- 2 Ocak 2022
- 2.916
- 4.307
-
- Konu Sahibi pe-si-mist
Herkes bağımlı oluyor yaAynen devam bende aliskanlik oldu artik elim kendi gidiyor oructan sonra ayni saatte olcerim gine
Elhamdulillah, gayet güzel geçiyor ama biraz bünyem zayıf olduğu için oruç zorluyorkızlaaar nasılsınız Ramazan nasıl geçiyor
Ben bi 10gün kadar ara verdim adet ve lekelenmem bir türlü geçmedi bugün tekrar başladım ara ara beni de zorluyor vücudum çok yemeye alıştığı için yokluğu görünce bi garipsediElhamdulillah, gayet güzel geçiyor ama biraz bünyem zayıf olduğu için oruç zorluyorsen nasılsın, ne var ne yok?
inşallah istediğin kiloya kavuşursun en yakın zamanda canım. Senin çatlama sorunun var mıydı? Yoksa kendiliğinden çatlardı bence.Ben bi 10gün kadar ara verdim adet ve lekelenmem bir türlü geçmedi bugün tekrar başladım ara ara beni de zorluyor vücudum çok yemeye alıştığı için yokluğu görünce bi garipsediBi yandan kilo da vermeye çalışıyorum sahur da su içip yatıyorum..bu gün dr kontrole gittim yumurta 20mm olmuş çatlamak üzere dedi,çatlatma iğnesi vuruldum acaba kendi haline bıraksak çatlarmıydı sen Ramazan sebebiyle ateş takibi yapmıyordun değil mi çalışmalara da ara mı verdin
Onu bilmiyorum doktor öyle dedi işte çatladı çatlayacak ama yinede iğne verdi. İlla vericez o 200üinşallah istediğin kiloya kavuşursun en yakın zamanda canım. Senin çatlama sorunun var mıydı? Yoksa kendiliğinden çatlardı bence.
Değerlendirin mutlakaOnu bilmiyorum doktor öyle dedi işte çatladı çatlayacak ama yinede iğne verdi. İlla vericez o 200üyinede havuç kemirsem mi bu sefer 2 kez kontrole gittim femara dan sonra kendiliğinden çatlama ihtimaline karşı iğneden 2 gün önce değerlendir dedi en son kontrolde de çatlamayınca iğne yaptık. Dün akşamüstü yaptım bugün değerlendiricez. Ama tahmin et ne oldu eşim grip olmuş az önce aradı kaçamazsın bu sefer dedimm
KesinlikleeDeğerlendirin mutlakahavuça da gerek yok bence, değerlendir ve sonra oluruna bırak
AminnnnKesinlikleedoktora bu ay olmazsa bidahaki ay napıcaz diye sordum. bir kaç ay femara ovitrelle kullancakmışım tedaviye daha yeni başlamışız hemen başka bir şeye geçmeyecekmişiz. İnşsllah hayırlı zamanda gelir çok uzamadan şu mübarek günlerde Rabbim herkesin gönlüne göre versin
merhaba bende gebeyim bugün kontrolüm vardı Anti TPO değerim yüksek çıktı 104. TSH normal ama. Doktor herhangi bir ilaç vermedi endişeliyiim bir sıkıntı olur mu bebeğe diye daha öncesinde kan pıhtılaşmasına bağlı 2 kaybım var bu yüzden çok korkuyorum. Siz ne durumdasınız bu hastalıkta gebelik hakkında fikriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirimAnti TPO değerini görmek istemedi mi dahiliye doktoru? O yüksekse hashimato var demektir. Umarım yoktur
Endişelenmenize gerek yok, o kadar da yüksek değil. Benim 500lerdeydi, tiroid ilacı ve selenyum alıyorum. Doktorunuza selenyum hakkında danışın isterseniz. Haşimato gebeliğe engel değil ama olabilir diye biliyorum, bu yüzden antikorlarımı selenyum ile düşürmeye çalışıyorum. TSH tam olarak kaç çıktı?merhaba bende gebeyim bugün kontrolüm vardı Anti TPO değerim yüksek çıktı 104. TSH normal ama. Doktor herhangi bir ilaç vermedi endişeliyiim bir sıkıntı olur mu bebeğe diye daha öncesinde kan pıhtılaşmasına bağlı 2 kaybım var bu yüzden çok korkuyorum. Siz ne durumdasınız bu hastalıkta gebelik hakkında fikriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim
TSH 1,95 çıktı. Ama ısrarla sormama rağmen tiroid ilacı vermedi. Başka bir doktora görünmemi tavsiye eder misiniz 7+2 haftalık gebeyim.Endişelenmenize gerek yok, o kadar da yüksek değil. Benim 500lerdeydi, tiroid ilacı ve selenyum alıyorum. Doktorunuza selenyum hakkında danışın isterseniz. Haşimato gebeliğe engel değil ama olabilir diye biliyorum, bu yüzden antikorlarımı selenyum ile düşürmeye çalışıyorum. TSH tam olarak kaç çıktı?
