• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Selamün Aleyküm gençlik :51: Son yazanın adını gördüm hemen yazma ihtiyacı hissettim : gazel düştü dağlara . Gördüüğüm andan beri Dilara'yı söylüyorum Te Allaaaaammm :27::27: ( neredesin benim güzel sevdiğiiiiiiiimmmmmm :9:)

Selamün Aleyküm gençlik :51: Son yazanın adını gördüm hemen yazma ihtiyacı hissettim : gazel düştü dağlara . Gördüüğüm andan beri Dilara'yı söylüyorum Te Allaaaaammm :27::27: ( neredesin benim güzel sevdiğiiiiiiiimmmmmm :9:)

Ayy hiç güleceğim yoktu :60: :90: sorma banada ilk hep o şarkıyı hatırlatıyodu:24: ama şimdi kısaca gazel demeye alıştık..
Yoksa çekilmez her seferinde hitab ederken gazeldustubaglara demek..:90:
Ha haahhh gazel gitti arkasından ne de güzel konuşuyoruz...
:30:

Ayy hiç güleceğim yoktu :60: :90: sorma banada ilk hep o şarkıyı hatırlatıyodu:24: ama şimdi kısaca gazel demeye alıştık..
Yoksa çekilmez her seferinde hitab ederken gazeldustubaglara demek..:90:
Ha haahhh gazel gitti arkasından ne de güzel konuşuyoruz...
:30:

Yani yani.. :9: Olsun yahu kötü bişiy demiyoruzzz , güzel nick yani, tebrik ettim kendisini, beni güldürdü :1::1:

Ay çok güldürdün beni gazelim, lazım o bana demez mi.:))

Biraz rahatlayıp kitap okumak istiyorum ama elime alasım yok hiçbir kitabı. Çok üşengeç oldum bu aralar, hiçbir şey yapasım yok.:37:

Ya bende bu dersler başladığından beri elime kitap alamıyorum.
Bak burada çok güzel bir topik var ,orada her ay okuduğumuz kitapları paylaşıyorduk ,ay sonunda ayın birincileri falan seçiliyordu ,ilk beşe girmişliğim bile vardı bir zamanlar ahhh ahhh...

http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-gunu/393159-kadinlarin-kitap-mekani.html

Yine girelim ya ,güzel oluyordu paylaşım yapıp okumak .
Hakkaten ya toipiğin ilk sayfalarındaki kişiler iptal edilmiş..:26:
Aus napıyorsun sen burda gizli işler milleti banlandırıyomusunuz kız.. Yok ama seni biliyorum ben sen öle şeyler yapmazsın..
:27:

Çok gizli işler hemde:51:
Aşk olsun canım yaa , ben gibi melek gibi bir teyze kime ne yapabilir:37:

ahretlik düşündüm de 800 küsür sayfa ne konuştunz burda anacım :)
korkulur senden valla nasıl topladın buraya onları :)
ya bide şeyi merak ettim, neden onlar yok artık?? niye kapattırdın sayfayı sonra açtın...hımmm başka başaka..?? eee bide şey, nasılsın iyimisin :)
evet bu soruları derle topla izah ediver bana ahretim :) :9::9::9::9::9:
ay dur şu smilei kullanmazsam çatlarım çok beğendim yaaaa :63: :63:

bende meraktayım sulatnım, bu kız burda kirli işler çeviriyor olmasın :)
aaaaaa aus açıkla bakıyım kimsin nesin, kimin için çalışıyorsun çabuk dökül....
:60:

:63::63::63::63::63:

Arkamda derin devlet var ahiretlik :23:

Ya bende bu dersler başladığından beri elime kitap alamıyorum.
Bak burada çok güzel bir topik var ,orada her ay okuduğumuz kitapları paylaşıyorduk ,ay sonunda ayın birincileri falan seçiliyordu ,ilk beşe girmişliğim bile vardı bir zamanlar ahhh ahhh...

http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-gunu/393159-kadinlarin-kitap-mekani.html

Yine girelim ya ,güzel oluyordu paylaşım yapıp okumak .

