Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

tüm yazışmamızı yazayım mı buraya ?

Sakınca görmüyorum...

Sadece yine yersiz bir gösteri olarak alet olmak istemiyorum .

Benim kalemim sivridir ; ama sadece biri tavuğuma kışt derse !

Bu arada tüm o yazdıklarımdan bu mu çıktı sadece dimağınızdan ?

Son düzenleme:

Şikayet edileninde kötü içerik mesajını koydum yalnız bunu atlamayın !

Yakarış mı ? Lütfen Allah aşkına, 2 grup birbirinin topiğini takip ediyor bir video paylaşıldı diye herkes üzerine alınıp başlıyor kötü içeriğe basmaya. Bu işlemi yaparken yahu ben ne yapıyorum dedi mi bir tanesi ?

Haftalardır böyle, haftalardır, anlaşılamayan biri bir konu açsa hop kavga ettiği diğer konuda o ne dememiş bu ne yapmış. Bu nasıl bir ruh halidir ? Bu normal ise ben özür dileyeceğim, Kavga ettiğiniz birini sürekli nasıl takip edersiniz ? Bana biri kötü söz söylese kavga etsek yüzüne bakmam daha...

evet evet ... hatta bir daha evet ...

vay bee, ortam değişsin diye bir video paylaştım
paylaşmaz olaydım.
allah yukarıda, ben o videoyu ortam değişsin,millet gülsün diye koydum desem
inanır mısınız? benım millete oradan buradan gönderme yapmak gibi bir huyum yoktur.

takip edenin suçu yok mu acaba?takipte ise insan
zaten her şeyi alınır üzerine
bu gerçeği kimse değiştiremez.

E birbirleri ile laf dalaşına girmek yerine bildirimi seçmişler, bence doğru olanı da budur.
En azından bugüne kadar yapmaya çalıştığım şey, cevap vermek yerine, iletide 'bir ima' seziyorsam kibe basmaktır.
Bu sefer yapılan kib, belki de dediğiniz gibi 'alınganlık' üzerine yapılmıştır, zira zaten sonuç alınmadığına göre kanaatiniz de bu yönde.
Ama atladığınız nokta, bahsettiğimiz topic yeni açılmış bir topicti, yani haftalarca takip edilmesine imkan yok.
Siz böyle konuşunca, ben üzerime alınıyorum.
Haftalardır aldığınız şikayet, bahsettiğiniz takip ve sürtüşme şuan içerisinde bulunduğumuz konunun müdavimlerine mi aittir?
Çünkü ne ben ne de arkadaşlarım böyle bir şey yapmadık, kimsenin paylaşımlarını haftalarca takip edip de olduğu yere gitmedik.
Bu kadar şikayet alacak şekilde bir kimseye ileti yazmadık ki üslubumuz ve duruşumuz az çok bellidir diye düşünüyorum.
Kendi kendimize eğlenen, paylaşan, zaman buldukça diğer üyelere sıkıntılarında yardım etmeye ve fikir vermeye çalışan sıradan kk üyeleriyiz.
Bu kadar sert şekilde geri dönüş alınacak kadar neyimiz görülmüş ve duyulmuş, bunu tüm içtenliğimle merak ediyorum.

Son düzenleme:

Sanırım izah edemiyorum, ben dünkü konuyu sadece örnek verdim.

Konunun başına da bir örnek ile başlılayayım dedim. Yani haftalardır süre gelen bu karşılıklı takip başka başlıklarda da var. Burada bu örnek verildi diye kiblenende kibleyende kendi üzerine alındı. Oysa ben BU ÖRNEKTİR, YAPILAN KİBLER artık mantık sınırlarını zorluyor demeye getirdim.

Lakin konu deşifreye kadar geldi. Hele yukarıda yazılmış KİBLENEN mesajdan onu kimin yazdığını anlarmış. Allah aşkına bu nasıl bir mantık !

Ben mi izah edemiyorum anlayamadım ki !

Ayrıca 0 ceza puanınız varken neden siz üzerinize alındınız ki ? Arkada yaşananlardan belli ki haberiniz yok... Haberiniz olsa böyle akıl dolu yaklaşımda bulunmazdınız.

Bugün horoz örneğini verdim ölsede kurtulsak diye kadın komşusunun vakitsiz horozundan bahsediyor, kadına ceza veriyoruz hakaretten imadan
yahu bu benim mahallemdeki zamansız öten horoz diye kendini savunuyor karşı tarafa bunu yazdığımızda da bana tavuk mu dedi diye cevap geliyor....

Bazı üyelerin arasında husumet olmuş anladığım kadarıyla olayları bîlmiyorum hiç merak da etmiyorum.
Şaşırmadım da kadınların olduğu yerde olabilir bu tarz şeyler.
Benim şaşırdığım şu.
Siz böyle bir konu açarken hiç öngöremediniz mi olacakları?
Kazen, iğnelemiyorum sizi zira olayın hiçbir tarafında da değilim.
Ama şok içindeyim hele konu içeriğinizi şimdi gördüm daha da şaşırdım.
Cidden soruyorum önyargısızca o konuyu açarken niyetiniz neydi?
Kargaşa olacağı o kadar bellimiş ki. Yanlış davrandığını düşündüğünüz üyeleri uyarlaması mıydınız daha özel yollardan
Sonuçta her türlü yetki zaten elinizde.
Benim gibi olaylardan haberi olmayan kaç üyenin aklında soru işareti oluşmuştur eminim.
Bu siteye seviyorum ne kadar üzüldüğümü anlatamam ortamın kirlenmesi karışması gerekmiyor adalet için.

Güzelim azıcık samimi olduğunu bilsem ; azıcık inansam şu yazdığına...Ama sen bile yazarken inanıyor musun ki ben inanayım ?

evet evet ... hatta bir daha evet ...

