işte anlatmak istediğim bu !
keşke ölse denen horoz hortladı gene....
biri ak diyor biri kara ikisi de samimiyim diyor ama bir birlerini suçlama yönünde.
Daha da kötüsü bunu kötü içerikten bildirirken yazılanlar. İnanın ima üzerine ceza vermemiz isteniyor...
Ceza vermediğimizde karşı tarafı tutmuş oluyoruz ceza versek yahu ben bunu eski sevgilime yazdım diyor.
Alın işte yukarıda örneği biri diyor ki inanın masumca paylaştım diğeri de inanmıyorum diyor....
Bu söylediklerinizde haksız değilsiniz ki?
Kişisel olarak almadan baktığımda olaya, herkes kendini elbette haklı görür ve karşı tarafın ceza almasını ister.
Ben ve arkadaşlarımın anlayamadığı şey, daha 10 saat önce yaşanmış ve hala sıcaklığı koruyan bir gerginlikten neden örnek verdiğinizdir.
Çünkü bunun sonucunun ne olacağı alenen bellidir.
Çok sevdiğim ve paylaşımlarıyla da hayatımda yer tutan bir arkadaşım ulaşım dışı, diğer üçü ise banlıdır.
Sebebi de sadece verdiğiniz örneklerin bizlere ait olması ve zaten varolan ateşi körüklemesi...
İşte bu noktada, kurban seçildiğimizi açık eşkilde düşünüyorum.
Madem bu sadece bir örnekti, olan bize oldu ama...
Bu gece üzülen, rencide edilen, mimlenen, arkadaşlarından ayrı kalmak zorunda bırakılan, sinir harbi yaşayan ve en önemlisi de kendini anlatmak için bütün gücünü harcayanlar biz olduk...
280.000 kişinin kullandığı bir forumda yüzbinlerce ifade ettiğiniz duruma örnek varken, bu 5 kişi bedel ödedi veya ödetildi.
Madem sadece örnekti ve bu yaşanılanlar da bunu getirileriydi, bu gece yaşananları iki taraflı olarak unutalım.
Mağdur olanlar ve yönetim arasında uzlaşma sağlayalım.
Ben özel mesajla konuyu izah ederken buraya yazmamı sizler istediniz, şimdide neden buraya yazıyorsun diye mi soruyorsunuz ?
Kusura bakmayın burada yazılanlar yenilir yutulur şeyler değil, benim bile uslubum kabadır ama hakaret içermez, öyle elimin yarı yok ben doğrucuyum başka bir şey burada ağzına geleni yazmak başka bir şey.
Bir sürü site var, msn var, facebook var bağlantılarınıza oradan devam edebilirsiniz ama bu site bu kişiler için bitmiştir.
Bu arada şıracı diye Mune'ye dedim lütfen kimse alınmasın.
Oysa ben şıracı der demez benden bahsettiğini anladım
şimdi ben yazdıklarınızı beğendim ya?
yandaşınız oldum aslında.
Söylemene gerek yok Sör, herkes kimin ne olduğunun az çok farkında.
burada tamamen örnek yapılan kötü içeriklere örnek veriyorum diye başlamışım ve hiç bir kullanıcı adı vermeden, hem KONU SAHİBİNİN, hemde kötü içeriğe basanların ;
- İma yoluyla aşağılama
- Genel olarak topikteki sataşmalardan rahatsızlık.
- böcükböcek bir editör ve laf sokuyor onların örnek olması gerekıyor bence
- laf sokmak
- bu şekilde laf sokulup, devamlı hakaret edilmesine müsade etmeyin lütfen..üstelik sizin editörünüz de bu muhabbetlerin içinde..bu topik istenildiği gibi laf sokulsun diye mi açıldı, sohbet amaçlı mı?
- Buraya huzur bozmaya geldiler galiba.......... (bu da karşı savunma)
şeklinde biraz aklı selim insanların bile, kurmayacağı türden cümleler ile kötü içerik bildirildiğini ve artık bu saçmalığa bir dur diyin dedim değil mi ?
Burada bir tane kullanıcı adı var mı ? HAYIR
Peki hanginiz deşifre oldu ? HİÇBİRİNİZ ! HİÇ BİR YERDE KULLANICI ADINIZ GEÇMİYOR
Başkasının konusunda ne işiniz var ? Madem bu kadar sevmiyorsunuz bu kişileri onların açıklarını aramak niye ? ben size yazayım ARTNİYET
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?