• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

işte anlatmak istediğim bu !

keşke ölse denen horoz hortladı gene....

biri ak diyor biri kara ikisi de samimiyim diyor ama bir birlerini suçlama yönünde.

Daha da kötüsü bunu kötü içerikten bildirirken yazılanlar. İnanın ima üzerine ceza vermemiz isteniyor...

Ceza vermediğimizde karşı tarafı tutmuş oluyoruz ceza versek yahu ben bunu eski sevgilime yazdım diyor.

Alın işte yukarıda örneği biri diyor ki inanın masumca paylaştım diğeri de inanmıyorum diyor....

Bu söylediklerinizde haksız değilsiniz ki?
Kişisel olarak almadan baktığımda olaya, herkes kendini elbette haklı görür ve karşı tarafın ceza almasını ister.
Ben ve arkadaşlarımın anlayamadığı şey, daha 10 saat önce yaşanmış ve hala sıcaklığı koruyan bir gerginlikten neden örnek verdiğinizdir.
Çünkü bunun sonucunun ne olacağı alenen bellidir.
Çok sevdiğim ve paylaşımlarıyla da hayatımda yer tutan bir arkadaşım ulaşım dışı, diğer üçü ise banlıdır.
Sebebi de sadece verdiğiniz örneklerin bizlere ait olması ve zaten varolan ateşi körüklemesi...
İşte bu noktada, kurban seçildiğimizi açık eşkilde düşünüyorum.
Madem bu sadece bir örnekti, olan bize oldu ama...
Bu gece üzülen, rencide edilen, mimlenen, arkadaşlarından ayrı kalmak zorunda bırakılan, sinir harbi yaşayan ve en önemlisi de kendini anlatmak için bütün gücünü harcayanlar biz olduk...
280.000 kişinin kullandığı bir forumda yüzbinlerce ifade ettiğiniz duruma örnek varken, bu 5 kişi bedel ödedi veya ödetildi.
Madem sadece örnekti ve bu yaşanılanlar da bunu getirileriydi, bu gece yaşananları iki taraflı olarak unutalım.
Mağdur olanlar ve yönetim arasında uzlaşma sağlayalım.

arkadaşlar dediğim gibi
ben kötü niyetle paylaşmadım o videoyu
kimin ne düşündüğü 1 gram umurumda ise bende ne olayım.nıye açıklama gereği duyuyorum? , çünkü en tahammül edemediğim şey
haksızlıktır,başkasına yapılsa bile katlanamam ( o başkasına ise haksızlık yapıldıgını hissetmem lazım )
video meselesi açılınca bende doğruyu yazmak istedim hepsı bu.
kişi karşındakini kendı gibi bilirmiş yaa, aynen o durum.alın günahlarımı da azıcık hafıfleyeyım.
melek değilim ya, elbet vardır tonla günahım.
umarım sanal hakka girenleri tanrı cezadan sayıyordur.
bu son yorumumdur, istediğinizi istediğiniz şekilde düşünün
gözümde bir önemi yok.

Bu söylediklerinizde haksız değilsiniz ki?
Kişisel olarak almadan baktığımda olaya, herkes kendini elbette haklı görür ve karşı tarafın ceza almasını ister.
Ben ve arkadaşlarımın anlayamadığı şey, daha 10 saat önce yaşanmış ve hala sıcaklığı koruyan bir gerginlikten neden örnek verdiğinizdir.
Çünkü bunun sonucunun ne olacağı alenen bellidir.
Çok sevdiğim ve paylaşımlarıyla da hayatımda yer tutan bir arkadaşım ulaşım dışı, diğer üçü ise banlıdır.
Sebebi de sadece verdiğiniz örneklerin bizlere ait olması ve zaten varolan ateşi körüklemesi...
İşte bu noktada, kurban seçildiğimizi açık eşkilde düşünüyorum.
Madem bu sadece bir örnekti, olan bize oldu ama...
Bu gece üzülen, rencide edilen, mimlenen, arkadaşlarından ayrı kalmak zorunda bırakılan, sinir harbi yaşayan ve en önemlisi de kendini anlatmak için bütün gücünü harcayanlar biz olduk...
280.000 kişinin kullandığı bir forumda yüzbinlerce ifade ettiğiniz duruma örnek varken, bu 5 kişi bedel ödedi veya ödetildi.
Madem sadece örnekti ve bu yaşanılanlar da bunu getirileriydi, bu gece yaşananları iki taraflı olarak unutalım.
Mağdur olanlar ve yönetim arasında uzlaşma sağlayalım.

Ben özel mesajla konuyu izah ederken buraya yazmamı sizler istediniz, şimdide neden buraya yazıyorsun diye mi soruyorsunuz ?

