Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Olayı mümkün olduğunca güncel takip etmeye çalıştım...
Banlanan ve siteden uzaklaştırılan herkese geçmiş olsun. Tansiyon boşuna ve çok hızlı tırmandı.
Çok kötü sözler sarf edildi ve ben inanın üzüldüm...
Bir site alt tarafı hepimizin eğlenmek için üye olduğu sitede bu tarz bir meydan muharebesine tanık olduğum için üzgünüm...
Ebush un mesajını çok beğendiğimden alıntıladım...
Kazen haklı haksız diyemem bu olayda, kendisi daha çok içinde Mune ile beraber.
Ama... Şu bir gerçek ki, kişilerin rencide olması yüzünden olaylar bu kadar çirkinleşti.
Keşke gizli oturum tarzında oturup konuşulsaydı.
Eminim, Kazen de konuyu açarken benim de konuyu ilk görüp de tepki verdiğim gibi, güzellikle konuşulur sanıyordu, ama tarih tekerrür etti ve klasik son kavgalar ve UI lar, banlılar doldu meydan.

Fatura tek tarafa kesilmedi .
Şuan narmik cezalı.
Bi dönüp okuyalım mı...
İnciseli neden banlı ağır hakaret beddua ettiği için.
Melodi neden atıldı gereksiz kibler yaptığı içn...hakaret ettiği için...
Öteki atılan kişi de üyelere dalaşıp hakare ettiği için.
Fatura tek tarafa kesilmedi.
Kib var kib var.
Bakmalıyız kib yapılan mesajda hakaret var mı adımız geçiyor mu küfür var mı.
Sör video paylaştı.Hadii bu bize akılsız mı demek istedi diye kib gelmiş.
Çok komik hm de çook.
Varsa bir sorunun söre özel mesaj at sor.
Sonra oky ile alakalı kb gitmiş taraf tutuyor bu nasıl edi diye.
Bırakta buna yönetim karar versn.
Edi diye insan değil mi gider istediği topcte muhabbet eder.
Kişisel sorunlar butonu deil kib.
Bu anlaşılmamış sanırım.
Narmikin konu başlığı bile kiblenmiş.
Özel sorun varsa bunun yeri özel mesajdır kib butonu değil.
Kazende de kafa var ve bu kafayı kişisel sorunlarla meşgul etmek ne diye.

Açıkçası sorduğunuz sorunun muhatabı yönetim ama ben yine de düşündüklerimi yazayım.

Evet, konu narmik'le olan anlaşmazlığınızdan çıktı ve başka bir boyuta geçti, farkındayım.

Kazen, çete derken isim de vermiş olsaydı tamam, dediklerinizde haklısınız ama şu durumda isim vermediği için hiç kimse, kime söylediğini kanıtlayamaz.

İşte yine aynı yere takılıyoruz, ortada kesin birşey yokken ya da şöyle diyeyim, kanıt yokken hak iddia edemeyiz.

Bu sadece sizin için değil, her konuda ve herkes için böyledir.

Son düzenleme:

onlar öyle anlamışsa ne yapabilirim ben?
sizin sorununuz nedir ? ben kesinlikle ortam değişsin diye o videoyu koydum
anlayışınızda sorun var galıba? siz o şekilde anladıysanız ne yapabilirim ben??
bunun somut bir örneği olabilir mi ki, alayımda size ıspatlayayım?

tutturmuşsunuz bir video, bir ima, yok şu yok bu
arkadaş siz neye dayanarak videoyu size koyduğumu düşünüyorsunuz?
kadınlar kulubu sizin etrafınızda dönmüyor, bu platformda sadece siz yoksunuz
her insanın paylaştığı veya yazdığı şeyi üzerinize alınacaksanız
bu sizin sorununuz.

bu video konusunda cinlerim artık tepeme çıkmaya başladı
ne amaçla koyduğumu çok iyi biliyorum, siz başka şekilde düşünüyorssanız
tekrar edıyorum
o sizin sorununuz.

Evet çok haklısınız...İsim yoksa meselde yok...

Peki bugün hiç diğer geyik topiklerine göz attınız mı ?

Ben attım.

