• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

aus başarılar tatlım, bizde paso alalım diye açıköğretiem yazıldık sınavsız olarak 2. üni şansı diye vallaha gerildim, tabiki girmeyeceğim sınava uğraşmayacağım, kayıt da yaptırmam okul fobim var benim bir tek sınava gireceğim o da üds
öffff hiç bitmiyor derdim...

Bir hic ugruna ban yedim :/ saka gibi ya .
Yilanin basi kucucukken ezeceksine ne anlamlar yukledinizde verdiniz bilemiyorum .
Ustelik ozel msjda attim cevap gelmedi .
Demek istedigim suydu , daha olay buyumeden kibleceksindi .

Neyse ya bazilarida silmis arkadasliktan ,isabet olmus .
Bundan sonra ne sahsima laf carpma ,ne de farzet kide laf sokma gormek istiyorum .
Hatta benim buldugum yerde bile gorunmezse iyi olur o kisiler .

Diger seyleride yazcam ,oglen sinavim var telden bu kadar yazabiliyorum .

Bir hic ugruna ban yedim :/ saka gibi ya .
Yilanin basi kucucukken ezeceksine ne anlamlar yukledinizde verdiniz bilemiyorum .
Ustelik ozel msjda attim cevap gelmedi .
Demek istedigim suydu , daha olay buyumeden kibleceksindi .

Neyse ya bazilarida silmis arkadasliktan ,isabet olmus .
Bundan sonra ne sahsima laf carpma ,ne de farzet kide laf sokma gormek istiyorum .
Hatta benim buldugum yerde bile gorunmezse iyi olur o kisiler .

Diger seyleride yazcam ,oglen sinavim var telden bu kadar yazabiliyorum .

Herkes seni silmiş sende beni silmişsin sanırım.. :34:

Herkes seni silmiş sende beni silmişsin sanırım.. :34:

Bir aralar listemde temizlik yapmıştım .Sanırım o zamanlar yanlışlıkla silmiş olabilirim :26: seninle herhangi bir sorunum yok .

Aus bu arada kimse yazdıklarına cevap vermemiş :19: söylecek laflarını kalmadığı için mi acaba :/
Dediğin gibi milletin akılında sadece çete olayı kaldı.
Banlar ,üyelik iptalleri havalarda uçuştu ve şu an bazı şeylerin konuşulması lazım iken,millet süt dökmüş kediye döndü .
Yalan mıyım neyse :ssz: olan bizi eküriye oldu ,ona yanarım yanarım :5:

Ban yiyenlerin cezaları ne zaman bitiyor :5:

Son düzenleme:
Bu arada sınavın nasıl geçti tatlım .4.sınıfın dersleri beni zorladı :( offffff okumalı dersleri sevmiyorum işte.
Finalde asılcam artık ,napalım :26:

Bir aralar listemde temizlik yapmıştım .Sanırım o zamanlar yanlışlıkla silmiş olabilirim :26: seninle herhangi bir sorunum yok .

Aus bu arada kimse yazdıklarına cevap vermemiş :19: söylecek laflarını kalmadığı için mi acaba :/
Dediğin gibi milletin akılında sadece çete olayı kaldı.
Banlar ,üyelik iptalleri havalarda uçuştu ve şu an bazı şeylerin konuşulması lazım iken,millet süt dökmüş kediye döndü .
Yalan mıyım neyse :ssz: olan bizi eküriye oldu ,ona yanarım yanarım :5:

Ban yiyenlerin cezaları ne zaman bitiyor :5:

Maritsacım nasılsın görüşmeyeli?
Kendi adıma konu şimdilik kapandı. Çok bilmişler öyle bilsin diye büyüklüğü kendimde bırakıyorum.
Zira parmaklarımda tüy bitti anlatacağım diye. Ama karşındakinde o kapasite yoksa amuda kalksan anlamaz.
Aynı cümleleri tekrar edip durur.:31:

Maritsacım nasılsın görüşmeyeli?
Kendi adıma konu şimdilik kapandı. Çok bilmişler öyle bilsin diye büyüklüğü kendimde bırakıyorum.
Zira parmaklarımda tüy bitti anlatacağım diye. Ama karşındakinde o kapasite yoksa amuda kalksan anlamaz.
Aynı cümleleri tekrar edip durur.:31:

Iyiyim guzelim sen nasilsin :38:

Evet tatlim isteyen istedigi gibi dusunsun artik.
Laf carpma ya ima gormedigim muddetce ,sankinligimi korucam ben de .

Ban yiyen arkadaslarimizda gelsin artik ,ozledik :(

Iyiyim guzelim sen nasilsin :38:

Evet tatlim isteyen istedigi gibi dusunsun artik.
Laf carpma ya ima gormedigim muddetce ,sankinligimi korucam ben de .

Ban yiyen arkadaslarimizda gelsin artik ,ozledik :(

Bende iyiyim tatlım:16:
Herzamanki gibi bebişle uğraşıyorum. Uyku problemlerimiz var bu aralar. Azı dişimizi çıkartıyoruz:32:

Eveeeeeeeeeeeet , Nerede Kalmıştık PART 2 :52::52::52:

Uzunca bir aradan sonra tüm arkadaşlarımı keyifli sohbetler için bekliyorum topiğe....

Hadi bakalım , güzel paylaşımlar olsun :34:

Ayy ben de böyle bir topik arıyordum bazen cidden saçmalayasım geliyor çünkü. Bakıyorum en çok konu bdv de orada da geyik yapamıyorum ki insanlar zaten dertli. Süper oldu valla. :8:

Ayy ben de böyle bir topik arıyordum bazen cidden saçmalayasım geliyor çünkü. Bakıyorum en çok konu bdv de orada da geyik yapamıyorum ki insanlar zaten dertli. Süper oldu valla. :8:

:8::8::8:

Tam yerine geldin garengcim.

Arada aöf topiğini talan ediyoruz ama burada rahatız , her telden saçmalamak serbest :34:

Back
X