Gebeliğe Hazırlık Ateş Takibi İle Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam yarın da ölçerim. Bence de ateşini ölçmeyi bırak, pozitif gebelik testinden sonra da ölçmeyi bırakmak lazım kafa karıştırabilir, boşu boşuna panik edebilir çünkü.
Hakkında hayırlısı olsun canım

Hepimiz icin en hayirlisi olsun canim aliskanlik oldu olcmedende yapamiyorum birakmam gerek bencede sende guzel haberle gel beklenen adet gunun ne zaman

Yumurtlamadan iki gün sonra başlamıştım ölçüm yapmaya regle iki gün var düşüşe geçtiğine göre adet olucam

Eklentiler

• IMG_20220325_181156.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 44
Yani aliştıra alıştıra olmuş benim son gün birden düşüyordu, nasıl bir hayal kırıklığı anlatamam o yüzden ölçmeyi bıraktım yumurtlamadan sonra
Ben her gün olcucem yeni giriştim bu işe biliyorsun, bakalım benim vücut ısısı ne diyor.
Seninki birden bire moral bozucu olmuş

Testim negatif cikti sanirim kist oldu benim bu ay yada erkenmi davrandim kan icin bilmiyorum hayirlisi adetin gelmrsini bekleyecegim ben artik

Merak ettim bende denemeye basladim suan takvime gore yumurtlama gunumde olmam lazim boyle ilerliyo benim ates tablosu ne diyosunuz neler oluyo simdi sat 17Mart / bat 12 Nisan 26 gun regl dongum 1 gun oynar en fazla luteal faz fix 14 gun benim gordugum kadariyla senelerdir takvim tutuyorum. 6 gun adetle geciyo 6 gun yumurtlamaya hazirlik ve yumurtlama kalan 14te bitmek bilmeyen bekleme donemi
Regl basladigi gun 38
2. 37.6
3. 36.6
4. 36.5
5. 36.5
6. 36.4
7. 36.4
8. 36.5
9. 36.3
10. 36.2
11. 37.4
12. 36.2
Son durum bu 12.gunumdeyim suan.

En dusuk 36.2 gormusum simdiye kadar yumurtlama gunu oncesi o gun sanirim. Sonraki gun yukselmis 37.4e oda yumurtlama gunu galiba dogru mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…