Selamün Aleyküm gençlikSon yazanın adını gördüm hemen yazma ihtiyacı hissettim : gazel düştü dağlara . Gördüüğüm andan beri Dilara'yı söylüyorum Te Allaaaaammm ( neredesin benim güzel sevdiğiiiiiiiimmmmmm )
Ayy hiç güleceğim yoktu:90: sorma banada ilk hep o şarkıyı hatırlatıyodu ama şimdi kısaca gazel demeye alıştık..
Yoksa çekilmez her seferinde hitab ederken gazeldustubaglara demek..:90:
Ha haahhh gazel gitti arkasından ne de güzel konuşuyoruz...
Ay çok güldürdün beni gazelim, lazım o bana demez mi.:))
Biraz rahatlayıp kitap okumak istiyorum ama elime alasım yok hiçbir kitabı. Çok üşengeç oldum bu aralar, hiçbir şey yapasım yok.
Hakkaten ya toipiğin ilk sayfalarındaki kişiler iptal edilmiş..:26:
Aus napıyorsun sen burda gizli işler milleti banlandırıyomusunuz kız.. Yok ama seni biliyorum ben sen öle şeyler yapmazsın..
ahretlik düşündüm de 800 küsür sayfa ne konuştunz burda anacım :)
korkulur senden valla nasıl topladın buraya onları :)
ya bide şeyi merak ettim, neden onlar yok artık?? niye kapattırdın sayfayı sonra açtın...hımmm başka başaka..?? eee bide şey, nasılsın iyimisin :)
evet bu soruları derle topla izah ediver bana ahretim :)
ay dur şu smilei kullanmazsam çatlarım çok beğendim yaaaa
bende meraktayım sulatnım, bu kız burda kirli işler çeviriyor olmasın :)
aaaaaa aus açıkla bakıyım kimsin nesin, kimin için çalışıyorsun çabuk dökül....
Ya bende bu dersler başladığından beri elime kitap alamıyorum.
Bak burada çok güzel bir topik var ,orada her ay okuduğumuz kitapları paylaşıyorduk ,ay sonunda ayın birincileri falan seçiliyordu ,ilk beşe girmişliğim bile vardı bir zamanlar ahhh ahhh...
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-gunu/393159-kadinlarin-kitap-mekani.html
Yine girelim ya ,güzel oluyordu paylaşım yapıp okumak .
Hakkaten ya toipiğin ilk sayfalarındaki kişiler iptal edilmiş..:26:
Aus napıyorsun sen burda gizli işler milleti banlandırıyomusunuz kız.. Yok ama seni biliyorum ben sen öle şeyler yapmazsın..
ahretlik düşündüm de 800 küsür sayfa ne konuştunz burda anacım :)
korkulur senden valla nasıl topladın buraya onları :)
ya bide şeyi merak ettim, neden onlar yok artık?? niye kapattırdın sayfayı sonra açtın...hımmm başka başaka..?? eee bide şey, nasılsın iyimisin :)
evet bu soruları derle topla izah ediver bana ahretim :)
ay dur şu smilei kullanmazsam çatlarım çok beğendim yaaaa
bende meraktayım sulatnım, bu kız burda kirli işler çeviriyor olmasın :)
aaaaaa aus açıkla bakıyım kimsin nesin, kimin için çalışıyorsun çabuk dökül....
Çok gizli işler hemde
Aşk olsun canım yaa , ben gibi melek gibi bir teyze kime ne yapabilir
Arkamda derin devlet var ahiretlik
Burada eski sevgiliye de sövebiliyor muyuz gençler?Bakın gençler diyorum sonra yaşlıyız falan demeye başlıyorsunuz.
Aus itiraf etme zamanı gelmedimi tatlım
Ausla biz çeteyik bu sayfaya adımı atanı banlatıyoruz, sonra mikemmel bir türkkafe yapıp arkamıza yaslanıp en pis kahkahamızı atıyoruz.
Bizim için müthiş bir zevk
Ben de bir ara göz gezdirdim o bölüme, ama tek başıma girmeyeyim demiştim, biraz utangaçlık var bende.
Beraber girelim auscuğum, oraların da tozunu attıralım.
Burada eski sevgiliye de sövebiliyor muyuz gençler?Bakın gençler diyorum sonra yaşlıyız falan demeye başlıyorsunuz.
Aus itiraf etme zamanı gelmedimi tatlım
Ausla biz çeteyik bu sayfaya adımı atanı banlatıyoruz, sonra mikemmel bir türkkafe yapıp arkamıza yaslanıp en pis kahkahamızı atıyoruz.
Bizim için müthiş bir zevk
sz yoksa, o içine adam sokulup çökertilen çetemisiniz
Tamam canım ama önce elimize bir kitap alalım da
Çok güzel kitap muhabbeti oluyor , samimi bir topik orası da.
Yok canım , onlar bizim bir üst modelimizdi
Topigin hayirli olsun Aus,vakit buldukca gelirim
hımmm, tühhhhh, çok aksiyontirikti oysa, damarlarımda bir heyecan kıvıltısı hissetmiştim
Günaydınnn!Hala yüksek lisans için derslerimi seçemedim hafta ortası oldu. Danışmanımla konuşup duruyorum ama bir karara varamadık o beni delirtiyor ben onu. Bakalım kim galip gelecek.
Herkese benden de kocaman bir günaydın. Bugün misafir gelecek, ev dandini, biraz tembellikten sıyrılıp evi toparlamam lazım ama ben hala daha vakit var diye buralarda oyalanıyorum.
Garengciğim, kolay gelsin. Ne kadar vaktin var? İçine sinsin boşver, deliren de delirsin.
Yahu arkadaşım ne zaman çıkıyordun sen yarışmada ?
Televizyonda her gün işaretlemişim yarışmayı , akşam oğlum çizgi film izlerken otomatik açılıverdi , pek bir sinirlendi
Bugün çıkma ihtimalim var canımcım, ama emin değilim. Bugün olmazsa cuma olacak diye tahmin ediyorum. Bugün bir kontrol edeceğim, o saatlerde ben de burada olurum, eğer çıkarsam bol bol çekiştirirsiniz beni.
Senin oğlan da aynı benimki gibi desene, evde hayat hakkımız yok bizim.Şimdi bile bu mesajı sana ne zor şartlar altında yazdığımı bir bilsen, kucağımda ve habire tuşlara basıyor, ben siliyorum.
ne yarışması hayırıdır
Bugün çıkma ihtimalim var canımcım, ama emin değilim. Bugün olmazsa cuma olacak diye tahmin ediyorum. Bugün bir kontrol edeceğim, o saatlerde ben de burada olurum, eğer çıkarsam bol bol çekiştirirsiniz beni.
Senin oğlan da aynı benimki gibi desene, evde hayat hakkımız yok bizim.Şimdi bile bu mesajı sana ne zor şartlar altında yazdığımı bir bilsen, kucağımda ve habire tuşlara basıyor, ben siliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?