TSH değeriniz çok iyi. Türkiye'de zaten TSH'nin 2,5 altında olması isteniyor, o yüzden ilaç vermemiş doktorunuz. Aa gebe misinizTSH 1,95 çıktı. Ama ısrarla sormama rağmen tiroid ilacı vermedi. Başka bir doktora görünmemi tavsiye eder misiniz 7+2 haftalık gebeyim.
ahhhh Allah razı olsun çok teşekkür ederim yorumunuz çok kıymetli 2 tane kaybım olduğundan endişem çok çok fazla bazı yorumlar okudum benim gibi TSH normal olup anti TPO yüksek olup ilaca başlayanlar varmış hiç bir şeyi gözardı etmek istemiyorum açıkcasıTSH değeriniz çok iyi. Türkiye'de zaten TSH'nin 2,5 altında olması isteniyor, o yüzden ilaç vermemiş doktorunuz. Aa gebe misinizo zaman hiç endişelenmeyin, anti TPO değeri yüksek olup da gebeliği sorunsuz geçen bir çok kadın var. Antikorlar bebeğe geçmiyor, sadece gebeliğin oluşmasını zorlaştırabiliyorlar. Siz zaten gebesiniz, o halde gebeliğinizin tadını çıkarın
Onu bilemiyorum maalesef, o zaman ikinci bir doktor görüşü alabilirsiniz. Bir endikronoloji uzmanına gidin.ahhhh Allah razı olsun çok teşekkür ederim yorumunuz çok kıymetli 2 tane kaybım olduğundan endişem çok çok fazla bazı yorumlar okudum benim gibi TSH normal olup anti TPO yüksek olup ilaca başlayanlar varmış hiç bir şeyi gözardı etmek istemiyorum açıkcası
Merhaba canımÜzun zamandır kimse yazmamis buraya bende son ateş grafigimi atayim dedim sonra tedaviye basliyorum nasipse 7 mayistan 12 mayisa kadar seffaf akintim oldu buyuk ihtimal bu araliklarda bi gunde yumurtladim. Bakalim ölcmeye devam edecegimartik kimse atesini olcmuyor sanir
27 nisandan 5 mayisa kadar olcmedim belki ondan net duruyordurMerhaba canımyumurtlaman 13 mayıs görünüyor, heyecanlandım senin adına
Ben ölçüyorum, dünden beri hasta olduğum için devam edemiyorum şimdilik
Bu ay bir de ovulasyon testi de yaptım. Ama bu ay son, bir daha ne ölçeceğim ne de ovulasyon testlerinden yapacağım. Bıktım artık, zaten her ay hemen hemen aynı günlerde çatlamam oluyor.
Sen muhakkak ölçmeye devam etgrafiğin ilk defa net bir yumurtlama ve ikinci faz gösteriyor. Maşallah
Cok gecmis olsun bu aradaMerhaba canımyumurtlaman 13 mayıs görünüyor, heyecanlandım senin adına
Ben ölçüyorum, dünden beri hasta olduğum için devam edemiyorum şimdilik
Bu ay bir de ovulasyon testi de yaptım. Ama bu ay son, bir daha ne ölçeceğim ne de ovulasyon testlerinden yapacağım. Bıktım artık, zaten her ay hemen hemen aynı günlerde çatlamam oluyor.
Sen muhakkak ölçmeye devam etgrafiğin ilk defa net bir yumurtlama ve ikinci faz gösteriyor. Maşallah
Ateş ölçme gerçekten çok keyifli ve herkes bağımlılık yaptığını kabul ediyor. Ama ben artık gebe kalmak için ekstra bir şey yapmaktan bunaldım.27 nisandan 5 mayisa kadar olcmedim belki ondan net duruyorduraslinda hep nette size attigim 2 grafikte reglimin sacmaladigi zamanlardi yani buyuk ihtimal kist vardi bakalim bisey olacagindan degil benimkide bir umit zaten olur olurda bu ay tutarsa cok sasiririm onca tup bebek ilaclarimda elimde patlar . İnsan yipraniyor bir sure sonra takip ettikce en iyisi bırakmak aslinda ama ben bu ates meselesini sevdim ya arti bi zorluk yasamiyorum yada bi caba sarfetmemi gerektircek bisey degil illa bebis icinde yapmiyorum sanirim artik meraktan yapiyorum