• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Melodi ceza almadı canım.
Melodinin üyeliği iptal edildi.

çok üzüldüm, hepimiz buradan az çok birbirimizi tanıyoruz, maruz kaldığı bu durum yetmiyormuş gibi bi de diyet ödüyor ya, pes...
yaşananlara şahit değilim fakat görüyorum ki domino taşları gibi yıkılmış bu başlığın sakinleri : ((
bulanık zihinlerden hür fikirler, kalplerini yağ bağlamışlardan vicdan bekleyemeyiz. Ayıp hem de çok çok ayıp...

kazen sadece sen haklısın desek rahatlar mısın?
ya hu ben senin mesajını aynen kopyalasam bakın bu deniyor desem çete bunlar desem sen cevap vermeyeceksin öyle mi?

Bana diyin ki şu mesajınızda isim vermişsiniz !

Konuyu açarkende dedim ki tamamen örnek üzerinden gidiyorum !

Kimin adını vermişim vbana isim verdiğiniz mesajı gösterin ?

Tüm mesajlarımı buraya kopyalarım KİB yapılan mesaj yukarıda burada kimin adı var ? Eğer bir kişinin bile adı yoksa, söyleyecek sözde yok...

kazen sadece sen haklısın desek rahatlar mısın?
ya hu ben senin mesajını aynen kopyalasam bakın bu deniyor desem çete bunlar desem sen cevap vermeyeceksin öyle mi?

Attığınız iftira tutmayınca konuyu buna mı çevirdiniz ?

Artık saçmalamaya başladınız yeter, burada kimin haklı kimin haksız olduğunu tartışmıyoruz !

Ben sizi hakikaten tebrik ediyorum.
Evet isim vermediniz, doğrudur.
Ama konuya gelen yorumcuların söylemlerine sessiz kalınamayıp da bu isimlerin açığa çıkacağını bizden iyi biliyordunuz.
Bazı konularda, polemik oluşturacak şekilde yazılan yorumlara, ban uygulanıyordu ya, konunuz onlara çok iyi bir örnek.
Ayrıca, yoldayken attığınız iletinizi de hatırlamaktayım, 'yoldayım ve takipteyim' gibi bir şeydi.
Yani sadece konuyu açıp gitmediniz, ara ara yazılanlardan haberdardınız.
Bunu da ispatlayan, konuya verdiğiniz cevap ve orda olduğunuzu 'özellikle' hatırlatma çabanızdır.
Kesinlikle insanlar salak değil, bu sebeple kimse kimseyi özellikle de bizi kandırmaya çalışmasın.
Kiminle ağız dalaşımız olmuş, çete diyorsunuz...
Bugüne kadar, hangi grup ya da üyeler gelip de bize tek bir uyarıda bulunmuş?
Ya da sadece sizin bahsettiğiniz, bizim de kiblediğimiz topic midir kk nın tümü de böyle bıktırdınız gibi genelleme yapabiliyorsunuz?
Ayrıca başkasının topiğinde ne işiniz var sorusu da bir o kadar anlamsız.
Sadece kendi açtığımız konularda barınacaksak, forumun amacı nedir?
Yitik nesnesini bulan bana anlatsın...

Son düzenleme:
Attığınız iftira tutmayınca konuyu buna mı çevirdiniz ?

Artık saçmalamaya başladınız yeter, burada kimin haklı kimin haksız olduğunu tartışmıyoruz !

Sen isim vermesen bile, konu ve kib içeriğini yazarak oradakilere kim olduğunu söylüyorsun, kimseye isim vermediğini iddaa ediyorsun ama kiblenen mesajın sahibi anlıyor bunu ..

Pes doğrusu !!!!

Sen isim vermesen bile, konu ve kib içeriğini yazarak oradakilere kim olduğunu söylüyorsun, kimseye isim vermediğini iddaa ediyorsun ama kiblenen mesajın sahibi anlıyor bunu ..

Pes doğrusu !!!!

