Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

165 bizim de favorimiz. Hepsini ezberledim, aynı gün içinde yüz kere de tekrar izliyoruz.

6'ya kadar bitiyor olması lazım, ya da artık en sonuna denk gelir herhalde. Olmadı gece 2'de tekrarı var.

165 bizim de favorimiz. Hepsini ezberledim, aynı gün içinde yüz kere de tekrar izliyoruz.

6'ya kadar bitiyor olması lazım, ya da artık en sonuna denk gelir herhalde. Olmadı gece 2'de tekrarı var.

Biliyorum canım tekrarlarını da işaretledim , merak işte ahh ahhh

Evet ya , o zaman ssende benim gibi başın sıkıştığında '' heeeeeey bilgiliiiiiiiiiiii'' diye bağırıyorsundur

Ben bugün bir kitap seçeceğim kitaplıktan bu arada canım , okumaya okumaya köreldim ne zamandır . Artık öyle bir solukta bitiremesemde başlayayım , sende seç kitabını başlayalım

Son düzenleme:

Ayyy aynennn :))) Bir de prestooooo, allegroooo onları unutmayalım lütfen patpatlamayı da. :)))

Ben nispeten hafif bir kitap seçeceğim canım, malum zaten yeni dönemle birlikte eski türk edebiyatının nadide parçalarının metin çözümlemeleri var o nedenle kafamı boşaltacak güzel bir aşk romanı okumak istiyorum. Hatta şu an gözüme çarptı, seçtim bile. Sen de seç, beraber başlayalım hem birbirimizi de motive ederiz.

Bu cuma son, ondan iyice gerildim bir kesinleşse de kampüse gideceğim daha imzalatmaya. Kpss kitaplarımı da almış bulunuyorum veee çalışmaya başlıyorum. Dur ben en iyisi bir topik açayım.

Bak şimdi hiç aşk romanı okumak tarzım değildir ama sen böyle dediğinde aklıma uzun zamandır kitaplıkta duran bir roman geldi , aldım elime . Kitap topiğine de yazdım , hadi sende gel oraya da

bende iyiyim canım bende kitap okumayı çok severim şimdi elimdekini bitiremedim eski bir kitap ama okuyorum işte

Bak şimdi hiç aşk romanı okumak tarzım değildir ama sen böyle dediğinde aklıma uzun zamandır kitaplıkta duran bir roman geldi , aldım elime . Kitap topiğine de yazdım , hadi sende gel oraya da

Geldim canımcım, ben de yazdım okuyacağım kitabı.

Benim bir dönem kitap blogum vardı, okuduğum kitapları eleştirdiğim. Şimdi baktım da bayağı uzun zaman olmuş, belki bu yolla tekrar blogumu canlandırabilirim. Gerçi araya yine okul girecek ama belli de olmaz, ne kadar hızlı okuyup ne kadar kafamı toparlayıp yazabilmeme bağlı...

Kiz zaten birini iptal ettirdim toplam iki kitabim olacak. Bir ayda nerden bulayim okadar kitabi. Ama ugrarim bir ara. Bakarim bensiZneler yapiyormussun

bende iyiyim canım bende kitap okumayı çok severim şimdi elimdekini bitiremedim eski bir kitap ama okuyorum işte

Okumak gibisi yok ya...
Evin sessizliğinde o kitabın içine dalinca herşeyi unutuyorsun ya bir saat , dünyaya dönmek zor geliyor.
Gerçi evde o sessizliği bulmakta zor , bende çocuk sende torun

Süpermiş canım.
Devam et tabii ,fırsat bulursan bence süper olur.
Allahım ya bu aralar ne çok arkadaşımın sitesini takip eder olacağım.

Biberon yarın çıkacaksın heralde , neyse açmışken yarışayım azıcık bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…