Neler oldu İnciş hiçbir şey anlamadım dediğinden
Evet ama o isimlerin hepsi değil.
Ayrıca şahıs verilmeden canım, ucu açık...
maşallah festivallere katılacak kıvamda bir sinema oynamış ,millet de oturup seyretmiş, alkışlamış, kendini pür-i pak günahsızlar görenler ilk taşları atmış, birimiz de günah keçisi olmuş(
neler oldu bilmiyorum, nasıl gelişti ya da neden ama şu ki melodi zarifti, nazik ve naif idi, çirkinleşebileceğine kanaat getiremem : ((
kuzum uzatmak istemıyorum ama
işte bız dün kib yaptık kimi saygısız mesajları
sonra kib yaptık diye editör konu acmıs kib mesajlarımızı aynen kopyalayıp altına da yorum yapıp bizi kendnce aptal yerıne koydular sonra konu silindi
ama bundan sonra kib yapar mıyım?
direkt panter gibi atlayacagım konulara sebep de: siz böyle dediniz dicem nasıl?
Nasıl yani kib yapmak yasak mı ne tuhaf iş ama nasıl deşifre edilebîlir bu şaşkınım suan
melodi'nin cezası kaç gün sürecek?
Gün geçtikçe kk gözümden düşüyor açıkçası.
Anladığım kadarıyla, hiç sebep yokken erkek diye iftiraya uğrayabilir, kib yaptım diye ispiyoncu görülüp ulu orta meydan dayağı yiyebilirm kk da öyle mi? Bunlar gerçek mi kızlar cidden. Eşîme çok sevîyeli dîye savunduğum forum burası mı? Yönetimîne güvendiğîm adalet sukunetle ve olması gerektiği gibi işliyor dediğim kk burası mı
Kızlar saka mı bunlar cidden böyle bir konu mu açıldı
Cidden üzgünüm şuan
Konuyu görmedim ama herkesi birbirine dalaştıracak topicler hele de yöneticiler tarafından açılıyorsa
Bu ne demek şimdi ya
kazen 10 dk engelim var benim.
ya mesaj atabilmem için engelimi şimdilik kaldır ya da buradan devam edelim
Kötü içerik var kötü içerik var değil mi ?
Tamamen örnek üzerine gidiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/584529-az-oz-olsun-diyenler-14.html#post28059466
Bakın bu mesaj şöyle kötü içeriklendi
"İma yoluyla aşağılama"
İma nerede aşağılama nerede ? Sonrada not eklemişler bunu yapan birde senin editörün heeee !
Yani bana diyor ki editörün böyleyse (nasıl bende merak ettim) gerisi hak getire ...
Burada bir link var ....
Şu mesajı buraya yazmak zorunda kaldım ya...
artık üyeliğime istediğini yapabilirsin...
sen sebep oldun bunlara...yazıklar olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?