280.000 kişi içinde doğru kişiyi buluyorsa oldukça zekiymiş.... sıkışınca lütfen konuyu cımbızla seçmeyin akşamdan beri yalan yanlış bilgi verip durdunzu insanlara

Bana diyin ki şu mesajınızda isim vermişsiniz !

Konuyu açarkende dedim ki tamamen örnek üzerinden gidiyorum !

Kimin adını vermişim vbana isim verdiğiniz mesajı gösterin ?

Tüm mesajlarımı buraya kopyalarım KİB yapılan mesaj yukarıda burada kimin adı var ? Eğer bir kişinin bile adı yoksa, söyleyecek sözde yok...

Kazen,
İfşa etmekle deşifre etmeyi karıştırmayalım.
İfşa etmen mesajları, deşifre etmende mesaj sahiplerini ortalığa dökmendir.
Gereksiz kötü içerik bildirimi yapan biri varsa uyarılır. Ama ortaya yazıp bakın böyle yapıyorlar deyip dalga geçmek ne kadar profesyonelce?
Melodinin mesajına gelince, direk iptal etmek istiyorum dememiş.

Ama konuya gelen yorumcuların söylemlerine sessiz kalınamayıp da bu isimlerin açığa çıkacağını bizden iyi biliyordunuz.
Bazı konularda, polemik oluşturacak şekilde yazılan yorumlara, ban uygulanıyordu ya, konunuz onlara çok iyi bir örnek.
Ayrıca, yoldayken attığınız iletinizi de hatırlamaktayım, 'yoldayım ve takipteyim' gibi bir şeydi.
Bunu da ispatlayan, konuya verdiğiniz cevap ve orda olduğunuzu 'özellikle' hatırlatma çabanızdır.
Kesinlikle insanlar salak değil, bu sebeple kimse kimseyi özellikle de bizi kandırmaya çalışmasın.
Ya da sadece sizin bahsettiğiniz, bizim de kiblediğimiz topic midir kk nın tümü de böyle bıktırdınız gibi genelleme yapabiliyorsunuz?

İnsnalar öyle bıktı ki inanın burada açıktan yazamıyor yazsalar zaten 2 günde linç girişiminde bulunuluyor. Siz bunu yaşamamış olabilirsiniz ama bu gerçek... Bu şikayetler bize geliyor, size değil.

GÜn içinde son mesajımda konu açıldıktan 1 saat sonra konuyu takip ediyorum dedim ve sonra bağlantım gitti farkındaysanız akşama kadar giremedim siteye.

Kendi açtığınız konuda değil tabiki her yerde dolaşabilirsiniz ama sorun yaşadığınız kişinin başlığında gezinip sürekli oradan kötü içerik bildirmek normal ise ben özür dileyeceğim. Bu tamamen iyi niyete dayanan forumun selameti için yapılan bir arayış mı ?

Kazen,
Gereksiz kötü içerik bildirimi yapan biri varsa uyarılır. Ama ortaya yazıp bakın böyle yapıyorlar deyip dalga geçmek ne kadar profesyonelce?

bana mişli cümle kurmayın yukarıdaki mesaj çok net !

İnsanların düşüncelerini okuma yeteneğim yok. Mesaj çok net al üyeliği ne yaparsan yap demiş. Bende üyeliği iptal ettim !

Kazen,

ek olarak ben yalana başvurmuştum ? o konuyu değiştirmeseniz ? Neresi yalan şimdi bunun ?(hani şu yönetim yalana başvurmuştu ya) Biraz sözünüzün arkasında durun.

Bir derdim var ' a konu açtınız . Derdiniz ise ; yersiz kiblemeler...çeteleşmelerdi.

Örnekler sundunuz ki ; sunduğunuz örnekte , attığınız linkte tek bir konuya aitti.

Ve doğal olarak işaret ettiğiniz gidin bakın dediğiniz konunun sahipleri sizin bu konunuzu sahiplendi hemen.Herşey ortada değil mi?

