Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Aaaaa unuttum söylemeyi biberon-gözde, gözde-biberon ben seni izledim yarışmada...
Ama çok az izleyebildim tam 5.30da çıkıyorum işten 6 gibi evdeydim gelince hemen açtım bi baktım almış başını gitmişsin maşallah toplamışsın puanları..
Finaldede çok ama çok başarılı olmanı diliyorum.. Bide gerçekten çok hanımefendi ve tatlı birisin..

Sağolasın canım benim, çok teşekkür ederim. Hem iyi dileklerin için, hem de güzel iltifatların için..

Tahmin gecesi olmuş kaçırmışım :)
Kahverengi saçlı ve gözlüyüm malesef tutmadı
Canayakınlıkta tanıdıkça oluyor,eğer elektrik alabilirsem oda İlk başta soğuk nevalenin tekiyimdir
Çok teşekkür ederim ama sevindim böyle düşünmene..
Bende seni tahmin etmiştim sarışın renkli gözlü diye ama saç rengim tutmamıştı

Anzerim, bana çok canayakın geliyorsun, elektriğimiz tutmuş demek... Benim de saçlarım bir ara röfleliydi, baktım sarışınlığa gidiyor ki bana yakışmadı, hemen koyuya döndüm.

Bana da soğuk nevale derler ilk görenler, bir de kötü kötü bakıyormuşum eğer hoşuma gitmezse bir şey. Ama tanıdıkça ısınırım ben de, o zaman da kimse tutamaz beni.

aus nerdesin hakkaten, biz aldık başımızı gidiyoz :) özledik seni guzum

Geldim geldim neler kaçırmışım dün

Tahminler yapılmış ,tutanlar olmuş tutmayanlar olmuş...

Ama kimse benim harikulade , eşi benzeri olmayan güzelliğime parantez açmamış

Hakkımda beyaz tenli diyenler tutturmuş , saçlarım tenimin aksine kuzguni siyah.Bir tane bile beyazım yok

Boyum hobbitten hallice 1.63

Kilo söylemek zorunda mıydık Ama son zamanlarda vereceğime ; 4-5 kilo aldım da verdikten sonra söylesem ; 67

Bende tahmin yapardım ama herkes zaten söylemiş nasıl olduğunu , beni beklememiş

Son düzenleme:

Evet elektrik tamamdır
Sana bu renk çok yakışmış bence de değiştirme ya da en azından sarışın olma
Aynen samimi olduktan sonra itiraf ederler tanıdıklarım senden korkuyodum ne biçim bakıyordun önceden diye.. Aslında biz o sıra gözlemliyoruz kimse farkında değil

ayy abla ya hiç gülesim yoktu allah iyiliğini versin

ahretliim hoşgeldin ama çabuk gitmişsin kuzum yaa, :) geçmiş yorumlara pek bakamadın sanırım...aaa olmadı şimdi senden beklenmeyen bi performans... :)
benim bildiğim aus didik didik eder okurdu hepsini...aha yakaladım işte okumadığını :)
diyoruz ki, aus bu işlerde tecrübeli yemek topiği açsa da günlük paylaşsak, ama illa şaheser yemekler olacak kaidesi olmasın, maksat o gün ne pişirdik kocişlere ne hazırldaık :)
basit bi çorba bile olsa paylaşalım, evimizde ne piştiğini hep beraber göelim :) ne dersin...öncelik senin istersen sen aç...:) nede olsa yemek konusunda en müdavim sensin ahretim :)
olmaz dersende kim açarsa artık farektmez....ama çok güzel olacağına eminim...

Sağ olun kızlar iyi dilekleriniz için. İnşallah güzel geçer ilk gün. Tıp fakültesinde dersim, sınıfı bulamam diye korkuyorum.

Sağ olun kızlar iyi dilekleriniz için. İnşallah güzel geçer ilk gün. Tıp fakültesinde dersim, sınıfı bulamam diye korkuyorum.

bulursun bulursun hiç merak etme....:) ben sınava gireceğimde hep dua ettim allahım nolur yalvarıyorum kampüs çıkmasın diye :) şans olsa bende oğlan doğardım zaten... :) kampüs çıktı tamda...
kampüs de ne kampüs ama çok karışık dolambaçlı bi girdiğin yerden yolunu bulup çıkamıyorsun acaip labirent gibi bişey...
aksilik birde sınava beş dakka kala zor yetiştim trafik yüzünden :)
ya sabır aklımı koru dedim....bi girdim dolan dolana zor buldum...ya içerdeki görevlilere soruyorum biri oraya gönderiyor biri buraya adamlar bile bilmiyor tövbe tövbe... :) sonunda buldum sınav başlamıştı bile...şükür dedim.. :) bende bu şans varken mayısta da kampüs çıkar :)

Evet canım ya ,hemen yakalamışsın .Şöyle bir üstün körü bakmıştım . Çıktım evden , şimdi geldim .Malum nişan arefesi...provaya götürdüm kuaföre.

Olur canım , açarız .Güzel fikir , tarifler koymayız adınıda bugün ne pişirdin tarzında olur . Tarif başlıklarında hep değişik yemek arayışı oluyor çünkü . Bugün ne pişirdin , çek görelim deriz
Ben açarım isterseniz ama yarın olur ancak.
O gün Allah ne verdiyse koyarız , fikir olur isteyenlerede.

ayy abla ya hiç gülesim yoktu allah iyiliğini versin

Canım gözdem , azıcık güldürdüysem ne mutlu ama.
Kendi uydurduğum bir tamlama bu , benim boyumun tarifi için cuk oturuyor.

En iyisi ben açayım bu topiği, yemek yapmıyorum ya ben sizin yaptıklarınızı eleştiririm, puan veririm. Ben de bir gün yemek yapmayı öğrenebilecek miyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…