Kusura bakmayın burada yazılanlar yenilir yutulur şeyler değil, benim bile uslubum kabadır ama hakaret içermez, öyle elimin yarı yok ben doğrucuyum başka bir şey burada ağzına geleni yazmak başka bir şey.

Bir sürü site var, msn var, facebook var bağlantılarınıza oradan devam edebilirsiniz ama bu site bu kişiler için bitmiştir.

Ben özel mesajla konuyu izah ederken buraya yazmamı sizler istediniz, şimdide neden buraya yazıyorsun diye mi soruyorsunuz ?

Kusura bakmayın burada yazılanlar yenilir yutulur şeyler değil, benim bile uslubum kabadır ama hakaret içermez, öyle elimin yarı yok ben doğrucuyum başka bir şey burada ağzına geleni yazmak başka bir şey.

Bir sürü site var, msn var, facebook var bağlantılarınıza oradan devam edebilirsiniz ama bu site bu kişiler için bitmiştir.

Öyle bir soru sormadım.
Açtığınız konunun nelere mal olduğu dile getirdim.
Ayrıca bu kişiler dedikleriniz tam olarak kimlerdir?

İnsanların her zaman 2. bir hakka sahip olması gerektiğine inanırım ama bu bir değil iki değil...

Kazen,
bu saate kadar açtığın konuyu okudum, tek tek yazılanlara göz attım, bir yandan da burada yazılanları takip ettim, konuya vakıf olmadan yazmayı uygun bulmadım ama şimdi yazmak istiyorum müsadenle.

Bugün açılan konuda verilen örnek bildirim tümüyle örnekti gördüğüm kadarıyle, örnek gösterilen bildirim benim yaptığım bir bildirimde olabilirdi, örneğe takılı kalınmaması gerekirdi, kullanıcı adı verilmemiş, kim oldukları başkalarınca anlaşılmazdı, ta ki o bildirimleri yapanlar kendileri olduklarını söyleyene kadar, aslında amaç son zamanlarda gerçekten ortada kendilerini ima eden hiçbirşey yokken beni ima ediyor diyerek bildirim yapanların anlamsız alınganlıklarını bırakmaları ama herkes birbirine olan husumetini dökmüş ortaya.

Son zamanlarda özellikle farzet ki şu an aklından ne geçiyor gibi topiklerde yoktan yere üstüne alınmalar, bu alınmalar sonucuda bildirimler çoğaldı, bir örnekte benden bir üye ''Yani? '' yazmış, üstüne alınan üyeyse bunu bana yazdı diye bildirmiş, Yani sözcüğü neyi ima ediyor olabilir, yazana gidip sorduğumuzda siteyle hiç alakası olmayan birine yazdığını söylüyor, bildirim yapansa ısrarla kendi için yazdığını.

Artık herşeyi bıraktık özelden üyelere sen bunu mu ima ediyorsun, o sözü niye yazdın demeye başladık, bizim görevimiz, sitedeki işimiz üyelere özelden sen neden böyle yazdın demek mi?

Kazen çetelerden bahsetmiş, ben grup diyeceğim, evet, gruplar var, olmaması mümkün değil, grup olunmasına kimsenin birşey dediği de yok lakin gruptan biri diğerinin topiğinde birşey yazmışsa arkadaşları hemen bir şekilde haberdar olup konuya giriyor, karşılıklı diyaloglar, polemikler, herkes kendi arkadaş grubunu savunuyor haklı mı haksız mı düşünmeden.

Oysa belkide arkadaşı haksız, belkide karşı taraf haklı ama eğer arkadaşınsa haksızlığı önemini yitiriyor. Bir bakıyorsun bir anda hepsi arkadaşını savunmak için topiğe girmiş, karşılıklı restleşmeler, akabinde bildirimler.

Yineliyorum, Kazen'in açtığı konuda benim bir yorumum, bildirimimde alıntılanabilirdi, orada isimler verilerek siz şöylesiniz böylesiniz denmemiş, geyikteki bir konu, bir yorum için yapılan bildirimler değilde farzet ki'den de örnek olabilirdi, sonuç yine benzer olurdu.

Çünkü malesef özellikle o konuda karşılıklı yazışanlar birbiriyle olan anlaşmazlıkları ortaya dökmek için fırsat bilmiş konuyu, yine gördüm ki tek bir kişi bir yorum yazdığında arkadaş çevreside onla birlik olmuş, grup dediklerimiz bireysel yazmamış, arkadaşlık güzeldir ama arkadaşın aşağılamalarına ortak olmak ne derece doğrudur, arkadaşın sevmiyor diye bir üyeye yüklenmek?

Birşeyler düzelsin mi istiyoruz? O zaman önce hakaret eden arkadaşımızı yorumlarımızla veya yazdığı aşağılayıcı mesajı beğen butonuyla taçlandırmamaktan başlamalıyız.