Başka örnek yok ; başka muhatab beklemekte manasız.

Sayfalarca yazdılar . Konularının kiblenmesi üzerine . Kimse onlara neden üzerinize alındınız ? neden konuya bodoslama daldınız demedi ?

Kendi konuları örnek verildiği için onlarda yazmayı doğal hak gördüler.

Sonra konunun diğer tarafı , madalyonunu öteki yüzleri devreye girdi.Örnek verilen beş adet kibin sahibi.

O zaman ne oldu da ; isim mi verdim neden bu konuya atladınız oldu ?

Ben söyleyeyim ; bu sefer içeriye adam sokmakla uğraşmak yerine , ben bir konu açayım da , nasıl olsa bunlar susmaz gelirler dediniz.

Şİmdi konu çok masumca açılmıştı demenizin bir anlamı kalmıyor.

Siz ki ; bana sırf kib yaptım diye özelden benim gözümde hakaret sayılacak sözler yazan yönetici ; siz ki 3-5 gün evvel yarışmada bir üyenin oylarının incelenmesini istediğim için yine maille bana türlü yakıştırmalarda bulunan yönetici , siz ki ; aylar evvel hiçbir zaman haklı neden yazamayarak üyeliğimi iptal eden yönetici ;

Hangi samimi duygularla şimdi ''yeter artık '' diyebiliyorsunuz...

Bugün yapılanlar ; açılan konu ve devamı .... sinirlerine hakim olamayanların düştüğü bir tuzaktı.

Adaletse eğer evet demelisiniz ; evet istedik ve oldu !

ek olarak ben yalana başvurmuştum ? o konuyu değiştirmeseniz ? Neresi yalan şimdi bunun ?(hani şu yönetim yalana başvurmuştu ya) Biraz sözünüzün arkasında durun.

Asıl kişi ettirmedim diyor. Mesajdada direk üyeliğimi iptal edin demiyor. Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz. Ben tüm sözlerimin arkasındayım
Konuyu değiştirdiğimide nerden çıkardınız anlamadım.

bana mişli cümle kurmayın yukarıdaki mesaj çok net !

İnsanların düşüncelerini okuma yeteneğim yok. Mesaj çok net al üyeliği ne yaparsan yap demiş. Bende üyeliği iptal ettim !
bazen -mış eki kullanmak gerekiyormuş değil mi?

Son düzenleme:
İnsnalar öyle bıktı ki inanın burada açıktan yazamıyor yazsalar zaten 2 günde linç girişiminde bulunuluyor. Siz bunu yaşamamış olabilirsiniz ama bu gerçek... Bu şikayetler bize geliyor, size değil.

GÜn içinde son mesajımda konu açıldıktan 1 saat sonra konuyu takip ediyorum dedim ve sonra bağlantım gitti farkındaysanız akşama kadar giremedim siteye.

Kendi açtığınız konuda değil tabiki her yerde dolaşabilirsiniz ama sorun yaşadığınız kişinin başlığında gezinip sürekli oradan kötü içerik bildirmek normal ise ben özür dileyeceğim. Bu tamamen iyi niyete dayanan forumun selameti için yapılan bir arayış mı ?

Şahsım adına söyleyebilirim ki, benden rahatsız olan kimse olduğunu zannetmiyordum ta ki sizin konunuzu bugün okuyana kadar...
İçinde isteyerek ve bütün samimiyetimle bulunduğum gruba da böyle bir uyarı yapılmış olsaydı, haberdar olurdum.
Madem bu kadar şikayet alıyorduk, şekle uyarılsaydık.
Eğer kişiler arasında anlaşmazlık çıkmışsa ve iki ayrı topic devam ediyorsa, elbette karşı taraf izlenir, takip edilir.
Herhangi bir durumdan, en azından kendisi hakkında söylenecek bir sözden haberdar olmak ister.
Bu sebeple kötü içerik bildirmek için dolanmak değildir onun adı, sırtını duvara yaslayarak her şeyi gözlemlemektir.