İsim yok ama akıllarda kalan silinen konuyu okuyanlar için ;

'' Bunlar çetelermiş , gidip konu basıp kib yapıyor ,sataşıyorlarmış , kazen çökertmiş çetelerini , çoğu da uı olmuş.... ''

Arada da hala olayı kavrayamayanlara '' ayyy kimmiş çete diyenlere ? '' ....adres gösterilmiş burası , bak gör diye.

Kimseyi suçlamıyorum bu yazdıklarımla , kimse deli gibi olanı biteni takip etmek zorunda değil elbette .

Ama ben diyorum ki ; isim verilmedi de , neden bu kişiler başka gözlerde zan altında şuan ?

Kimse bana demesin ki ; sizler kazenin açtığı konuya girip bu kibler bize aitti demeseniz , kimse de sizi bilmeyecekti.Orada yapılan tatar ramazancılık oynamak değildi.

Yazılanları silinmeden okuyabildeyseniz , cevap yazmamak şahsiyetliyim diyene yakışmazdı...Ha derseniz ki cevap var ; cevap var ...orada da ceza verilirdi.Hatta bu da gereksiz madem zemini hazırlayıp yola çıktınız ; geldiniz saygı çerçevesinde tartıştığınız için teşekkür ederek konuya yazmaya devam etmişsiniz yönetim olarak...

Sonra ne olmuş?
İşler sarpma mı sarmış ?
Birileri fazlaca rencide olunca tırnaklarını mı çıkarmış ?

Neyse ; anlayacağın kib butonu yanlış amaçla kullanıldı ise sonuç bu olmamalı...
İsim verilmedi mantığını ise artık kimse savunmasın rica edeceğim ; kırmızı ile belirtiğim kısım neden bugün konuşuluyor o zaman?

surrender öncelikle cevabım sana;

Ben senin / Narmikin topiciğinde yazmadım, yani senin dediğin gibi üstüme alınmam için bir durum yok.

Farkındaysan ben sadece bu gruptaki UI olanların niye alındığını söyledim yani salt konuyu 3.kişiye lanse ettim..

Seninle/ Narmikle / ya da o grupta bulanan diğer kişilerle kişisel bir problemim yok.

Bakarsan senin de çoğu cevabını beğenmişliğim vardır.

Ama.. sen gelip de bana senin sorunun ne? algılayışında sorun var galiba dersen kusura bakma ben de sana aynı tarzdan yazarım..

Bakacak olursan bu algılama anlayışımda sorguladığın husus için ben de sana kibleyebilirdim.

Pek de masum değil hani yazdığın

Ama ben öyle bir şey yapmam, bana cevap vermek istiyorsan biraz daha düzgün üslupla yazarsan sevinirim diyorum sadece

Diğer arkadaş ; çok güzel demişsin "bırak yönetim karar versin " diye ben de öyle diyorum. Taraflar bu kadar kızıştıracağına keşke yönetimin karar verilmesine izin verilseydi..

Narmik de ceza aldı farkındayım, ama bu grubun hepsi yok oldu farkındaysan üstelik UI şeklinde :)

Dipnot : Bu grup çete diye suçlandı ama benim anlamadığım şey şu; şimdi karşı tarafta gelip toplu halde buraya yazıyor,onları savunanlara cevap veriyor. Biz bunu çete olarak mı değerlendirelim, yoksa ?

Son düzenleme:

kimseyle sorunun yoksa eğer o zaman araya girmeceksin canım.
yorum yapmış olmak için yapma, her şeyi araştır anla ve gel sonra yorum yap canım.
yap canım kib yap ,anlatabiliyor muyum? dünden beri yemediğim hakaret kalmadı
ve ben onlara cevap bıle vermedım.ben insan değil miyim? benım sabrım ve sinirim yok mu sanıyorsun?
bu nasıl bir haksızlıktır yaa? bir kişi üzerine alınmış,ardından diğerleriyle anlaşmış
toplu bir kib yaşatmışlar videoma
bende anlayışlı ve sakın olayım öylemi?

