Gebeliğe Hazırlık Ateş Takibi İle Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba. Bende iki aydır bazal sıcaklığımı olcuyorum. Dil altından. Ayrıca bir gebenin gunlugu isimli sayfanın ovulasyon testini kullanıyorum. Bu ayin 3 unde testte pozitif gördüm ve o gün vücut isim yükseldi. 36.67 oldu. Ayin 4 ve 5 i de catladi.Ancak ben bu bazal sicaklik grafiğini anlamıyorum. Herkesin yumurtlama sıcaklığı 37 ve üstü olurmus. Ben hiç o ısıya ulaşamadım. Bazal sicKlik egrisinden anlayan var mı?

Eklentiler

• 20230103_211050.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG-20230106-WA0024.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 92
Hayır öyle bir standart yok. Yum öncesinden yüksek seyretmesi yeterli. Yumurtlama sonrasi 3 yüksek ateş ve devam etmesi önemli canım. Catlaman olmuş gorunuyor zaten senin ateşe gore de...

Hayır öyle bir standart yok. Yum öncesinden yüksek seyretmesi yeterli. Yumurtlama sonrasi 3 yüksek ateş ve devam etmesi önemli canım. Catlaman olmuş gorunuyor zaten senin ateşe gore de...
Kusura bakmayin bu konuda baya cahilim. Catladigini nereden anlıyorsunuz. Yumurta olması gereken boyuta gelince vücut işimiz artıyor mu. Yükseliyor mu. Çatlayıncaya mi yükseliyor. Ben bunlardan hiç birsey anlamadim

Yumurtlama olduğunda vücut ısınız yumurtlama günü öncesine göre daha yüksek oluyor ve 3 günden fazla yüksek seyrediyor. Ben çatlama ayrı yumurtlama ayrı gibi bişey bilmiyorum. Bir tek yumurtlama bilirim ona göre de ilişki derim.
Kusura bakmayin bu konuda baya cahilim. Catladigini nereden anlıyorsunuz. Yumurta olması gereken boyuta gelince vücut işimiz artıyor mu. Yükseliyor mu. Çatlayıncaya mi yükseliyor. Ben bunlardan hiç birsey anlamadim

Tamamdır. Çok teşekkür ederim yardımcı olcudugunuz icin

Arkadaslar merhaba, ben de sizleri iyice okuyup bu ay denemeye basladim. Sat 1 ocakti. 31 ocak lh testim pikti. 1 ve 2 subatta pikti 3 gibi esit olup 4 de catladi galiba. İsiyla da aklima geldikce takip etmeye calistim. Bugun sabah ilk testle gebelik testi yaptim ama negatifti. Sizce erken mi yoksa sicakliga gore regli mi beklemeliyim kararsiz kaldim. Bat galiba 17 subata ertelendi gibi pcosum bilmiyorum hangi gun olurum

Eklentiler

• D6C053F1-BFC0-42ED-84B1-3E75596E3FC5.jpeg
    129,1 KB · Görüntüleme: 86
Şimdi okudum merak ettim durumun nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…