Ben malum konunun öncesinde ve sonrasında yoktum. Sonunda vardım. Öncesinde ne yaşandı bilmiyorum, sormadım istememde. Konuya ilk yorum yazdığımda içeriğindeki örneklerin arkadaşlarıma ait olduğunu bile bilmiyordum. Kime ait olursa olsun bana göre çok çirkin bir davranıştı. Bunuda dile getirdim.
Mesele sadece birilerinin uzaklaştırılması, banlanması değil. Benim anlatmak istediğim konunun çirkinliği ve en başından belli gidişhatı. Ve bu ilk defa yapılmıyor.
Yönetim olarak isyan edebilirsiniz, işiniz kolay değil mutlaka. Ama bıktım diyerek kimsenin üyelerin sizlere yazdığı özel mesajları ulu orta gösterip rencide edemezsiniz.
Uyarırsınız yada hiç takmazsınız. Şimdi yine diyeceksiniz ki nick yazmıyor. Hiç farketmez kimse tanımasada birileri o yazılar hakkında dalga geçiyor ve seviyesiz yorumlar yazıyor. Yazı sahipleri kendini deşifre etmese de kişisel olarak gördüklerinden ve okuduklarından zaten rencide oluyor.
Kazen bey, yönetici yetkim yok diyorsunuz. Biz burda yönetimi eleştirdik, bende nick vermeden bir eleştiri yaptım ama siz üzerinize alındınız. Hatta çok ayıp yaptığınız dediniz. Kendinizi tutamadınız peki karşınızdakilerden kendilerini tutmasını nasıl beklersiniz?
Bir hata var ortada ama ne yazık ki kimse hatasını kabul etmiyor. Merak etmeyin hata kabullenmekle prestij sarsılmaz, daha çok erdem kazanılır.
O konuda haklısın ama orada bir ima sezmiş arkadaşlar beyin bedava videosundan dolayı.. İma bana göre de ceza verilecek bir durum değil. Ama şu an çoğu üye imadan UI oldu. Bu bir ironi değil de nedir..
Muhabbet kesilmiyor maalesef afterın yazdıklarını biliyorum ben de o konudaki. Ama o konudaki kişiler de buraya yazı yazıyor / uğruyor. Demin aşağıda görülüyordu mesela..
İki tarafın da hataları var ama faturanın tek bir tarafa kesilmesi kötü bir şey.
Bu arada ben bu durumdan sadece yönetimi de suçlamıyorum. Benim de başıma geldi, insanlar öyle bir noktaya geliyor ki bazen patlıyor. Büyük ihtimalde bu patlama noktası arkadaşların atılmasının bahanesi oldu..
Atıldı diye sevinmek yerine bence yönetimle konuşup ortak noktada uzlaşılmalı..
Kırmızı ile belirterek aydınlattığın kısım için teşekkürler.
Sanırım bir sitede '' kib '' butonunu bir çok kişi gibi yanlış kullanmanın karşılığı bu olmamalıydı.
Tarafsızlıksa eğer bu aydınlatıcı mesajınızın içeriği , göz ardı etmemeniz gereken nokta bu sanırım.Yanlış ve manasız bir kib mi ? yapmışım , hırslarıma ve grup psikolojime mi yenik düşmüşüm.
Peki.
Neden konu açıldı ve çetesiniz denildi.
Sonra da konunun hedefi siz değildiniz ve çete diye size demedik denildi ?
Bizim sayfalardır yazdığımız bu ; eğer tarafsızsanız konunun narmiğin topiğinden , onunla kişilerin yaşadıklarından çoktan çıkmış olduğunuda görmüş olduğunuzu umuyorum.
O konuda haklısın ama orada bir ima sezmiş arkadaşlar beyin bedava videosundan dolayı.. İma bana göre de ceza verilecek bir durum değil. Ama şu an çoğu üye imadan UI oldu. Bu bir ironi değil de nedir..
