Gebeliğe Hazırlık Ateş Takibi İle Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gümaydın Kızlar atteşim 38.3 çok hastayım bugünü yazmayayım artık grafiğe inşallah yarına düzelirim. Muhtemelen bu ay komple yalan oldu artık nisan adetimden sonra tekrar ilaç+iğne isteyeceğim

Gümaydın Kızlar atteşim 38.3 çok hastayım bugünü yazmayayım artık grafiğe inşallah yarına düzelirim. Muhtemelen bu ay komple yalan oldu artık nisan adetimden sonra tekrar ilaç+iğne isteyeceğim
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Vardır bunda da bir hayır. Nasıl çok güçlü bağışıklıklar gebeliği engelleyebiliyorsa, zayıf düşmüş bir bağışıklık belki de kolaylaştırabilir? Benim mantığım

Hahah sağol canım, dün diyodum akşam değerlendiririz diye bu sefer de ben yalan oldum

Adetin kacinci günü bugün benim hala sökülmüyor adetim kaset test yaptim cıkmadıda
Bugün 13 canım. Sanırım çatlama olmadığı için vücudun ne zaman adet olacağını bilmiyor ve bu yüzden adetin gecikiyor. Normal bu

Daha önce de yumurtanın çatlamadığı oldu mu hiç? Yılda bir böyle bir durumun yaşanması normal diye biliyorum. Tabii yaş ile de alakalı.

Normal zamanlarda yumurtluyosan Bence yarinda dusuk cikacak atesin ertesi gun yani 25 i artisa gecer diye düşünüyorum
Hsg sonrasi bi kist olmustu ama o ay hic adet olmamistim ben ara kanamam olmustu bi dogum kontrol hapi beni hastalandirdi biraz dokundu biraktim diye oldu sanirim oda doktora soyledim hapi biraktin diye oldu demisti bu sekilde bes gun erken gelen akinti ill kez basima geliyor ki ben her ay yumurtladigimi sanmiyorum yorum zaten pko var cunku bu ay anlamadim bende

Evet yarın daha da düşer ve ondan sonraki gün fırlar diye düşünüyorum.

Anladım canım Tüp bebeğe ne zaman başlıyordun?

Evet yarın daha da düşer ve ondan sonraki gün fırlar diye düşünüyorum.

Anladım canım Tüp bebeğe ne zaman başlıyordun?
Rapor mayisin basinda cikcak canim onun cikmasini bekliyorum bakalim karnimda agriyor ama acik kahve lekeden baska bise yok bugün kan vericektim yetisemedim 9.30 da tüpler gidiyomus

F Flowers001
ZeyElif

Günaydın kızlar,

ben tek kaldım sanırım
Yumurtlamayı bugün beklerken, dün gerçekleştiğini anladım. Bugün ateşim hafif çıktı çünkü.
Şimdi 2 hafta bekleyeceğim, asla belirti falan aramayacağım
Belki yarın son bir defa ölçüm yaparım yumurtlamadan emin olmak için ama sonra bırakırım. Umarım en yakın zamanda iyi haberlerini alırız F Flowers001 ve sen de hemen iyileşirsin ZeyElif

Hakkinda hayırlısı olsun canım sende güzel haberler gel insaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…