Ben malum konunun öncesinde ve sonrasında yoktum. Sonunda vardım. Öncesinde ne yaşandı bilmiyorum, sormadım istememde. Konuya ilk yorum yazdığımda içeriğindeki örneklerin arkadaşlarıma ait olduğunu bile bilmiyordum. Kime ait olursa olsun bana göre çok çirkin bir davranıştı. Bunuda dile getirdim.
Mesele sadece birilerinin uzaklaştırılması, banlanması değil. Benim anlatmak istediğim konunun çirkinliği ve en başından belli gidişhatı. Ve bu ilk defa yapılmıyor.
Yönetim olarak isyan edebilirsiniz, işiniz kolay değil mutlaka. Ama bıktım diyerek kimsenin üyelerin sizlere yazdığı özel mesajları ulu orta gösterip rencide edemezsiniz.
Uyarırsınız yada hiç takmazsınız. Şimdi yine diyeceksiniz ki nick yazmıyor. Hiç farketmez kimse tanımasada birileri o yazılar hakkında dalga geçiyor ve seviyesiz yorumlar yazıyor. Yazı sahipleri kendini deşifre etmese de kişisel olarak gördüklerinden ve okuduklarından zaten rencide oluyor.
Kazen bey, yönetici yetkim yok diyorsunuz. Biz burda yönetimi eleştirdik, bende nick vermeden bir eleştiri yaptım ama siz üzerinize alındınız. Hatta çok ayıp yaptığınız dediniz. Kendinizi tutamadınız peki karşınızdakilerden kendilerini tutmasını nasıl beklersiniz?
Bir hata var ortada ama ne yazık ki kimse hatasını kabul etmiyor. Merak etmeyin hata kabullenmekle prestij sarsılmaz, daha çok erdem kazanılır.
Olayı mümkün olduğunca güncel takip etmeye çalıştım...
Banlanan ve siteden uzaklaştırılan herkese geçmiş olsun. Tansiyon boşuna ve çok hızlı tırmandı.
Çok kötü sözler sarf edildi ve ben inanın üzüldüm...
Bir site alt tarafı hepimizin eğlenmek için üye olduğu sitede bu tarz bir meydan muharebesine tanık olduğum için üzgünüm...
Ebush un mesajını çok beğendiğimden alıntıladım...
Kazen haklı haksız diyemem bu olayda, kendisi daha çok içinde Mune ile beraber.
Ama... Şu bir gerçek ki, kişilerin rencide olması yüzünden olaylar bu kadar çirkinleşti.
Keşke gizli oturum tarzında oturup konuşulsaydı.
Eminim, Kazen de konuyu açarken benim de konuyu ilk görüp de tepki verdiğim gibi, güzellikle konuşulur sanıyordu, ama tarih tekerrür etti ve klasik son kavgalar ve UI lar, banlılar doldu meydan.