Muhabbet kesilmiyor maalesef afterın yazdıklarını biliyorum ben de o konudaki. Ama o konudaki kişiler de buraya yazı yazıyor / uğruyor. Demin aşağıda görülüyordu mesela..
İki tarafın da hataları var ama faturanın tek bir tarafa kesilmesi kötü bir şey.
Bu arada ben bu durumdan sadece yönetimi de suçlamıyorum. Benim de başıma geldi, insanlar öyle bir noktaya geliyor ki bazen patlıyor. Büyük ihtimalde bu patlama noktası arkadaşların atılmasının bahanesi oldu..
Açıkçası sorduğunuz sorunun muhatabı yönetim ama ben yine de düşündüklerimi yazayım.
Evet, konu narmik'le olan anlaşmazlığınızdan çıktı ve başka bir boyuta geçti, farkındayım.
Kazen, çete derken isim de vermiş olsaydı tamam, dedikleriniz de haklısınız ama şu durumda isim vermediği için hiç kimse, kime söylediğini kanıtlayamaz.
İşte yine aynı yere takılıyoruz, ortada kesin birşey yokken ya da şöyle diyeyim, kanıt yokken hak iddia edemeyiz.
Bu sadece sizin için değil, her konuda ve herkes için böyledir.
-kib butonu gereksiz kullanımı
-hakaret dalaşma
-kazene gövde gösterisi
nedenler bu bence.
Fatura tek tarafa kesilmedi .
Şuan narmik cezalı.
Bi dönüp okuyalım mı...
İnciseli neden banlı ağır hakaret beddua ettiği için.
Melodi neden atıldı gereksiz kibler yaptığı içn...hakaret ettiği için...
Öteki atılan kişi de üyelere dalaşıp hakare ettiği için.
Fatura tek tarafa kesilmedi.
Kib var kib var.
Bakmalıyız kib yapılan mesajda hakaret var mı adımız geçiyor mu küfür var mı.
Sör video paylaştı.Hadii bu bize akılsız mı demek istedi diye kib gelmiş.
Çok komik hm de çook.
Varsa bir sorunun söre özel mesaj at sor.
Sonra oky ile alakalı kb gitmiş taraf tutuyor bu nasıl edi diye.
Bırakta buna yönetim karar versn.
Edi diye insan değil mi gider istediği topcte muhabbet eder.
Kişisel sorunlar butonu deil kib.
Bu anlaşılmamış sanırım.
Narmikin konu başlığı bile kiblenmiş.
Özel sorun varsa bunun yeri özel mesajdır kib butonu değil.
Kazende de kafa var ve bu kafayı kişisel sorunlarla meşgul etmek ne diye.
onlar öyle anlamışsa ne yapabilirim ben?
sizin sorununuz nedir ? ben kesinlikle ortam değişsin diye o videoyu koydum
anlayışınızda sorun var galıba? siz o şekilde anladıysanız ne yapabilirim ben??
bunun somut bir örneği olabilir mi ki, alayımda size ıspatlayayım?
tutturmuşsunuz bir video, bir ima, yok şu yok bu
arkadaş siz neye dayanarak videoyu size koyduğumu düşünüyorsunuz?
kadınlar kulubu sizin etrafınızda dönmüyor, bu platformda sadece siz yoksunuz
her insanın paylaştığı veya yazdığı şeyi üzerinize alınacaksanız
bu sizin sorununuz.
bu video konusunda cinlerim artık tepeme çıkmaya başladı
ne amaçla koyduğumu çok iyi biliyorum, siz başka şekilde düşünüyorssanız
tekrar edıyorum
o sizin sorununuz.
surrender öncelikle cevabım sana;
Ben senin / Narmikin topiciğinde yazmadım, yani senin dediğin gibi üstüme alınmam için bir durum yok.
Farkındaysan ben sadece bu gruptaki UI olanların niye alındığını söyledim yani salt konuyu 3.kişiye lanse ettim..
Seninle/ Narmikle / ya da o grupta bulanan diğer kişilerle kişisel bir problemim yok.
Bakarsan senin de çoğu cevabını beğenmişliğim vardır.
