Şu bir gerçek ki ,birbirini sevmeyen ya da öncesinde tartışmış insanlar hasta ruhlu gibi birbirilerini takip ediyor .Buna ben de dahilim .
Amaaaaaa başkalarının yazdıklarını görmek için, illa ki konusuna girmeye gerek yok .Forum takipten de çok rahat kimin ne yazdığını görebilir insanlar.
Evet kişinin yazdığında ima ve laf çarpma var .Yılanın başını küçükken ezmek lazım .Eğer kiblenmeseydi ,eminim devamı gelecekti .Hatta farzet ki ye taşınacaktı .Allah aşkına bazılarının hiç yapmadığı şey mi bu sanki .
Ama sonuç olarak n'olduBenim ekürim dağıldı .Üyelik iptali yapılan arkadaşlarım çok mu ağır konuştular ,ters bir hareketleri mi oldu ,neden toplu bir katliam yaptınız .
Ben yine birşey anlamadım
Mesaim bitince çıkmış, yol yemek ve tv den sonra uyumuştum
Dünkü konu gümlemiş, yorumlarımı bulamadım çünkü :44:
Kazen gelen gereksiz kiblerden bıktım usandım bu konuyu açtımdiyor.
İma var bizi mi kastetti diye de kib yaplmaz ama.
Varsa bir sorun özel mesaj diye bir icat var.
Açarsın özel mesajı paşa paşa sorarsın.
Senin biriyle bir problemin varsa admini bulaştırmazsın.
Açar kendin direk paylaşırsın kozunu.
Benim de ausencia ile sorunum oldu.
Kazene bir kere kiblemedim bana ima ediyor diye.
Gerek yok çünkü.
Kibin amacı bu değil çünkü.
Burda ağır laflar hakaretler beddualar edilmiş.
Uzaklaştırılma cezası.alınmış.
Çıkıp soruluyor neden ceza aldı.
Bu forumun belli kuralları kaideleri var.
Hakaret küfür vs yasak.
Kabul ediyorumu işaretlemedn mi üye olurken işaretledin daha ne o vakit?
Hakaret küfür edersen banlanırsın ceza da alırsın.
Çıkıp yönetime hesap sormak da gereksiz.
Herkes işini yapıyor beğenirsen kalırsın işine gelmezse gidersin bu kada.
Yönetim kimseyi zorla tutmuyor ki burada.
Melodi üyeliğini sildirmemiş.
Kazen bıktığı içn üyeliğini silmiş.
Geeksiz kib yaptığı için özel mesajla kazene al üyeliği naparsan yap demiş. Kazen de silmiş.
Adam usanmış çünkü kaç defa kib geldyse artık.
Olan oldu artık.
Yönetimin üstüne gidilmesin.
İsteyen kalır devam eder istemeyen hakarete devam eder banlanır yada kend isteğiyle gider
Arkadaşım dünkü konuyu okuduysan zaten biliyosundur ;
Önce kibler döküldü...Sadece örnek bunlar denildi ama ne tesadüf ki o kibler sadece 5'imize ve aynı gece aynı mesaja yapılan kiblerdi.
Ki kk tarihimde ilk kez bu şekilde şahsi kib yaptım.
Sonra çete var denildi , okumuşsundur zaten.
Ardından da onca uı ( bir çoğu arkadaşların isteği üzerine denilen ) ceza olduktan sonra ; size değildi ki orada yazılanlar , neden bodoslama konuya atlattınız ki ? kibler örnekti sadece...çete olanda siz değilsiniz denildi.
E ee şimdi sorarım ben ; akıllarda ne kaldı ?
Arkadaşım dünkü konuyu okuduysan zaten biliyosundur ;
Önce kibler döküldü...Sadece örnek bunlar denildi ama ne tesadüf ki o kibler sadece 5'imize ve aynı gece aynı mesaja yapılan kiblerdi.
Ki kk tarihimde ilk kez bu şekilde şahsi kib yaptım.
Sonra çete var denildi , okumuşsundur zaten.
Ardından da onca uı ( bir çoğu arkadaşların isteği üzerine denilen ) ceza olduktan sonra ; size değildi ki orada yazılanlar , neden bodoslama konuya atlattınız ki ? kibler örnekti sadece...çete olanda siz değilsiniz denildi.
E ee şimdi sorarım ben ; akıllarda ne kaldı ?
Bakın arkadaşlar, taraflı olduğumu düşünmeyin ama arkadaşımız da dediği gibi bu forumun belirli kuralları var.
Kötü içerik butonuna tıklayınca çıkan şu uyarıyı hepiniz görmüşsünüzdür: Bildiri: Bir mesajın SADECE kural ilhalinde bildirilmesi gerekiyor, örneğin Spam, Reklam veya ahlak dışı Mesajlar.
Şimdi, seramikmozaik'in geyikte açtığı konuyu baştan sona biliyorum. Bu konuyu kiblemenizi ele alırsak, neye dayanarak kib yaptınız ya da şöyle sorayım; yukarıdaki seçeneklerden hangisini uygun gördünüz? Reklam mı? Ahlak dışı mesaj mı?
Hislerimize dayanarak kib yapamayız ki...
Daha konusunu açar açmaz bu şekilde kiblendi. Sonra Melodi geldi, ne yazdığını görmedim ama demek ki silindiğine göre uygun olmayan birşey yazdı ve mesajı silindi. Daha sonra after_before geldi, ''Ben buradayım.'' şeklinde tuhaf bir mesaj yazdı.
Anlayamadığım şu; eğer birisiyle veya birkaç kişiyle anlaşamıyorsanız onunla tamamen muhabbeti keser ve konusuna da asla yazmazsınız, öyle değil mi?
Bakın arkadaşlar, taraflı olduğumu düşünmeyin ama arkadaşımız da dediği gibi bu forumun belirli kuralları var.
Kötü içerik butonuna tıklayınca çıkan şu uyarıyı hepiniz görmüşsünüzdür: Bildiri: Bir mesajın SADECE kural ilhalinde bildirilmesi gerekiyor, örneğin Spam, Reklam veya ahlak dışı Mesajlar.
Şimdi, seramikmozaik'in geyikte açtığı konuyu baştan sona biliyorum. Bu konuyu kiblemenizi ele alırsak, neye dayanarak kib yaptınız ya da şöyle sorayım; yukarıdaki seçeneklerden hangisini uygun gördünüz? Reklam mı? Ahlak dışı mesaj mı?
Hislerimize dayanarak kib yapamayız ki...
Daha konusunu açar açmaz bu şekilde kiblendi. Sonra Melodi geldi, ne yazdığını görmedim ama demek ki silindiğine göre uygun olmayan birşey yazdı ve mesajı silindi. Daha sonra after_before geldi, ''Ben buradayım.'' şeklinde tuhaf bir mesaj yazdı.
Anlayamadığım şu; eğer birisiyle veya birkaç kişiyle anlaşamıyorsanız onunla tamamen muhabbeti keser ve konusuna da asla yazmazsınız, öyle değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?