Ayrıca verdiğiniz örnek benim alıntımdır ve aynı sebeple bugüne kadar birçok kib de bulundum.
Sizin alıntınız, bizim bildirimleriniz olunca ki; bunu bekleyen ne kadar çok insan varmış, görmüş olduk sayenizde; üzerimize alınıp, cevap verdik.
Ya da kim olduğunu anlamadan direk yergiye giyen üyeler bile saflarını seçme konumuna geçti.
En büyük gruplaşması nam-ı diğer çeteleşmeyi, bugün sizin açtığınız konu doğurdu.
Siz de buna yalan deyin, aksini söyleyin, ben bu topiğin ortasında herkesten özür dileyerek çekip gideceğim...

Ek olarak o konuyu örnek verdim ama burada kime çete dediğimi çok iyi bilirler belki gelip yazarlar evet kazen bize bunu hep diyor diye. Bu grup bu mesajlar kendilerine ait diye patır patır döküldüler.... Oysa kocaman örnek üzerinden gidelim dedim...

Yoksa bu kişilerin adı geçmedi bile ama bakın konu sahibi mesajlardan kimin ne dediğini anlarmış (!) ben bunu hesaba katamadım,

bu arada lütfen siz sorun soruları zira direk soruyorsunuz yalan veya iftira yok şu ana kadar sorduklarınızda...

Şahsım adına söyleyebilirim ki, benden rahatsız olan kimse olduğunu zannetmiyordum ta ki sizin konunuzu bugün okuyana kadar...
İçinde isteyerek ve bütün samimiyetimle bulunduğum gruba da böyle bir uyarı yapılmış olsaydı, haberdar olurdum.
Madem bu kadar şikayet alıyorduk, şekle uyarılsaydık.
Eğer kişiler arasında anlaşmazlık çıkmışsa ve iki ayrı topic devam ediyorsa, elbette karşı taraf izlenir, takip edilir.
Herhangi bir durumdan, en azından kendisi hakkında söylenecek bir sözden haberdar olmak ister.
Bu sebeple kötü içerik bildirmek için dolanmak değildir onun adı, sırtını duvara yaslayarak her şeyi gözlemlemektir.

Ayrıca verdiğiniz örnek benim alıntımdır ve aynı sebeple bugüne kadar birçok kib de bulundum.
Sizin alıntınız, bizim bildirimleriniz olunca ki; bunu bekleyen ne kadar çok insan varmış, görmüş olduk sayenizde; üzerimize alınıp, cevap verdik.
Ya da kim olduğunu anlamadan direk yergiye giyen üyeler bile saflarını seçme konumuna geçti.
En büyük gruplaşması nam-ı diğer çeteleşmeyi, bugün sizin açtığınız konu doğurdu.
Siz de buna yalan deyin, aksini söyleyin, ben bu topiğin ortasında herkesten özür dileyerek çekip gideceğim...

Sizi temin ediyorum asla bu son sorunuz aklıma dahi gelmedi. Sadece kötü içeriği ilk bildiren ile önce mailleştik. Kendisi de gelip yazar buraya, dedim ki burada sizden bahsedildiği kanısına nasıl vardınız ? VARSAYIM, ALlah aşkına saçmalamayın yeter dedim ki arkasından patır patır kötü içerikler geldi. Oysa ben ilk kötü içeriğe basanla mailleşiyordum lütfen böyle varsayımlar üzerine gelmeyin diye...

Gelsin kendisi doğrulasın beni

Bir derdim var ' a konu açtınız . Derdiniz ise ; yersiz kiblemeler...çeteleşmelerdi.

Örnekler sundunuz ki ; sunduğunuz örnekte , attığınız linkte tek bir konuya aitti.

Ve doğal olarak işaret ettiğiniz gidin bakın dediğiniz konunun sahipleri sizin bu konunuzu sahiplendi hemen.Herşey ortada değil mi?

Başka örnek yok ; başka muhatab beklemekte manasız.