Ben de bir ara göz gezdirdim o bölüme, ama tek başıma girmeyeyim demiştim, biraz utangaçlık var bende.:17:

Beraber girelim auscuğum, oraların da tozunu attıralım.:1:

Burada eski sevgiliye de sövebiliyor muyuz gençler? :52: Bakın gençler diyorum sonra yaşlıyız falan demeye başlıyorsunuz. :27:

Hakkaten ya toipiğin ilk sayfalarındaki kişiler iptal edilmiş..:26:
Aus napıyorsun sen burda gizli işler milleti banlandırıyomusunuz kız.. Yok ama seni biliyorum ben sen öle şeyler yapmazsın..
:27:

ahretlik düşündüm de 800 küsür sayfa ne konuştunz burda anacım :)
korkulur senden valla nasıl topladın buraya onları :)
ya bide şeyi merak ettim, neden onlar yok artık?? niye kapattırdın sayfayı sonra açtın...hımmm başka başaka..?? eee bide şey, nasılsın iyimisin :)
evet bu soruları derle topla izah ediver bana ahretim :) :9::9::9::9::9:
ay dur şu smilei kullanmazsam çatlarım çok beğendim yaaaa :63: :63:

bende meraktayım sulatnım, bu kız burda kirli işler çeviriyor olmasın :)
aaaaaa aus açıkla bakıyım kimsin nesin, kimin için çalışıyorsun çabuk dökül....
:60:

Çok gizli işler hemde:51:
Aşk olsun canım yaa , ben gibi melek gibi bir teyze kime ne yapabilir:37:

Arkamda derin devlet var ahiretlik :23:

Aus itiraf etme zamanı gelmedimi tatlım
Ausla biz çeteyik bu sayfaya adımı atanı banlatıyoruz, sonra mikemmel bir türkkafe yapıp arkamıza yaslanıp en pis kahkahamızı atıyoruz.:23::23:

Bizim için müthiş bir zevk:27:

Ausla biz çeteyik bu sayfaya adımı atanı banlatıyoruz, sonra mikemmel bir türkkafe yapıp arkamıza yaslanıp en pis kahkahamızı atıyoruz.:23::23:

sz yoksa, o içine adam sokulup çökertilen çetemisiniz:27:

Ben de bir ara göz gezdirdim o bölüme, ama tek başıma girmeyeyim demiştim, biraz utangaçlık var bende.:17:

Beraber girelim auscuğum, oraların da tozunu attıralım.:1:

Tamam canım ama önce elimize bir kitap alalım da :34:

Çok güzel kitap muhabbeti oluyor , samimi bir topik orası da.

Burada eski sevgiliye de sövebiliyor muyuz gençler? :52: Bakın gençler diyorum sonra yaşlıyız falan demeye başlıyorsunuz. :27:
:62::62::62::62::62:

Tabii ki...Söve söve büyüyeceğiz :51:

Ama ben bu imajı silene kadar kaç ay neler çektim ebushum:27:

sz yoksa, o içine adam sokulup çökertilen çetemisiniz:27:

Yok canım , onlar bizim bir üst modelimizdi :1:

Tamam canım ama önce elimize bir kitap alalım da :34:

Çok güzel kitap muhabbeti oluyor , samimi bir topik orası da.

