Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Ben yarın kpss kitapları alıp bu sene için çalışmaya başlamaya karar verdim. Nisanda da yds var. Koltuğumun altına aldığım karpuzların haddi hesabı yok. Aöf, yüksek lisans, kpss Bir yandan da iş arıyorum.

Evet ya ben de tutuyorum kendimi aöf topiğinde yoksa konu bambaşka yerlere gidecek, sonradan gelenler bakacak ne oluyor burada aöf diye gelmiştik

Ya evet onu bazen bende düşünüyorum , insanlar ders çalışma topiğinde şevk ve hırs arıyor ya da aramak için bakınayım diyor , ben sürekli yayma pozisyonunda

Ayy ben hep aynı depresyondayım gidesim var buralardan
Bana uygun bir gezegen arayışındayım

Hah bak iyi düşünmüşsün , eğer ülke falan deseydin ben zaten kesmez seni derdim ,

Senin boyut atlaman lazım canım

Heeeey maaşallah.

Eee gençlik işte zihin açık , yükle yükleyebildiğin kadar.

Karpuzlar sağlam mı bari

Heeeey maaşallah.

Eee gençlik işte zihin açık , yükle yükleyebildiğin kadar.

Karpuzlar sağlam mı bari

Ya gençlik var ama işte aynı anda birden fazla tavşanın peşinden koşup birini bile yakalayamazsam pek hoş olmayacak. Kpss ye de 5 ay kaldı ama yaparım gibime geliyor hiç çalışmadan 77-86 arası puanlar aldım 5 ay sıkı çalışsam yüksek alırım diye düşünüyorum. :26:

Super olmus auscugum, ben de yakinda geyik topigine bizi yollarlar diye dusunuyordum. Benim de her telden calasim var bu aralar, cok iyi oldu cok iyi.

Zeka pırıltıları topiği kamaştırıyor , belki bize de geçer biraz canım

Super olmus auscugum, ben de yakinda geyik topigine bizi yollarlar diye dusunuyordum. Benim de her telden calasim var bu aralar, cok iyi oldu cok iyi.

Ya insan konu dışına çıkmadan yazamıyor ki geyik hariç ; aöf 'de bile sürekli mesajı bir yerden sınava bağlıyoruz

Valla her telden çalalım canım ya ,

gazele de ıslık çalayım ; o başka topiklere bakmıyorum bir şey olunca link atın diyor ya

Son düzenleme:

Birden aöf topiğindeyiz sandım ve korktum konu nerelere gitti diye.
Ben kendim öyle düşünüyorum alırım heralde diyorum ama bakalım hele bir çalışmaya başlayım belki pes ederim.

Bu arada belli olmaz arkadaşlar ama yarın yine siz yarışmayı bir kontrol edin. Perşembe ya da cuma dedim ya, yarın da olabilir. Ben yine buralarda olurum o saatlerde, siz de olursanız beni çekiştirirsiniz.

Birden aöf topiğindeyiz sandım ve korktum konu nerelere gitti diye.
Ben kendim öyle düşünüyorum alırım heralde diyorum ama bakalım hele bir çalışmaya başlayım belki pes ederim.

Kpss değişik bir sınav ... Hiç tecrübem olmadı ama biliyorum arkadaşlarımdan hiç çalışmayanlar 65 gibi notlar aldı , 10 senedir kitap açmayan yaşıtlarım ,çoğu ev hanımı.

Tabii bu not bir şeye yeter diye yazmıyorum , çok çalışıp çok yüksek puanlara erişmenin yolu da herkesin yapamadığı o diğer sorulardan geçiyor.

Kolay gelsin , çalıştıkça insanın zihni açılır derler

ahretliiiikkkk yettim ben geldim :)
şok oldum kız noldu biliyomusun, :) tesadüfen topiğini gördüm, hiç haberim yoktu bu topikten...bi bakayım dedim aaa ahretliğimin topiği var ama benim haberim yok hey gazel gözüne girecek körmüsün nasıl göremiyon dedim kendi kendime
sonra direk son sayfanı açtım maşşşalh 800 küsür sayfa olmuş direk son sayfaya baktım, ilk sayfayı okumadım bile...anam ne göreyim benim adım geçiyor
tesadüfe bak dimi..gerçekten hem şaşırdım hem sevindim...canlarım biberonum garengim de burdaymış...

