- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 27
-
- Konu Sahibi pe-si-mist
Hepimiz için hayırlısı olsun ins buraya hamileyim diye yazmakta nasip olurHakkinda hayirlisi olsun canim
İnşallahHepimiz için hayırlısı olsun ins buraya hamileyim diye yazmakta nasip olur
Adet günü veya öncesi gebeliğe rağmen değer düşebiliyor ama gebelik olduğu için tekrar çıkıyor. İnşallah vardırrrrrDün atesim düstü 36.4 e dedim heralde adet olacagim bi kac güne bugün tekrar 36.6 ya cikti dongümün 29. Gunu 32 33 gunde adet olurum normalde deger duşünce duserek ilerliyordu hep bukez bi garip sanki
Bide goguslerim yumusak sert degil ama uclari dokununca aciyor bakalim bikac gune noldugum belli olur heraldeAdet günü veya öncesi gebeliğe rağmen değer düşebiliyor ama gebelik olduğu için tekrar çıkıyor. İnşallah vardırrrrr
Göğüs ucu hassasiyeti demekBide goguslerim yumusak sert degil ama uclari dokununca aciyor bakalim bikac gune noldugum belli olur heralde
Adet belirtiside olabilirGöğüs ucu hassasiyeti demek
Heyecanlandımmmm
Bat ne zaman?
Hiç adet olacakmışsın gibi durmuyor grafiğin. Adetin ateşin düştükten sonra mı geliyordu yoksa adetin geldikten sonra mı ateşin düşüyordu önceki aylarda?32. Gün adet olmam lazimdi bugün bakalim
Düstügü gün geliyordu normalde ama onceki aylar kistten dolayi adet olamamistim bu ay duzenlimi gelir yoksa gelmezmi bilmiyorum tedavi icin en kotu yarin adet olmam lazim haftasonuna kalmam insHiç adet olacakmışsın gibi durmuyor grafiğin. Adetin ateşin düştükten sonra mı geliyordu yoksa adetin geldikten sonra mı ateşin düşüyordu önceki aylarda?
Test yapmayacak mısın
Olabilir ama olmak zorunda değil. Yumurtlamadan sonra ateş 16 gün boyunca yüksek ilerliyorsa ancak hamilelik ihtimalı kuvvetlidirAdete yakın ateş yüksek ilerliyorsa hamilelik olabilir dimiiii
Anaaa Bayaa da belirgin çok sevindim Ya hayırlı olsun canım benimGaliba hamileyim benn hala inanamiyorum test vermeden inanmicam sanirim
Bugün vericem hala testlerin bozuk oldugunu düşünüyorum çünkü okadar imkansizdi ki benim icin hamile kalamicam diye cok şartladim kendimi sanirimAnaaa Bayaa da belirgin çok sevindim Ya hayırlı olsun canım benimne zaman kan verceksin
Ya ben hissetmiştim hamile olabileceğiniGaliba hamileyim benn hala inanamiyorum test vermeden inanmicam sanirim
İns canim teşekkür ederimYa ben hissetmiştim hamile olabileceğiniÇok sevindim canım, sağlıkla ilerlesin inşallah. Tebrikler
Çıkmak zorunda canımİns canim teşekkür ederimins kan testimde pozitif cikar
İns ya valla saka gibi zaten sen okadar ugras 3 asilama ol git tup bebege baslicagin zaman hamile kal ilaclarda elinde patlasin anca benim basima gelebilirdi zatenÇıkmak zorunda canım