- 21 Haziran 2021
- 640
- 463
- 34
-
- Konu Sahibi pe-si-mist
Hayırlısı olsun bir sonraki aya kaldik hepimiz gine anlasilanBen test yaptım negatif canım. Zaten grip ve sinüzit olduğum için hamilelikte yasak olan bir iki ilaç kullanmıştım bilmeden, hayır oldu yani
Hamilelikte ovulasyonu pik yapiyormus heveslendirmek istemem amaKızlar benim bugün ovu. Testim pik ama atesimde çok belirgin bir farklılık yok. Hangisine güvenmeli?
Yok kuzum bu benim yumurtlama günlerim zatenHamilelikte ovulasyonu pik yapiyormus heveslendirmek istemem ama
Tekrar çok geçmiş olsun şimdi daha iyimisin pekiiiBen test yaptım negatif canım. Zaten grip ve sinüzit olduğum için hamilelikte yasak olan bir iki ilaç kullanmıştım bilmeden, hayır oldu yani
ÇileeeeBu ay haric evet hep banada oluyor
Olabilir belki terliyorsan uyurken olabilir sen ginede degerlendir belki yarın dususe gecicektir ovulasyonda da atestende takip et illa ortak bi nokta cikarYok kuzum bu benim yumurtlama günlerim zatenadetten itibaren 12. Günüm bugün ateş 36.5 çıktı dün 36.3.
Bizim ev çok sıcak kaloriferler hep yanıyor merkezi sistem acaba o mu etkiliyor benim ateşimi?
Evt daha iyiyim elhamdulillahTekrar çok geçmiş olsun şimdi daha iyimisin pekiii
Sen değerlendir ama ölçmeye de devam et, takipteyizKızlar benim bugün ovu. Testim pik ama atesimde çok belirgin bir farklılık yok. Hangisine güvenmeli?
Benimde karnim agriyor migdem bulaniyor peceteyi silince pembemsi bi renk geliyor akintiyla karisik tam olarak sökülemedim galiba. Bide kistte varsa egeer bu ay ondan sancili gecer benim seninde kistmi oldukiKızlar aşşırııı sancım var ya sağ taraf yoğunlukla, bu içtiğim ilaçlarlar etkiledi herhalde adet öncesi bu kadar ağrımazdı.
Adet olcağına eminsen adet masajı yapsana, hemen sökülüyorsun. Valla çok zor maddi manevi hemde.Benimde karnim agriyor migdem bulaniyor peceteyi silince pembemsi bi renk geliyor akintiyla karisik tam olarak sökülemedim galiba. Bide kistte varsa egeer bu ay ondan sancili gecer benim seninde kistmi oldukikadin olmak cok zOr cidden derdimiz bitmiyor
Eminim artik okadar testten sonraAdet olcağına eminsen adet masajı yapsana, hemen sökülüyorsun. Valla çok zor maddi manevi hemde.
Böyle zamanlarda da içimdeki 'geç döllenme şüphesi'Eminim artik okadar testten sonrayapayim bali internetten bakip
Akillanmayiz bizBöyle zamanlarda da içimdeki 'geç döllenme şüphesi'
Cidden yaa zaten o supheyle söktürücü icmedim günlerdirBöyle zamanlarda da içimdeki 'geç döllenme şüphesi'
Ben de oldum, ramazan'da takip etmeyeceğim. Sen edersen at yine değerleriniKızlar bilin bakalım ne oldusahura kalktığımda test yaptım tabi ki negatif, az önce de adet oldum neyse buna da şükür
Cidden bunada şükür bak ben gine adet olamadim leke geldi ve devami yok karin agrim var sadeceKızlar bilin bakalım ne oldusahura kalktığımda test yaptım tabi ki negatif, az önce de adet oldum neyse buna da şükür
İşe erken gidiyorum. Sahurdan sonra 1saat anca uyuyabiliyorum düzensizlik olur o yüzden bende takip etmeyeeceğimBe
Ben de oldum, ramazan'da takip etmeyeceğim. Sen edersen at yine değerlerini