Yok canım , onlar bizim bir üst modelimizdi :1:

hımmm, tühhhhh, çok aksiyontirikti oysa:27:, damarlarımda bir heyecan kıvıltısı hissetmiştim:21:

Günaydınnn! :29: Hala yüksek lisans için derslerimi seçemedim hafta ortası oldu. :19: Danışmanımla konuşup duruyorum ama bir karara varamadık o beni delirtiyor ben onu. :9: Bakalım kim galip gelecek. :8:

Herkese benden de kocaman bir günaydın. Bugün misafir gelecek, ev dandini, biraz tembellikten sıyrılıp evi toparlamam lazım ama ben hala daha vakit var diye buralarda oyalanıyorum. :1:

Garengciğim, kolay gelsin. Ne kadar vaktin var? İçine sinsin boşver, deliren de delirsin. :1:

Topigin hayirli olsun Aus,vakit buldukca gelirim:24:

Canım arkadaşım her zaman beklerim :16:

hımmm, tühhhhh, çok aksiyontirikti oysa:27:, damarlarımda bir heyecan kıvıltısı hissetmiştim:21:

Değil mi ya ? İnsanın içinde bir çoşku oluşuyor , avuçlar sızavlanıyor falan ama ....burası '' artık '' gayet sakin :34:

Günaydınnn! :29: Hala yüksek lisans için derslerimi seçemedim hafta ortası oldu. :19: Danışmanımla konuşup duruyorum ama bir karara varamadık o beni delirtiyor ben onu. :9: Bakalım kim galip gelecek. :8:

Benim eşimin dersleri de dün başladı , netten alıyor ya hıca girmedi derse ...İlk böyle geçti .Halbuki adam online dı ama sınıfın yolunu bulamadı heralde :9:

Herkese benden de kocaman bir günaydın. Bugün misafir gelecek, ev dandini, biraz tembellikten sıyrılıp evi toparlamam lazım ama ben hala daha vakit var diye buralarda oyalanıyorum. :1:

Garengciğim, kolay gelsin. Ne kadar vaktin var? İçine sinsin boşver, deliren de delirsin. :1:

Günaydınnnnnnnnnnnnnn:16:

Yahu arkadaşım ne zaman çıkıyordun sen yarışmada ?
Televizyonda her gün işaretlemişim yarışmayı , akşam oğlum çizgi film izlerken otomatik açılıverdi , pek bir sinirlendi :55:

Yahu arkadaşım ne zaman çıkıyordun sen yarışmada ?
Televizyonda her gün işaretlemişim yarışmayı , akşam oğlum çizgi film izlerken otomatik açılıverdi , pek bir sinirlendi :55:

Bugün çıkma ihtimalim var canımcım, ama emin değilim. Bugün olmazsa cuma olacak diye tahmin ediyorum. Bugün bir kontrol edeceğim, o saatlerde ben de burada olurum, eğer çıkarsam bol bol çekiştirirsiniz beni. :1:

Senin oğlan da aynı benimki gibi desene, evde hayat hakkımız yok bizim.:1: Şimdi bile bu mesajı sana ne zor şartlar altında yazdığımı bir bilsen, kucağımda ve habire tuşlara basıyor, ben siliyorum. :52:

Bugün çıkma ihtimalim var canımcım, ama emin değilim. Bugün olmazsa cuma olacak diye tahmin ediyorum. Bugün bir kontrol edeceğim, o saatlerde ben de burada olurum, eğer çıkarsam bol bol çekiştirirsiniz beni. :1:

Senin oğlan da aynı benimki gibi desene, evde hayat hakkımız yok bizim.:1: Şimdi bile bu mesajı sana ne zor şartlar altında yazdığımı bir bilsen, kucağımda ve habire tuşlara basıyor, ben siliyorum. :52:

ne yarışması hayırıdır:31:

Yaşam hakkı mı o neydi canım yaaa:52::52::52:

Bir şey izleyecek olsak , hemen kumandayı alıyor , 160 ya da 165 başka alternatifimiz yok :22:

Zaten evde ve pc başındaysam , bilin ki her türlü oyun faaliyetinin içinde arada göz atıyorumdur ; arada 0-6 yaşa bağlıyorum işte bu sebeble :55:

Tamam canım 17:20 de trt açılacak zaten , yarın çık ama yaa ben bugün akşam 6 dan sonra evde olmayacağım , acaba bitiyor mu o saate kadar ?

Back
X