Kızlaaaarrrr naponuuuuzzzz burda

Ben sınavdan sonra depresyona girdim.. Dört gözle üniversiteden gelecek büt müjdesini bekliyorumm..

Ben sınavdan sonra depresyona girdim.. Dört gözle üniversiteden gelecek büt müjdesini bekliyorumm..

hayatcım sende hoşgeldin bende çözmezim kuzum burda, :)
evet göremez olduk seni aöf sayfasında isyanlardamısın kuzum amaaan salla gitsin boşver...:)
kız bu arada şu dil çıkarma smileni nerden ekledin ya bayıldım ona ben
benim çok işime yarar o smile nerden buldun onu, çok dil çıkaracağım kişi var lazım o bana
bana da öğret kuzum ekleyim, malum yaşlı başlıyız pek aklımız sarmaz detaylı şeylere, siz öğretceniz biz öğrencez guzum :)

valla aus cum ben sana bişiy diyimmi? :)
senin bu topik 800 küsür olmuş ya, biz geldik ya bundan sonra 1800 leri bulur gibi :)

bizdeki çene batırır burayı :) topiğin sağlığı açıcından diyorum, sen korumaya falan al, her an batabilir bu topik ahretlik

Gazeeeeeellll bak bak bak nasıl dil çıkarıyorum sana

Kuzum mesaj yazdığımız yerin altında bir sürü smiley var ya o smileylerin altında (Fazlası) yazıyor oraya tıkla bi pencere açılıyo orda istemediğin kadar similey var...smiley kodu 63

Eeee be ahiretlik , benim 800 sayfa olacak geyik topiğim olacakta sana seslenmeyecek miyim hiç ?

Burası yaklaşık 1,5 aydır kapalıydı canım , o 800 küsür sayfadaki arkadaşların hemen hepsi sitede yoklar artık

Tekrar açayım da burayı , laflayalım istedim. Fena mı oldu canım benim ?

Depresyondan çıkmak istiyorsan , takıl muhabbetin süreklediği yere sultanım

Ola ki büt . gelmezse de , bir dönem daha o dersin başına dert olacak ama eninde sonunda bitecek yani

Ay çok güldürdün beni gazelim, lazım o bana demez mi.:))

Biraz rahatlayıp kitap okumak istiyorum ama elime alasım yok hiçbir kitabı. Çok üşengeç oldum bu aralar, hiçbir şey yapasım yok.

Hakkaten ya toipiğin ilk sayfalarındaki kişiler iptal edilmiş..:26:
Aus napıyorsun sen burda gizli işler milleti banlandırıyomusunuz kız.. Yok ama seni biliyorum ben sen öle şeyler yapmazsın..

ahretlik düşündüm de 800 küsür sayfa ne konuştunz burda anacım :)
korkulur senden valla nasıl topladın buraya onları :)
ya bide şeyi merak ettim, neden onlar yok artık?? niye kapattırdın sayfayı sonra açtın...hımmm başka başaka..?? eee bide şey, nasılsın iyimisin :)
evet bu soruları derle topla izah ediver bana ahretim :)
ay dur şu smilei kullanmazsam çatlarım çok beğendim yaaaa

Ay çok güldürdün beni gazelim, lazım o bana demez mi.:))

Biraz rahatlayıp kitap okumak istiyorum ama elime alasım yok hiçbir kitabı. Çok üşengeç oldum bu aralar, hiçbir şey yapasım yok.

Sorma aynen benimde kitap okumam lazım arkadaşımdan aldığım 4 kitabı aldım elime hangisini okusam diye ama gitmiyo valla..

Eskiden sayfalarca okurdum ama şimdi hiç isteğim yok hatta kitabın birini okumayacağım diye geri vereceğim arkadaşıma

Hakkaten ya toipiğin ilk sayfalarındaki kişiler iptal edilmiş..:26:
Aus napıyorsun sen burda gizli işler milleti banlandırıyomusunuz kız.. Yok ama seni biliyorum ben sen öle şeyler yapmazsın..

bende meraktayım sulatnım, bu kız burda kirli işler çeviriyor olmasın :)
aaaaaa aus açıkla bakıyım kimsin nesin, kimin için çalışıyorsun çabuk dökül....

canlarım size doyum olmaz bana müsade....:) çok öpüyorum sizleri....
biraz işim var görüşrüz... batırmayın topiği bensiz ona göre....
aha buda dilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…