kimse de çıkıp dememişki ''nasıl anladın?'' sana karşı ima olduğunu.
arkadaş , ben o videoyu ima olsun dıye paylaşmadım...öyle düşünmek isteyen düşünmüş
alınmak isteyen alınmış, ne yapabilirim ben?
o videoyu gerçekten o amaçla paylaşsaydım, sonuna kadar arkasından olurdum,kimseye benzemem ben,yapmışsam yapmışımdır;ama yapmadım işte.
benım sinirlendiğim şey haksızlığa uğramak! böyle şey sana yapılsa doğruyu söylüyorsun
ama sana kımse ınanmıyor ,inanmak istemeyenler.
resmen iftira atıyorlar
ne hissedersin?

konunun saçmalığı şu : herkes vıdeo yüzünden gitti sanıyorlar yaa.

hayır canım uslub, hakaretten gıttı gidenler,hemde öyle böyle değil, ağır hakaretler.

Hemen kendimle ilgili olan kısma cevap vereyim.
Narmik birilerine kin güderek geyikteki konusunu açmadıki.
Daha evvel bu konuda takılıyordu narmik arkadaşımız.
Sonra aralarında anlaşmzlık çıkmış herkes yoluna gitmiş.
Ama bu topicteki arkadaşlarımız narmikn konusuna girip mesajları incelemişler.
Kendilernce birkaç tanesini şikayet etmişler.
Hem de topluca...Bu yüzden çete diyor kazen bu gruba.
Öte andan narmik bu gruba böyle bişey yapmamıştır.
Gelelim bu grubun neden dağıtıldığına...
İnciseli alanen hakaret beddua ağır eleştiri yaptığı için (kalleşler kelmesini kullanmış ki bu çok ama çok ağır bir kelime...)
Öteki arkadaşlar da ağır eleştiride bulundu.(kazene karı gibi aramızda geziyorsun al sil üyeliğimi dedi.Karı gibi
lafına ben de kazenin yaptığını yapardım)
Melodi gereksiz yere kib yapıp yönetimi zorda bırakmış(kazene şikayet etmiş.Şikayet ettiği kişi ceza almayınca kazene yüklenmiş.Kazen de haklı çünkü imaya ceza verilmiyor bu forumda öyle bir yaptırım yok.Kazen ceza vermeyince hakaret mi etmiş bilemiyorum üyeliğimi sil demiş kazen de silmiş)
Ben herhangbir gruba ait değilm ortalardayım ama haklıyı da haksızı da görebiliyorum.
Haklıyı savunduğum için adım çeteyse tamam ben de çeteyim..

Zaten o sizin aranizda surrender.madem bu kadar bana kinlendin bari benim mesajlarimi tam okusaydin. O zaman belki boyle mesajlar yazmayacaktin.. kusura bakma da konuya karisip karisamayacagima sen karar veremezsin. Yok benim mevzum diyorsan o zaman sadece sen konusmalisin seni savunanlarda konusmamali. Bence fazla agir tepkiler verdigini anla artik..

bundan sonra yazılanları cevapsız bırakıyorum arkadaşlar.
düşünün ne düşünürseniz.ben dünden beri anlatmak istediğimi anlattığımı düşünüyorum...

siz sizin için bile paylaşılmamış olan videonun derdındesınız
ortada deliliniz bile yokken...
ben, dünden beri yemedığım hakaret kalmadı,ortada delillerim varken bile sustum
işte bu da aramızda fark,herkes rengini belli etti.

istersenız daha ağır hakaretler edin,cevap vermeyeceğim.
siz insanı deli edersiniz.

Herkes video mevzusunda da ben siz onu buradakilere gonderme olarak yaptiniz demedim.. o konu sizle buradaki arkadaslar arasinda. Ben sadece buradaki arkadaslara yeterince soz hakki verilmedigini dusundum. Katilirsiniz veya.katilmazsiniz orasi ayri ama ne diye.bu kadar buyutup de fikrini soyleyenleri bile sucluyorsunuz anlamadim hakikaten. Sunu da soyliyim de yanlis anlasilmayayim o videoyu benim icin paylasmis olsaniz bile ki paylastiniz demiyorum yapacagim tek sey gulup gecmek olurdu.en fazla bende ona cevaben bi video paylasirdim olur biterdi :) ben de bir sey diyemiyorum artik illa bi taraf secmek mi gerek bu kk.de ? Ya da bu karsi tarafin istemedigi tarafta olunca mimleniyor musunuz? Ben fikrimi soyledim aramda en ufak bi tartisma bile olmayan kisiler sirf buradaki iki mesajdan yola cikip da bu tarafi atilma mevzusunda hakli buldum diye boyle seyler diyebiliyorsa sadece sasarim..