Sayfalarca yazdılar . Konularının kiblenmesi üzerine . Kimse onlara neden üzerinize alındınız ? neden konuya bodoslama daldınız demedi ?

Kendi konuları örnek verildiği için onlarda yazmayı doğal hak gördüler.

Sonra konunun diğer tarafı , madalyonunu öteki yüzleri devreye girdi.Örnek verilen beş adet kibin sahibi.

O zaman ne oldu da ; isim mi verdim neden bu konuya atladınız oldu ?

Ben söyleyeyim ; bu sefer içeriye adam sokmakla uğraşmak yerine , ben bir konu açayım da , nasıl olsa bunlar susmaz gelirler dediniz.

Şİmdi konu çok masumca açılmıştı demenizin bir anlamı kalmıyor.

Siz ki ; bana sırf kib yaptım diye özelden benim gözümde hakaret sayılacak sözler yazan yönetici ; siz ki 3-5 gün evvel yarışmada bir üyenin oylarının incelenmesini istediğim için yine maille bana türlü yakıştırmalarda bulunan yönetici , siz ki ; aylar evvel hiçbir zaman haklı neden yazamayarak üyeliğimi iptal eden yönetici ;

Hangi samimi duygularla şimdi ''yeter artık '' diyebiliyorsunuz...

Bugün yapılanlar ; açılan konu ve devamı .... sinirlerine hakim olamayanların düştüğü bir tuzaktı.

Adaletse eğer evet demelisiniz ; evet istedik ve oldu !

tüm yazışmamızı yazayım mı buraya ?

Sizi temin ediyorum asla bu son sorunuz aklıma dahi gelmedi. Sadece kötü içeriği ilk bildiren ile önce mailleştik. Kendisi de gelip yazar buraya, dedim ki burada sizden bahsedildiği kanısına nasıl vardınız ? VARSAYIM, ALlah aşkına saçmalamayın yeter dedim ki arkasından patır patır kötü içerikler geldi. Oysa ben ilk kötü içeriğe basanla mailleşiyordum lütfen böyle varsayımlar üzerine gelmeyin diye...

Gelsin kendisi doğrulasın beni

Ben konunun nasıl geliştiğine, mailleşmenize vakıfım.
Oldukça nötr olmaya çalışıyorum bu konuda, şuan tüm samimiyetimle konuşuyorum.
Benim de benzer bir yöneticilik geçmişim var ve bugüne kadar hiçbir zaman şikayete böyle bir mail atmadım.
Bu denli sert bir cevap atmak, aklımın ucuna dahi gelmezdi de.
İşlem incelenir, eğer bir durum yoksa gözardı edilip, diğer şikayete geçilir.
Üye ısrarla sonucunu soruyorsa, açıkça bir şey olmadığı dile getirilir.
Ki bugüne kadar kk da da yaşadığımız düzen bu yöndeydi.
Dün gecenin ve bu bildirimlerin farkı neydi?
Bu yönde şikayet varsa, asıl şikayet edilenlerin alıntılanması gerekmez miydi?
Ya da uyarılara aldırış etmeyenlerin ve aynı tutumu sergileyenlerin ceza alması haklı olmaz mıydı?
Siz de bize hak verin, geliyoruz bir bakıyoruz; bizim alıntılarımızla bir konu açılmış, bilen bilmeyen birçok kişi 'öyle boş insanlar da mı var' yorumları yapıyor.
Sizden çok bir şey istemiyorum, sadece biraz empati...
Siz ne düşünürdünüz?
Nasıl bir tavır sergilerdiniz?
Ya da bu yakarışları haksız mı görürdünüz?
Ben burada takılı kaldım inanın.
Ve belirtmeden geçemeyeceğim, sizin açtığınız konuyu bir üye açmış olsaydı, eminim ki polemiğe sebebiyet vermekten kapatılır ve ceza alırdı...
Bunun da aksini söylemezsiniz herhalde...

Son düzenleme:
Back
X