Taraflı, yanlı yazdığımı da düşünebilirsiniz ama inanın tüm yorumları okudum o topikte ve hala okumaya devam ediyorum, Kazen yönetici, üstelik erkek olduğu, birşeyleri ortaya çıkarırken direk yazdığı için üslubu kaba bulunuyor, kadınlara hakaret ettiği düşünülüyor aslında dobra, dolandırmadan yazıyor, ima ediyor diye herşeyi üstüne alınan bizleriz.
Hakaretin en ağırını edenlerde bizleriz, Kazen'in açtığı konuda bile yorumcuları yazmayın diyenler olmuş, kimin tekelinde konular?
Kim kime yazmayın diyebilir? Niye bunca alınganlık, herşeyi üstüne alınacak kadar kendini beğenmişlik, kendini Dünya'nın merkezi sanmak, bu kibir niyedir?

Aha şıracı da gelmiş ...

pardon miş dedim ... Çok iyi bir Türkçe öğretmeni tanıyorum... miş konusunda eğitim şart...

Bu arada şıracı diye Mune'ye dedim lütfen kimse alınmasın.

Son bir konu daha aslında benim bu sitede yönetici vasfım ta yok, yani hata yaptığımda şikayet etseniz ceza alırım...

Bugüne kadarki üslubum da tavrımda bellidir.
Bir kimse çıkıp diyemez ki, sen tartışma yaratmak istedin, sen kendi yaptığın yorumlara bak...
Bu yüzden size katılamıyorum Mune Hanım.
Çünkü daha üzerinden 10 saat bile geçmemiş bir bildirim ifademi, harfi harfine örnekte gördüğümde, beynimden vurulmuşa dönerim.
Kimse de bunu yadsıyamaz, bana neden üzerine alındın diyemez.
Her ne kadar örnek de olsa, alıntılama yapıldığında o yorumun ne kadar yeni olduğu ve gece konuyu okuyanın kim olduğu hatırda kalır.
Hafıza en çok ilk 24 saatteki şeyleri hatırlar.
Verilen örnek sebebiyle ben neden hakaretlere maruz kalıyorum Mune Hanım?
Kim kalkıp bu forumda bana 'cahiller, kendilerini başka göstermeye çalışan insanlar, vasıfları yok, işsiz güçsüz' diyebilir???
Buna nasıl zemin hazırlanabilir?
Diyeceksiniz ki, size mi dediler.
Tabi ki, yukarıdaki örnek benim!
E okuyucu da o örneği baz alıp yorum yapıyor, yani benim bildirime ve o sözleri de onu yapana söylüyor yani bana!
Konu silindi, o yazılan yorumları ben hatırlıyorum, bu ne olacak?
Farkındaysanız şuan kimseyi savunmuyorum, grup yok, çete yok.
Tamamen kendi adıma konuşuyorum, kim benim o duyduğum lafları hafızamdan silecek?
Kim bu incinmemi ve mimlenmemin bedelini ödeyecek?
Kazen Bey'in dediği gibi, 0 ceza puanıyla bugüne kadar bini aşkın yorum yaptım da, kimseden 'başıboş' lafını bırakın kk yı ömrümde duymadım.
Ve bu sebepledir ki, bana bu lafların söylenmesine zemin hazırlayan konuyu açan Kazen Bey'i suçlu görüyorum.
Bu ne olursa olsun da değişmeyecektir.
Bugüne kadar tertemiz olan sicilimi de aynı güzellikle bitirmek istiyorum, sebebi arkadaşlarımın gitmesi değil, sadece onların ettiği sözlerin cezalarının verilip, benim ve bizlere edilen lafların bazılarının yanlarına kalmasındandır.
Böyle bir ortamda daha fazla fikir beyanında bulunmak, herkesten önce beni üzer.
Hakkımın aranmadığı yerde de fikirlerimi sunamayacağım.
Üyeliğimi iptal edebilirsiniz.

burada tamamen örnek yapılan kötü içeriklere örnek veriyorum diye başlamışım ve hiç bir kullanıcı adı vermeden, hem KONU SAHİBİNİN, hemde kötü içeriğe basanların ;

- İma yoluyla aşağılama
- Genel olarak topikteki sataşmalardan rahatsızlık.
- böcükböcek bir editör ve laf sokuyor onların örnek olması gerekıyor bence
- laf sokmak
- bu şekilde laf sokulup, devamlı hakaret edilmesine müsade etmeyin lütfen..üstelik sizin editörünüz de bu muhabbetlerin içinde..bu topik istenildiği gibi laf sokulsun diye mi açıldı, sohbet amaçlı mı?
- Buraya huzur bozmaya geldiler galiba.......... (bu da karşı savunma)

şeklinde biraz aklı selim insanların bile, kurmayacağı türden cümleler ile kötü içerik bildirildiğini ve artık bu saçmalığa bir dur diyin dedim değil mi ?

