Gebeliğe Hazırlık Ateş Takibi İle Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki atesin pik yaptığı zaman yani misal her gün 35.6 36.6 arasi cikan ateş 37.2 e çıktığı zaman yumurta çatlamış anlaminami geliyor yoksa Çatlamaya az kaldigi anlaminami geliyor bizde gebelik düşünüyoruz corona magduruyuz

Çatlamış anlamına gelir. Değerlerinizi burada paylaşırsanız birlikte yorumlarız

O zaman ovulation testinden daha faydali bu ates olcme yöntemi ovulasyonda bazen iki cizgide koyu oluyor 4 saatte 1 test yapıyorum siliklesmismi diye

Kızlar nasılsınız bayadır kimse atmiyor dedim bflinben atayim 20. 21. 22 mart azda olsa lekelendim ben onu adet sayiyorum artik hava degisiminden dolayi oyle oldu galiba neyse onu gecersek 6 nisanda tek bi gun gelen kahve akintim bida oldu acaba o gun yumurtladimmi suan atesim 36.5 te devam ediyor bu arada hep uyandiktan sonra olctum ama. Saatine dikkat etmedim hepsi farkli saatlerde

Eklentiler

• chart_maker_pro_1649935005590.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 51
Kaç saat fark var arada? Ölçüm için saat kuramaz mısın? Ölçümden sonra tekrar yatardın şuan grafiğinle ilgili yorum yapamacayağım, fazla zikzak. Ama belki bugünden sonra yumurtlama olabilir. Akıntın var mı?

1 , 2 saat oynuyor. Bende sahurdan dolayi zaten uyuyup uykumu alip olcuyorum ayni hesap oluyor 6 sinda minik bi leke geldi bende yumurtlamadan supelendim. Daha sonrasinda vucut isim artti cunku bakalim duptashon kullandim zaten bu ay artik bebek olursa tutundun yoksada adetim sökülsün diye

En fazla yarım saat fark olabilir aslında ama sen yine de devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…