Şahsım adına söyleyebilirim ki, benden rahatsız olan kimse olduğunu zannetmiyordum ta ki sizin konunuzu bugün okuyana kadar...
İçinde isteyerek ve bütün samimiyetimle bulunduğum gruba da böyle bir uyarı yapılmış olsaydı, haberdar olurdum.
Madem bu kadar şikayet alıyorduk, şekle uyarılsaydık.
Eğer kişiler arasında anlaşmazlık çıkmışsa ve iki ayrı topic devam ediyorsa, elbette karşı taraf izlenir, takip edilir.
Herhangi bir durumdan, en azından kendisi hakkında söylenecek bir sözden haberdar olmak ister.
Bu sebeple kötü içerik bildirmek için dolanmak değildir onun adı, sırtını duvara yaslayarak her şeyi gözlemlemektir.
Ayrıca verdiğiniz örnek benim alıntımdır ve aynı sebeple bugüne kadar birçok kib de bulundum.
Sizin alıntınız, bizim bildirimleriniz olunca ki; bunu bekleyen ne kadar çok insan varmış, görmüş olduk sayenizde; üzerimize alınıp, cevap verdik.
Ya da kim olduğunu anlamadan direk yergiye giyen üyeler bile saflarını seçme konumuna geçti.
En büyük gruplaşması nam-ı diğer çeteleşmeyi, bugün sizin açtığınız konu doğurdu.
Siz de buna yalan deyin, aksini söyleyin, ben bu topiğin ortasında herkesten özür dileyerek çekip gideceğim...