Gebeliğe Hazırlık Ateş Takibi İle Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ateş ölçme gerçekten çok keyifli ve herkes bağımlılık yaptığını kabul ediyor. Ama ben artık gebe kalmak için ekstra bir şey yapmaktan bunaldım. 💁🏼‍♀️
Elinde kalirsa ilaçlar satamaz misin 🤓
Alirken eczane ile anlasacagim sanirim boyle bir durum olursa alirmisinız diye 😂 yani olmaz kesin zatende azda degil ilaclar 5 bin tutar en kotu ihtimal 🤷 aklimda suphe kalmasin 🤓

Üzun zamandır kimse yazmamis buraya bende son ateş grafigimi atayim dedim sonra tedaviye basliyorum nasipse 7 mayistan 12 mayisa kadar seffaf akintim oldu buyuk ihtimal bu araliklarda bi gunde yumurtladim. Bakalim ölcmeye devam edecegim 😊 artik kimse atesini olcmuyor sanir 😂
Selam canııım😍 ben yumurta takibi yaptırdığım için ölçmüyorum ilaçsız da yumurtlamıyormuşum zaten 😒

3 aycık oldu tedaviye başlayalı inanın çok sıkıldım ilişkiyi görev bilinciyle yapmak,eşim de garibim bunaldı..bu ay son yaz tatilinde ara vericem tedaviye..takviyelerle kendim takılıcam öyle ateş takibini yaparım o zaman 😕

3 aycık oldu tedaviye başlayalı inanın çok sıkıldım ilişkiyi görev bilinciyle yapmak,eşim de garibim bunaldı..bu ay son yaz tatilinde ara vericem tedaviye..takviyelerle kendim takılıcam öyle ateş takibini yaparım o zaman 😕
Ben de bunaldim işte, ara vermek çok iyi gelecek 👍🏻

77146E2E-BF5D-4611-B1E3-03E8D624C4C8.jpeg

Bu da benimki 😫 tatile ihtiyacım var.

Temmuz da Allah nasip ederse 2haftalık tatile gidiyorum deniz,kum,güneş misss.sonrasına bakarız artık.. Mfk doktoru ve ürünlerini biliyormusun? Sanırım onlardan alacağım
İnşallah tatilde bebek fikrini bir süreliğine aklımızdan çıkartabiliriz 😒 hiç bukadar bunalmamıştım. Düşünmesi bile yorucu geliyor artık.

Mfk duydum ama hakkında pek bir bilgim yok. Tüp bebek düşünmüyor musun hiç? Ben artık o raddeye geldim sanırım. Sorumluluğu devretmek istiyorum gibi bir şey 😫

İnşallah tatilde bebek fikrini bir süreliğine aklımızdan çıkartabiliriz 😒 hiç bukadar bunalmamıştım. Düşünmesi bile yorucu geliyor artık.

Mfk duydum ama hakkında pek bir bilgim yok. Tüp bebek düşünmüyor musun hiç? Ben artık o raddeye geldim sanırım. Sorumluluğu devretmek istiyorum gibi bir şey 😫
Uğraşmadım ki hiç yani tamam 5yıldır çocuk istiyorum ama ilk defa 3ay önce gittim dr tedavi için hiç çaba göstermemiş gibi olurum sanki 😕,özele gittim acaba diyorum devlete mi gitsem onlar böyle yumurta takibi mi yapıyorlar direkt tüpe mi bağlıyorlar bilmiyorum sen biliyomsuun? Tüp bebek düşünemem çok pahalı ya anca devlette olursa öyle

Uğraşmadım ki hiç yani tamam 5yıldır çocuk istiyorum ama ilk defa 3ay önce gittim dr tedavi için hiç çaba göstermemiş gibi olurum sanki 😕,özele gittim acaba diyorum devlete mi gitsem onlar böyle yumurta takibi mi yapıyorlar direkt tüpe mi bağlıyorlar bilmiyorum sen biliyomsuun? Tüp bebek düşünemem çok pahalı ya anca devlette olursa öyle
Benim jinekoloğum özelde olduğu için hiç devlete gitmedim canım, bilmiyorum. Anladım, o zaman tabii ki önce alternatif yollar denemelisin.

Selam canııım😍 ben yumurta takibi yaptırdığım için ölçmüyorum ilaçsız da yumurtlamıyormuşum zaten 😒
Pcolara hep oyle diyorlar ama kendi yumurtlayip hamile kalan cok kisi biliyorum oyle morel bozmak yok 😂 ayda yilda olsada yumurtluyoruzdur bizde elbet 😂 ama bende umidi kestim. Artik ates olcmeyi sevdim zor gelmedigi icinde devam ediyorum hatta tup bebekte bile yumurtam buyurken olcucem
üsenmezsem nasil olcak grafik bakalim🤣🤣

1tanecik 22mm yumurtam oluşmuş bugün 12de iğnemi vuruldum yarın akşam ilişki😒 tüp bebek olayında acı/ağrı oluyor mu acaba🤔

1tanecik 22mm yumurtam oluşmuş bugün 12de iğnemi vuruldum yarın akşam ilişki😒 tüp bebek olayında acı/ağrı oluyor mu acaba🤔
Daha baslamadim canim ama hic bi islemde aci agri yok ya hsg de cekindim ben. Gerci anestezili oldum ama ondada bisey yoktu korkutma kendini gerci yumurta toplanmasindan korkuyorum bende oda aneztezili islem sanmıyorum agri olacagini. Toplatinca yazarim gine 🙂

Tablom boyle devam ediyor 36.5 ten 36.4 e dusunce bi üzülmüştüm ama bugunde artti 36.7 oldu. Gerci saşmaz gine adet olurum ben 😬

Eklentiler

• chart_maker_pro_1653033950455.jpg
    chart_maker_pro_1653033950455.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 72
Devlet uygun canim bilmiyorum suanda ilaclar yetermi bana ek almak gerekir mi ama toplam 2500 tuttu tranfer parasi falanda eklenirse toplam 4 milyar civari zaten igneli asilama vs yaptirdiginda ozeldeki asilama fiyatina denk geliyor uygun o yuzden ben en son asilama 6 bin bayildim nerdeyse icim aciyor hala igneli 2 asilama sarti var tüp bebek infertilite bolumune randevu alirsan ilk asilama ile baslarlar 2 taneden sonra epikriz raporu veriliyor daha sonra katki payindan muaf olarak ilaclari alman icin rapor cikartiyorlar

X