Son düzenleme:

Bahsettiğiniz birçok üye, hakaretten, forum kurallarına uymamaktan ve yönetime kafa tutmaktan UI oldu, imadan değil.

Kendimden yola çıkarsam eğer; ben bu topikte daha önce hiç yazmadım, dünkü olay yaşanınca fikirlerimi belirttim. Önceki mesajlarımda bahsettiğim, Melodi ve after_before'un, narmik'in sayfasında yazmasını, benim burada yazmamla kıyaslayamazsınız. İkisi çok farklı. Ben sitede yaşanan genel bir konuyla ilgili yazıyorum, onlar kişisel problemleriyle ilgili yazmışlardı.

Ayrıca, sevindiğimizi nerden çıkardınız.

Hadi bir ''yeter artık '' da ben diyeyim mi?

Bu konu x geyik topiğinde yaşanan mesaj ve sonrasındaki paylaşımları çoktan geçmiştir.

Paylaşılan video ve yazılar ceza alacak nitelikte değildir ki ; ceza alınmadı zaten.Kimsenin bu noktada yazdığı ya da savunduğu bir konu yok iken hala kişisel olarak neyin davası güdülmektedir ?

İnsanlar kendilerine yapılan her atıf için gereken cevabı vermiş ve veriyor iken , neden ben insan değil miyim ? boyutuna taşınıyor olay,anlam veremiyorum.

Ayrıca ; o çok ağır bildiğimiz gibi olmayan hakaretler nerede edilmiş , kim bu hakaretlerden dolayı ceza almış , kim başka sebeblerden ? Melodinin kazene ettiği iddia edilen hakaretler şehir efsanesi mi yoksa çok sağlam bilgiler(!) mi var.

Şimdi bu konuya gelip hala yazıyor iken ; neden konuyu uzatan ve cevap hakkı doğuran kişi olunduğu düşünülmüyor ya da neden bu konuyu takip ettiğinin mantığı sorgulanmıyor?

Ya da neden kapatılan konuda ; biri ile sorunun varsa onun konusuna girip yorum yapmazsın diyenlerin sayfalardır yorumlarını görüyorum burada.

Benim meselem ; geceden beri dile getirdiğim meseledir.

Ötesi yok .Konu açıldı , hedef gösterildi , bir sürü tatsızlık yaşandı ...

Biz kiblemiş , yanlışmış , mış muş ....benim derdim bunlar değil .

Yanlışsa yanlış , ortada bir sürü yanlış imaj ile kapatılıp gidecek bir k.k konusu olacak bu ?

Bunu düzeltecek olanda site yönetimidir.Benim bunun dışında hiçbir davam yoktur ;olamaz da.

Evet olan oldu artık.
Atılanlar atıldı.
Ceza alanlar aldı.
Herkes yoluna baksın artık.
Bu konu yeterince uzadı.
Unutmayıp habire dillendirip de huzursuzlk çıkaran forum kurallarını hiçe sayan da gidebilir.
Kazen silah zoruyla tutmuyor burda kimseyi...
Kazenin kmseye eyvallahı da yok olmamalı da.
Hakedenler hakettiği cezaları aldı.
Umarım bu olay herkesin kulağına küpe olmuştur.
Umarım sorunsuz birşekilde eğlencemize devam ederiz.:13:
Hepimizin ortak amacı zaten şurada eğlenip kafa dağıtmak
Kimse kimsenin mesajlarını araştrmazsa herkes yoluna bakmış olur zaten.
İyi eğlenceler hepimize

Bence de konu burada kapansın.. Kendi adıma özür diliyorum eğer fark etmeden kıracak bir laf dediysem..

Bu arada surrendar'a da ayrıca teşekkür ederim. Yanlış anlaşılmayı hallettik diye düşünüyorum. Herkese iyi eğlenceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…