Seviye problemi olan yerlerde ya susarım ya da basar giderim.
Zira benim kalemim akıllı insan karşısında işler.
Şimdi mi ?
Tabii ki 2. seçenek !

Bak Sör, ne kadar anlayışlı ve 'alınganlık yapamaya meyilsiz' bir topictesin ki, hayalet miydi, korkuyorum benzeri cevaplar almadın...
Kendi düşünceni dile getirdin, kimse de kalkıp bir ima ya da sürekli 'kızım sana söylüyorum gelinim sen anla' muhabbeti yapmadı.
Bugün de açıkça görülmüştür ki, oluşturulan saflarda karşı karşıyayız, taraflarımız ve tutumlarımız belli.
Ve sana içinde hiçbir kötü söz bulunmayan bir ileti yazıyorum, bu mudur savaş ya da gruplaşma, alıngalık yapma?
Ayrıca, yine senin takip eden üzerine tezinden gidersek, sen de konuyu takiptesin ve bu bahsi geçen konunun sahibi de 1 saat önceye kadar takipteydi.
Bir ara 28 kişiyi gördüm...
Eğer her konuyu okuyan açık arıyor ve heran alınabilir diye düşünüyorsak, başlı başına siberuzam çağını kapatmak gerekir.

inanma gereği duymuyorum; çünkü doğruyu söyluyorum.
inanmıyorsanız bu benım değil,sizin sorununuz. sen boşver kalemınle övünmeyi
bırak başkaları fark etsın

beynımımı açayım size ıspatlamak için? sen baştan inanmamayı seçmişsen ben ne yapabilirim?

Masumane bir şekilde konu açtığınızı anlıyorum bu ifadelernizden ama bana tezat gelen şu
Bazı üyelerin hem kavgalı olup hem birini takip laf atma halleri size yanlış gelmiş her aklı selim kabul eder bunu
ama işin karıştığı yer şu zaten bu davranış içinde kimseleri aleni örnek verirseniz taraflar gelir birbirine girer
Hoş bir durum değil doğru da değil bunu öngörmek için hemcinsimiz olmanıza da gerek yok bu kadar üyeli kadınlara özel forumun yöneticisiniz.

canım sen bir söyler misin bana, olanların ne kadarını biliyorsun da, bu kadar hakim gibisin? ben 2 saat öncesine kadar hiç topiğe girmedim
hee, ana sayfada bazı şeyleri yarım yamalak gördüm orası ayrı.
takıp etmedım yani.
kazen yazdığı zaman girip baktım sadece, şuan oldugu gibi.

işte anlatmak istediğim bu !

keşke ölse denen horoz hortladı gene....

biri ak diyor biri kara ikisi de samimiyim diyor ama bir birlerini suçlama yönünde.

Daha da kötüsü bunu kötü içerikten bildirirken yazılanlar. İnanın ima üzerine ceza vermemiz isteniyor...

Ceza vermediğimizde karşı tarafı tutmuş oluyoruz ceza versek yahu ben bunu eski sevgilime yazdım diyor.

Alın işte yukarıda örneği biri diyor ki inanın masumca paylaştım diğeri de inanmıyorum diyor....

Kazen konuyu açmasa böyle bir gruplaşma olduğunu bile sezmemiştim..

Tamamen tarafsız olarak söylüyorum bu gruptaki insanların üzerine çok gelindiğini düşünüyorum. Önceden ne husumet yaşandı ya da nerelerden konu buraya geldi bilemiyorum ama çok normal, gerçek hayatta birbirinin kuyusunu kazan insanlar burada da var.

Bir taraf hep mağduru oynarken, neden bir taraf hep suçlu oluyor ?

Forumda yeni sayılırım buradaki üyelere nazaran, o yüzden geçmiş mevzuları bilmem. Ancak buradaki insanların yorumlarını beğenerek okuyorum, arkadaş olarak ekleyip- özel bir muhabbet kurmasak da bugüne kadar kendimce yanlış bulduğum bir davranışları olmadı. Fikirleri, kaleme alış tarzları bir çok üyede bulunmayan olgunlukta.

Melodi ve uzaklaştırılan üyeler umarım geri dönerler..

Tüm anlatmak istediğim aslında buydu.
Ama saat ve yorgunluk itibarı ile cümle kurmakta güçlük çekiyorum.
Ağzınıza sağlık...

ayrıca
olayları bılen de, bilmeyen de kafasına göre yorum yapıyor.
ilk baş araştırın sonra yorum yapın.

olay sadece verılen bir örnekten veya paylaşılan bir videodan ibaret değil.
fark edenler bilir.

Böyle konuşabilmek için, ne kadar hakim olmam gerekirse o kadar Sör.
Haberdarım, bir çoğuna şahit de oldum, bildirimlerden birini de ben yaptım.
Bugün açılan konuda da mesaj olarak verilen bir kib bana aitti.
Konunun sadece aradaki 15 sayfa kadar kısmını okuyamadım, çünkü insanların haksız yergilerini daha çok midem almadı.
Bu kadar hakimim yani...

sen sadece kendı yaptıklarını ve göz önündekileri bılıyorsun ve gördün
ya geri kalan diğer olaylar?

ceza verdik olmadı attık olmadı ne yapalım,

Şu bir gerçek huzur bozuyorlar, burada melek tablosu çizseler de bu kişilerden taraflı TARAFSIZ çok şikayet alıyoruz.

Ne yapalım siz söyleyin ... Bu kişiler dedim gene bunlar üzerine alınacak ama genele söyledim farzedin ...

Konuyu kötü içeriğe basmak yasakmış diye bile cümle kuran mantığa nasıl yaklaşalım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…