GzdBky; adaşım :)), dalgalı kestane saçlı, ela gözlü, beyaz tenli...
Sevgi; ciddi, açık kumral saçlı, yeşil gözlü,
Cemre; sarışın, mavi gözlü, açık tenli...
Şimdilik bu kadar, daha sonra eklemeler yaparım. Sizlerle konuşurken gözümde hep böyle canlanıyorsunuz, canım arkadaşlarım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?