Burada bir tane kullanıcı adı var mı ? HAYIR

Peki hanginiz deşifre oldu ? HİÇBİRİNİZ ! HİÇ BİR YERDE KULLANICI ADINIZ GEÇMİYOR

Başkasının konusunda ne işiniz var ? Madem bu kadar sevmiyorsunuz bu kişileri onların açıklarını aramak niye ? ben size yazayım ARTNİYET

Şu bir gerçek ki ,birbirini sevmeyen ya da öncesinde tartışmış insanlar hasta ruhlu gibi birbirilerini takip ediyor .Buna ben de dahilim .
Amaaaaaa başkalarının yazdıklarını görmek için, illa ki konusuna girmeye gerek yok .Forum takipten de çok rahat kimin ne yazdığını görebilir insanlar.

Evet kişinin yazdığında ima ve laf çarpma var .Yılanın başını küçükken ezmek lazım .Eğer kiblenmeseydi ,eminim devamı gelecekti .Hatta farzet ki ye taşınacaktı .Allah aşkına bazılarının hiç yapmadığı şey mi bu sanki .

Ama sonuç olarak n'oldu :45:Benim ekürim dağıldı .Üyelik iptali yapılan arkadaşlarım çok mu ağır konuştular ,ters bir hareketleri mi oldu ,neden toplu bir katliam yaptınız .

Son düzenleme:
Üzüldüm; iki tarafı reelde tanımam sadece k.k.da olan yazılarını duruşlarını beğendim iki tarafında bir çok yazısını beğeni yapmış biri olarak durumun bu noktaya gelmesinden rahatsız olduğumu belirtmek isterim. UI. olan arkadaşlarım inşallah kısa zaman da tekrar dönerler bu başlığı; paylaşımlarını beğeniyle takip ediyordum...

Okuduklarını düşünerek hepsine sevgilerimi gönderiyorum .

Son düzenleme:
dün konuya vaktim olmadığı için fazla yazamamıştım baktım bugün konu gitmiş. ne melodi' yi ne de bu topikte yazan arkadaşları hiç tanımam muhabbet etmişliğim de hiç olmamıştı hatta bazılarının nicklerini bile ilk defa gördüm . özellikle melodi' nin yorumlarını çok beğenirim en güzel yorum yapan kategorisinde de ona oy vermiştim zaten direkt aklıma o gelmişti eğer aday olmasaydı da yine aklıma o gelirdi. dünkü konuyla ilgili serzenişlerinizde haklı olduğunuzu düşünüyorum ve arkadaşların banlanmalarına üzüldüm umarım geri dönerler.

yıllardır internette zaman geçiririm hatta bir sözlükte editörüm de uzun zamandır zaten editörlüğü olan tek sözlük var zaten 6 senedir ordayım falan fıstık her neyse demem o ki dün bu olaylar patlak verdiğinde hiç bir şey anlamamıştım ama şu anda düşündüğüm şey bu olayın bilerek yapıldığı sebebi de "çete" olarak nitelendirilen grupları dağıtmak. haklılar mı haksızlar mı bilmem imkansız ama yapılış şekli bana çok doğru gelmedi. iki tarafa da geçmiş olsun lakin herkesin söylediği gibi buraları çok fazla ciddiye almamakta fayda var.

konu kapatılmasa oraya yazacaktım burda paylaşmak istedim. sevgiler herkese.

herkes banlanmış ve siteden atılmış neler neler olmuş çok şaşırdım açıkcası :19: bu topike kısa bir süre önce takılmaya başladım hepside iyi insanlar muhabbetimde oldu kendileri ile ama çete yerine konduklarını bilmiyordum bu çok can sıkıcı ve sinir bozucu bir durum . şurda iki kelam edip gülüp eğleniyorduk . resmen toplu katliam gibi birşey yapılmış :19:

bu sitede kim en hareketliyse siteyi coşturuyorsa onlar katlediliyor 3-4 yıl öncesinde de böyle birşeyler olmuştu şahit olmuştum . malesef ... 3-4 yılda bir böyle birşeyler yapılıyor adet olmuş heralde . ama çok yanlış o dönem siteden bir çok kişi atıldı ve site çok durağan bir hal almıştı . online takip zerre kımıldamıyordu . şimdi gene siteyi coşturanlar gönderilmiş yazık anlam veremedim hiç .

biraz da kıymet bilmek lazım sonuc olarak yönetimin azcık kendine çeki düzen vermesi gerekli diye düşünüyorum .

Back
X