- 2 Ocak 2022
- 2.916
- 4.307
-
- Konu Sahibi pe-si-mist
Tamam yarın da ölçerim. Bence de ateşini ölçmeyi bırak, pozitif gebelik testinden sonra da ölçmeyi bırakmak lazım kafa karıştırabilir, boşu boşuna panik edebilir çünkü.Bence yarın son kez ölc daha sonra birakirsin artis duzenli gidiyomu ona bakarsin anliyorum seni cidden bencede devam etme daha sonra oluruna birak hersey allahtan nasibinde varsa hertürlü oluyorbenim atesim sabah olctum 36.2 cikti sonra geri yattim uyandim olctum 36.7 cikti sanitim ben atesle kontrol etmemeliyim sapıttı benim bünye bu sonuc ne zaman cikar bende bilmiyorum ciktigi gibi yazacagim bence gine negatiftir diye dusunuyorum ben
Hepimiz icin en hayirlisi olsun canim aliskanlik oldu olcmedende yapamiyorum birakmam gerek bencede sende guzel haberle gel beklenen adet gunun ne zamanTamam yarın da ölçerim. Bence de ateşini ölçmeyi bırak, pozitif gebelik testinden sonra da ölçmeyi bırakmak lazım kafa karıştırabilir, boşu boşuna panik edebilir çünkü.
Hakkında hayırlısı olsun canım
7 nisan canım nasıl bekleyecem o kadarHepimiz icin en hayirlisi olsun canim aliskanlik oldu olcmedende yapamiyorum birakmam gerek bencede sende guzel haberle gel beklenen adet gunun ne zaman
Ay cokmus vallahi7 nisan canım nasıl bekleyecem o kadar
Alışkanlık olayı bende de var, çok da keyifli bu ölçme işi ya
Evt maalesef öyle görünüyor canımYumurtlamadan iki gün sonra başlamıştım ölçüm yapmaya regle iki gün var düşüşe geçtiğine göre adet olucam
Hatta bugün 36.4 ve adet oldumEvt maalesef öyle görünüyor canım
Yani aliştıra alıştıra olmuşHatta bugün 36.4 ve adet oldumama çok keskin düşüşler değil azar azar düştü
Ben her gün olcucem yeni giriştim bu işe biliyorsun, bakalım benim vücut ısısı ne diyor.Yani aliştıra alıştıra olmuşbenim son gün birden düşüyordu, nasıl bir hayal kırıklığı anlatamam o yüzden ölçmeyi bıraktım yumurtlamadan sonra
Buraya da at birlikte takip edelimBen her gün olcucem yeni giriştim bu işe biliyorsun, bakalım benim vücut ısısı ne diyor.
Seninki birden bire moral bozucu olmuş
Üzgünüm canımTestim negatif cikti sanirim kist oldu benim bu ay yada erkenmi davrandim kan icin bilmiyorum hayirlisi adetin gelmrsini bekleyecegim ben artik
Hayırlısı neyse o olsun canım ben üzülmedim alıstım artık hayat beni şaşırtmiyor aslaÜzgünüm canım
Tüpe az kaldı nasılsa canım, biraz kafanı dinle istersen o zamana kadar?Hayırlısı neyse o olsun canım ben üzülmedim alıstım artık hayat beni şaşırtmiyor asla
Aynen bende oyle dusunuyorum artıkTüpe az kaldı nasılsa canım, biraz kafanı dinle istersen o zamana kadar?
üzülme hayirlisi olsun Rabbim verecegi en dogru zamani bilir.Testim negatif cikti sanirim kist oldu benim bu ay yada erkenmi davrandim kan icin bilmiyorum hayirlisi adetin gelmrsini bekleyecegim ben artik
Öyle canım ne kadar ugrassakta olmayinca olmuyor vardir bir zamani herseyinüzülme hayirlisi olsun Rabbim verecegi en dogru zamani bilir.
Merak ettim bende denemeye basladim suan takvime gore yumurtlama gunumde olmam lazim boyle ilerliyo benim ates tablosu ne diyosunuz neler oluyo simdiMerhaba Arkadaşlar,
İstedim ki benim gibi ateş takibi yapanların ayrı bir topiği olsun. Burada şemalarımızı paylaşıp analiz edebiliriz.
Kendi şemanızı oluşturmak için telefonunuza ateş takibi için üretilen özel uygulamalardan birini indirip her sabah ateşinizi oraya kayıt edebilirsiniz veya benim gibi yabancı gebelik forumlarında bulunan şemaları kullanabilirsiniz.
Umarım bir gün KK da böyle bir imkan sağlar bizlere.
Veya bu çizelgeyi indirip yazdırabilirsiniz:
https://www.myactivehealth.com/hwcontent/media/pdf/hw/form_zx3020_celcius.pdf
Şema kullanmayanlar da derecelerini burada paylaşabilirler tabii ki.
Yumurtanız tam olarak hangi gün çatladı? İkinci faz sürenizin uzunluğu normal mi? Ve benzeri sorulara beraber yanıt bulabiliriz.
Ateş ölçme yöntemini hiç bilmeyen arkadaşlar lütfen internet arama motorunuzda "ateş takibi ile gebelik" veya "ateş ölçme yöntemi ile gebelik" kelimelerini aratın. Bir çok sitede kısa ve anlaşılır bi şekilde bu yöntem anlatılmış.
En dusuk 36.2 gormusum simdiye kadar yumurtlama gunu oncesi o gun sanirim. Sonraki gun yukselmis 37.4e oda yumurtlama gunu galiba dogru mudur?Merak ettim bende denemeye basladim suan takvime gore yumurtlama gunumde olmam lazim boyle ilerliyo benim ates tablosu ne diyosunuz neler oluyo simdisat 17Mart / bat 12 Nisan 26 gun regl dongum 1 gun oynar en fazla luteal faz fix 14 gun benim gordugum kadariyla senelerdir takvim tutuyorum. 6 gun adetle geciyo 6 gun yumurtlamaya hazirlik ve yumurtlama kalan 14te bitmek bilmeyen bekleme donemi
Regl basladigi gun 38
2. 37.6
3. 36.6
4. 36.5
5. 36.5
6. 36.4
7. 36.4
8. 36.5
9. 36.3
10. 36.2
11. 37.4
12. 36.2