- 9 Aralık 2020
- 1.080
- 1.535
- 33
-
- Konu Sahibi pe-si-mist
Canim neyin var ki cok yuksek cikmis atesinGümaydın Kızlar atteşim 38.3çok hastayım bugünü yazmayayım artık grafiğe inşallah yarına düzelirim. Muhtemelen bu ay komple yalan oldu artık nisan adetimden sonra tekrar ilaç+iğne isteyeceğim
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Vardır bunda da bir hayır. Nasıl çok güçlü bağışıklıklar gebeliği engelleyebiliyorsa, zayıf düşmüş bir bağışıklık belki de kolaylaştırabilir?Gümaydın Kızlar atteşim 38.3çok hastayım bugünü yazmayayım artık grafiğe inşallah yarına düzelirim. Muhtemelen bu ay komple yalan oldu artık nisan adetimden sonra tekrar ilaç+iğne isteyeceğim
Bilmiyorumki covid mi oldum acaba. Çokts kötü hissettmiyorum kendimi halsizlik hafif öksürük vs.Canim neyin var ki cok yuksek cikmis atesin
Hahah sağol canım, dün diyodum akşam değerlendiririz diye bu sefer de ben yalan oldumGeçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Vardır bunda da bir hayır. Nasıl çok güçlü bağışıklıklar gebeliği engelleyebiliyorsa, zayıf düşmüş bir bağışıklık belki de kolaylaştırabilir?Benim mantığım
Gecmis olsun canim umarim onemli biseyin yokturBilmiyorumki covid mi oldum acaba. Çokts kötü hissettmiyorum kendimi halsizlik hafif öksürük vs.
Adetin kacinci günü bugünYumurtlama yüksek ihtimalle yarın. Umarım daha da gecikmez
Bugün 13 canım. Sanırım çatlama olmadığı için vücudun ne zaman adet olacağını bilmiyor ve bu yüzden adetin gecikiyor. Normal buAdetin kacinci günü bugünbenim hala sökülmüyor adetim kaset test yaptim cıkmadıda
Normal zamanlarda yumurtluyosan Bence yarinda dusuk cikacak atesin ertesi gun yani 25 i artisa gecer diye düşünüyorumBugün 13 canım. Sanırım çatlama olmadığı için vücudun ne zaman adet olacağını bilmiyor ve bu yüzden adetin gecikiyor. Normal bu
Daha önce de yumurtanın çatlamadığı oldu mu hiç? Yılda bir böyle bir durumun yaşanması normal diye biliyorum. Tabii yaş ile de alakalı.
Evet yarın daha da düşer ve ondan sonraki gün fırlar diye düşünüyorum.Normal zamanlarda yumurtluyosan Bence yarinda dusuk cikacak atesin ertesi gun yani 25 i artisa gecer diye düşünüyorum
Hsg sonrasi bi kist olmustu ama o ay hic adet olmamistim ben ara kanamam olmustu bi dogum kontrol hapi beni hastalandirdi biraz dokundu biraktim diye oldu sanirim oda doktora soyledim hapi biraktin diye oldu demisti bu sekilde bes gun erken gelen akinti ill kez basima geliyorki ben her ay yumurtladigimi sanmiyorum yorum zaten pko var cunku bu ay anlamadim bende
Rapor mayisin basinda cikcak canim onun cikmasini bekliyorum bakalimEvet yarın daha da düşer ve ondan sonraki gün fırlar diye düşünüyorum.
Anladım canımTüp bebeğe ne zaman başlıyordun?
Yarın sabah bi kan ver bakalım.Rapor mayisin basinda cikcak canim onun cikmasini bekliyorum bakalimkarnimda agriyor ama acik kahve lekeden baska bise yok bugün kan vericektim yetisemedim 9.30 da tüpler gidiyomus
Yarin dis hastanesine godecegim bklm yetisirsem ugrayacagimYarın sabah bi kan ver bakalım.
İnşallah yetişirsin canım bir an önce öğrenmek istiyorum durumunu çok merak ettimYarin dis hastanesine godecegim bklm yetisirsem ugrayacagim
Bende merak ediyorum aslında adetimde cok düzenli gittiginden stres oldum yarın adet günüm zaten varsa bisey kanda cikar heralde ins pkodan degildir bu seyler bakalim nasil artikİnşallah yetişirsin canım bir an önce öğrenmek istiyorum durumunu çok merak ettim
Bence de kan'da çıkarBende merak ediyorum aslında adetimde cok düzenli gittiginden stres oldum yarın adet günüm zaten varsa bisey kanda cikar heralde ins pkodan degildir bu seyler bakalim nasil artik
Hakkinda hayırlısı olsun canım sende güzel haberler gel insaahF Flowers001
ZeyElif
Günaydın kızlar,
ben tek kaldım sanırım
Yumurtlamayı bugün beklerken, dün gerçekleştiğini anladım. Bugün ateşim hafif çıktı çünkü.
Şimdi 2 hafta bekleyeceğim, asla belirti falan aramayacağım
Belki yarın son bir defa ölçüm yaparım yumurtlamadan emin olmak için ama sonra bırakırım. Umarım en yakın zamanda iyi haberlerini alırız F Flowers001 ve sen de hemen iyileşirsinZeyElif
Eki Görüntüle 3033305