Ama.. sen gelip de bana senin sorunun ne? algılayışında sorun var galiba dersen kusura bakma ben de sana aynı tarzdan yazarım..
Bakacak olursan bu algılama anlayışımda sorguladığın husus için ben de sana kibleyebilirdim.
Pek de masum değil hani yazdığın
Ama ben öyle bir şey yapmam, bana cevap vermek istiyorsan biraz daha düzgün üslupla yazarsan sevinirim diyorum sadece
Diğer arkadaş ; çok güzel demişsin "bırak yönetim karar versin " diye ben de öyle diyorum. Taraflar bu kadar kızıştıracağına keşke yönetimin karar verilmesine izin verilseydi..
Narmik de ceza aldı farkındayım, ama bu grubun hepsi yok oldu farkındaysan üstelik UI şeklinde :)
surrender öncelikle cevabım sana;
Ben senin / Narmikin topiciğinde yazmadım, yani senin dediğin gibi üstüme alınmam için bir durum yok.
Farkındaysan ben sadece bu gruptaki UI olanların niye alındığını söyledim yani salt konuyu 3.kişiye lanse ettim..
Seninle/ Narmikle / ya da o grupta bulanan diğer kişilerle kişisel bir problemim yok.
Bakarsan senin de çoğu cevabını beğenmişliğim vardır.
Ama.. sen gelip de bana senin sorunun ne? algılayışında sorun var galiba dersen kusura bakma ben de sana aynı tarzdan yazarım..
Bakacak olursan bu algılama anlayışımda sorguladığın husus için ben de sana kibleyebilirdim.
Pek de masum değil hani yazdığın
Ama ben öyle bir şey yapmam, bana cevap vermek istiyorsan biraz daha düzgün üslupla yazarsan sevinirim diyorum sadece
Diğer arkadaş ; çok güzel demişsin "bırak yönetim karar versin " diye ben de öyle diyorum. Taraflar bu kadar kızıştıracağına keşke yönetimin karar verilmesine izin verilseydi..
Narmik de ceza aldı farkındayım, ama bu grubun hepsi yok oldu farkındaysan üstelik UI şeklinde :)
Dipnot : Bu grup çete diye suçlandı ama benim anlamadığım şey şu; şimdi karşı tarafta gelip toplu halde buraya yazıyor,onları savunanlara cevap veriyor. Biz bunu çete olarak mı değerlendirelim, yoksa ?
kimseyle sorunun yoksa eğer o zaman araya girmeceksin canım.
yorum yapmış olmak için yapma, her şeyi araştır anla ve gel sonra yorum yap canım.
yap canım kib yap ,anlatabiliyor muyum? dünden beri yemediğim hakaret kalmadı
ve ben onlara cevap bıle vermedım.ben insan değil miyim? benım sabrım ve sinirim yok mu sanıyorsun?
bu nasıl bir haksızlıktır yaa? bir kişi üzerine alınmış,ardından diğerleriyle anlaşmış
toplu bir kib yaşatmışlar videoma
bende anlayışlı ve sakın olayım öylemi?
kimse de çıkıp dememişki ''nasıl anladın?'' sana karşı ima olduğunu.
arkadaş , ben o videoyu ima olsun dıye paylaşmadım...öyle düşünmek isteyen düşünmüş
alınmak isteyen alınmış, ne yapabilirim ben?
o videoyu gerçekten o amaçla paylaşsaydım, sonuna kadar arkasından olurdum,kimseye benzemem ben,yapmışsam yapmışımdır;ama yapmadım işte.
benım sinirlendiğim şey haksızlığa uğramak! böyle şey sana yapılsa doğruyu söylüyorsun
ama sana kımse ınanmıyor ,inanmak istemeyenler.
resmen iftira atıyorlar
ne hissedersin?
konunun saçmalığı şu : herkes vıdeoen gitti sanıyorlar yaa
hayır canım uslub, hakaretten gıttı gidenler,hemde öyle böyle değil, ağır hakaretler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?