Gebeliğe Hazırlık Ateş Takibi İle Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar regl günlerim düzensiz ve en son 16 nisanda oldum gecikti ve ovülasyon testi vardı evde dün ve bugün yaptım ikisinde de koyu çıktı şimdi ateşimi ölçtüm 36.6 çıktı acaba gebelik olabilir mi

Eklentiler

• BA572712-6D42-41AE-822F-5F2974825662.jpeg
    127,9 KB · Görüntüleme: 71
  • 62B9A884-E2B3-4814-A1D4-114F58E2EDD2.jpeg
    161,7 KB · Görüntüleme: 61
Tek bi sefer ölçmekle var denmez canım ama egee yumurtlamadiysan ovulasyon gebeliktede pik cikiyor kan ver sabah saglik ocagina ins vardır

Kızlar bana da bir yorum yapın ya, ya salı ya da bugün adet olmam gerekirdi, dinlenince azalan bir kasık ağrım var,bacaklarım ayaklarım sızlıyor sanki adet olacak gibiyim, testlerde hayalet çizgiden öte bişey çıkmadı, artimed le yapmıştım. Dün de kan verdim ama 5 ten küçük çıktı. Ateşim yüksekte sabitlendi. Adet ateşim 36.2 dir. Sizce hala umut var mı kan ne zaman vermeliyim son 5 ateşimi de size attım yorumlayabilirseniz çok sevinirim...

Eklentiler

• IMG_20220909_112358.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 95
geç döllenme olabilir bence biraz bekle. çok gördüm böyle adet günü düşük betası çıkıp bi kaç gün sonra yükselmeye başlayan..

FArketmeden kimyasal da olmuş olabilir.
ayyy valla annem tutturmuş beni ebeye götürcek. farklı şehirlerdeyiz. kuzenim de sorun yaşıyordu düşüyordu bebekleri bir problem yoktu. en son o ebeye gitti ondan sebep mi bilmem bir oğlu oldu. tutturdu gel götürcem seni diye. onun en azından oluyordu düşüyordu sende o da yok neden acaba diyor ben kaldıramam düşmesini allah dağına göre kar veriyor ondan bence dedim..

zamanında sivilcelerim için hap içmiştim bir süre ona bile bağlamış teyzemler... rahimdeki yağları kurutmuştur diye.. herkes doktor olmuş ağzı olan konuşuyor

ben eski eşimle çocuk isterken her ay kan veriyordum deli gibi. sürekli sıfırdı ama bir keresinde 0,5 gibi küsüratlı çıkmıştı. acaba dedim kimyasal mı oldu fark etmeden. o bile beni umutlandırdı en azından oluyor dedim :d

H hadiyandan ne yaptın canım nasıl gidiyor çalışmalar bız bu ay inşallah tam anlamıyla teslim deneyeceğiz hayırlısı Allah tan. Ateş ölçmeye de devam şu an henuZ adetim bitmedi bitsin paylaşalım mı burdan

Valla ben bıraktım ateş ölçmeyi sabahın köründe kalkıyordum sıkıldım zaten amh çok düşük çıktı benim 0.64 eşim tutturdu tüp bebek para falan ayarlamış 2 günde. Şimdi doktorla konuşucaz bakalım arı sütüne falan başladım. Hayırlısı.

İnşallah hiç gerek kalmadan hamile kalırsın Mfk yi arastirdin mi hiç tüpten dönen hamile kalan çok kişi var takviyeleriyle

Konu açılalı bayağı olmuş yeni fark ettim burayı. Ben de yeni sayılırım ateş ölçmeye başlayalı. Sizce umut var mı :) seni de gördüm burada hahahahha pozitifbiri nerede ateş orada biz

Eklentiler

• CFB6BEA4-03A2-4858-8CD5-0441B78C6F0B.jpeg
    168,1 KB · Görüntüleme: 73
Sabah artarsa göreceğiz inşallah umut vadediyor mu ben hala regl deyim yarından itibaren kopkop var bizde bakalım bir de haber bekliyorum ikisi bir gelse efsaaane olur. Bu arada sinavdi falan derken kafam hiç bebekte değil bakalım ay sonu da böyle olursam çok güzel olur
Adet öncesi tuvaletteyken gelen beyaz kıvamlı akıntım geliyor yine birkaç gündür. Yine mi olmadı yine mi adet gelecek acaba

Ya bugün çok sağlıklı uyuyamadım çok sıcak geldi dön dön dön. Hatta hep ateşi 6:40 ta ölçüyordum ya beş on dakika önce uyandım yataktan çıkmadım 6:35 te ölçtüğümde 36.8 çıktı 6:40 ta 36.9 oldu. 36.9 u baz alıp yazdım bilmem doğru mu yaptım

Eklentiler

• A2746099-7C31-454D-9936-AE44E15D1BAC.jpeg
    171,2 KB · Görüntüleme: 57
Güzel gidiyor hadi hayırlısı kuzum bişey olmaz :)

Kızlar benim ateş tabloma yorum yapar mısınız lütfen. Öykümü anlatıyorum...

Pcos yok. Döngüm hiç şaşmaz , 28 - 29 gün.. 5 gün sürer reglim.

Geçen ay ovu. testi yaprım 14. gün pik gördüm 15te silikleşti.
Ateş tablosuna geçen ay adete yakın günlerde başladım ve 36.7 - 36.8 di o günlerde adette 36.5lere düştü.

Bu ay da LH testinde 13.günde pik gördüm 14. gün silikleşti.. Ama ateş tablom karma karışık. Ne olabilir. Geçmişim yok diye de bilmiyorum ateş hep böyle garip.

Yorumlarsanız sevinirim. Bu işi bilen başka bildikleriniz varsa onları da etiketlerseniz sevinirim.

Eklentiler

• Screenshot_20221123-074653_FF App.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 46
Canım fertility nin sitesinden baktım şöyle diyor :
Sıcaklıklarım çok sert ve düzensiz. Bu neden olabilir? Bu konuda ne yapabilirim?

Sıcaklıklarınız düzensizse, yapmanız gereken ilk şey, BBT'nizi almayla ilgili yönergeleri gözden geçirmek ve özel bir bazal vücut sıcaklığı termometresi kullandığınızdan emin olmaktır. Yönergeleri izliyorsanız (her sabah aynı saatte, kalkmadan ve bir BBT termometre kullanmadan önce ateşinizi ölçün) ve yine de değişken sıcaklıklara sahipseniz, çevrenizdeki veya alışkanlıklarınızdaki herhangi bir şeyin sıcaklığı rahatsız edip etmediğini görmek için verilerinizi gözden geçirin. . Bunun işe yarayıp yaramadığını görmek için termometrenizi değiştirmeyi veya termometrenizdeki pili değiştirmeyi de düşünebilirsiniz.

Ağızdan ateş ölçerken net bir örüntü elde edemeyen bazı kadınlar, vajinal olarak ateş ölçerken daha net bir örüntü elde edebilirler. Düzensiz olan birkaç döngünüz varsa ve BBT'nizi düzgün bir şekilde alıyor ve kaydediyorsanız ve yumurtlama modelini göremiyorsanız, sağlık uzmanınızla konuşmalısınız.
NewMamaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…