Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

bencede dediğin gibisi en mantıklısı yoksa insan kasılıyor birşey paylaşırken
bizde de öyledir bazen özene bözene sofralar kurulur bazen aceleye gelir çabucak hazırlanır
herkesten farklı farklı tarifler aparatifler öğrenmek güzel olur bence ben bu ara pek mutfağa girmiyorum annem evde işte çıktı mutfak ona kaldıama taşındıktan sonragörevi ben devralıcambiraz acemide olsam çok meraklıyım ve yemek yemeyi yedirmeyi yapmayı sunmayı herşeyi çok seviyorum bu sayede biraz daha ilerlemiş olurum

Sizce herkes nasıl görünüyor peki? Hadi tahmin etmeye çalışalım.
Ben yemek yapmadığım için diğer topiğe bir katkım olamayacak.

bence sen uzun boylusun kumralsın boy pos yerinde birazda süslü
gazel uzun boylu zayıf incecik birde çocuk doğurmuş ben doğursam varil olurum heralde
hayat sultan dalgalı uzun saçları var havalı bi hatun
sevgide siyah saçlı orta boylu çıtı pıtı

saçlarım kahve ama siyaha boyadım evet düz ve siyah :)
bu arada kapalıyım bende aus gibi...

Evet zayıfım buğday tenliyim saçlarım sarı uzundu ama kısalttırdım saçlarımı şimdi omuz hizasında

gazel kapalıymışsın gibime geliyor zayıf ve orta boylu olduğunu düşünüyorum

gözde hanım...gözde hanım...bi dakka durun bakalım....
neden kendinizden bahsetmiyorsunuz bakıyım...
accık anlatında dinleyelim dimi ama... :) sen nasıl bi hatunsun bakalım...siyah saçlı uzun ve düz gibi bi hayalim var sanki sende...nedense...

Evet zayıfım buğday tenliyim saçlarım sarı uzundu ama kısalttırdım saçlarımı şimdi omuz hizasında

gazel kapalıymışsın gibime geliyor zayıf ve orta boylu olduğunu düşünüyorum

evet canım kapalıyım...zayıfım buda doğru...ama boyumu tutturamadın, ayıptır söylemesi deve boyluyum accık :) 1,72

Hep bana uzun boylu tahmininde bulunmuşsunuz, uzun değilim maalesef 1.68 boyum uzun olmayı çok isterdim ama. Saçlarım açık kahve beyaz tenliyim.

ben 1.68 boyunda 52 kiloyumkaramel rengi saçlarım var beyaz tenliyim kokoşum birazcık
saçlarımda orta boy hafif dalgalı

Bende yapiyim tahmin..

Gözde çıtır ki tam çıtır lolita daha o boylu poslu kısa saçlı çok fazla aktif olmayan yerli yerinde hareket eden, yaşına göre çok daha olgun birisi..

gazelin türbanlı olduğunu biliyorum zaten oda çok eğlenceli, hoş sohbet, genç ve güzel bi anne, anlayışlı bi eş, maşallah on parmağında on marifet birisi..

Ausun türbanlı olduğunu düşünmemiştim.. her ortama uyabilen, kendini sevdiren, eğitimli, bilgili, hemideeee mutfakta çok becerikli bi hatun.

Ohhh öperim hepinizi..

Gazel kız sen beni neden unuttun bakiyimmm...
Söyle bakiyim beni nasıl canlandırdın kafanda

hayatım sultanım canımın içi...unuturmuyum seni ben hiç...aşkolsun :)
merak ettiğim kişilerin listesini yazdım ya orda senin adını da yazdım kuzum :)
seni nasıl hayal ediyorum dur bakıyım....
zayıf orta boylu kahve rengi saçlı...kısa saçlı???oldu mu tuttu mu :)

Aaaa ama olmadı hepiniz bana karşı 1-0 öndesiniz. Ben de tahminde hiç iyi değilimdir ama hissettiklerimi paylaşabilirim...

Ausencia; kıvırcık kestane rengi saçları var, beyaz tenli ve büyük iri gözleri var...

Gazel; kıpır kıpır yerinde duramadığı için zayıf, esmer, beyaz tenli ve kahverengi gözlü...

Gareng; saçları orta uzunlukta, sarışın gibi değil, açık kumrala yakın, o da beyaz tenli ve yeşil gözlü...

Anzer; siyah uzun saçlı, ela gözlü, cana yakın...

Ada; koyu kumral, buğday tenli, mavi gözlü (kumral ada mavi tuna kitabını çağrıştırdığı için gözümde böyle canlandı)

GzdBky; adaşım :)), dalgalı kestane saçlı, ela gözlü, beyaz tenli...

Sevgi; ciddi, açık kumral saçlı, yeşil gözlü,

Cemre; sarışın, mavi gözlü, açık tenli...

Şimdilik bu kadar, daha sonra eklemeler yaparım. Sizlerle konuşurken gözümde hep böyle canlanıyorsunuz, canım arkadaşlarım benim...

ausun kapalı olduğuna tama emin değilim yanlışlık olmasın :) ama sanki bi yorumda görmüştüm, bende başörtümü şöyle yapıyorum gibi bi yorumdu ordan öyle anımsadım :)

Kahve saçım doğru ama kısa değil aksine belimde saçlarım.. Orta boylu değil uzun boyluyum..
Zayıf derken ip gibi değil tam ideal kilodayım sölemesi ayıp.. Hii hiihh kendimi beğeniyommm yani

gözdecim kıpır kıpır olduğum tam tuttu :) ama beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm... :)

Kendi saç rengim koyu kahve gözlerimde koyu kahve ama saçlarım şuan sarı ve evet buğday tenliyim ama gözlerim hep yeşil olsun istemişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…