Gebeliğe Hazırlık Ateş Takibi İle Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün atesim düstü 36.4 e dedim heralde adet olacagim bi kac güne bugün tekrar 36.6 ya cikti dongümün 29. Gunu 32 33 gunde adet olurum normalde deger duşünce duserek ilerliyordu hep bukez bi garip sanki

Eklentiler

• chart_maker_pro_1653193561519.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 89
Dün atesim düstü 36.4 e dedim heralde adet olacagim bi kac güne bugün tekrar 36.6 ya cikti dongümün 29. Gunu 32 33 gunde adet olurum normalde deger duşünce duserek ilerliyordu hep bukez bi garip sanki
Adet günü veya öncesi gebeliğe rağmen değer düşebiliyor ama gebelik olduğu için tekrar çıkıyor. İnşallah vardırrrrr

Hiç adet olacakmışsın gibi durmuyor grafiğin. Adetin ateşin düştükten sonra mı geliyordu yoksa adetin geldikten sonra mı ateşin düşüyordu önceki aylarda?
Test yapmayacak mısın
Düstügü gün geliyordu normalde ama onceki aylar kistten dolayi adet olamamistim bu ay duzenlimi gelir yoksa gelmezmi bilmiyorum tedavi icin en kotu yarin adet olmam lazim haftasonuna kalmam ins

Buda bu ayki ateş grafigim ins kan testindede dogrularsam bu grafikle hamile kaldim kizlar umidinizi kaybtmeyin

Eklentiler

• chart_maker_pro_1653739746909.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 109
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…