- 2 Ocak 2022
- 2.916
- 4.307
-
- Konu Sahibi pe-si-mist
En iyisi adetini beklemek. Şuan ki kanaman biterse test yaparsın.Ama. Ben yumurtlamadimki bu ay ondan imkan veremiyorum atesimde dün 35.8 di bugün 36.1 olmus atesimde dusuk dusuk ilerliyo vallahi bu ay beni yipratti cidden
Bencede bu durgunluk onu gosteriyor gbi eger dusundugunuz gbi olmazsa esiniz gtmeden degerlendirin bence zaten spermler uzun sure yasiyorBen de yarın veya öbürgün yumurtlayacağımı düşünüyorum. Umarım daha fazla gecikmez, çünkü eşim yarın şehir dışına çıkmak zorunda
Benim adetim tam gününde sökülüyor bi gün kahve leke gelir olcagini anlarim diger gun gelir ama bunu anlamadim bende bide normal atet tarihimden 5 gün once geldi dogru duzgun kan rengi gelmedi bile bi tuhaf rengi falan ve ben adet olmadikca geriliyorum nedenseBen yıllarca bununla mücadele ettim hatta adetten önce veya sonra 15 20 gün böyle devam ettiğini bilirim daha bile fazla.. 5kilo verdim bu sorunlar ortadan kalktı bazen arada bi devam da ediyor.. Ama dediğin gibi yerleşme de olabilir o yüzden çok kez hamilelik testleri yapardım acaba bu sefer tuttu mu diye. Bekle bakalım sende ne olacak
Karnimda agriyor bakalim hayirlisi olsun ne oldugunu bilsem bitki cayi vs icicem sökülsün diye ama onada cesaret edemedimEn iyisi adetini beklemek. Şuan ki kanaman biterse test yaparsın.
Yok içme bence, yerleşme kanamasında da regl sancısı olur. Bekleyelim bakalımKarnimda agriyor bakalim hayirlisi olsun ne oldugunu bilsem bitki cayi vs icicem sökülsün diye ama onada cesaret edemedim
Ben daha önce de 7 mart'tan şüphelenmiştim, 12 mart'ta bir defalık düşüş var bu olabilen bir şey. Belki yerleşmeden sonra çıkacak ateşin.Ayrıca 19 u aksam geldi bu akinti tarzi kanama benden yerlesme kanamasi en erken 10 gün sonra oluyormus. Grafikte sizi süpelendiren bi yumurtlama günü varmi ben 7 marttan supelendim simdi bakınca ama atesimde hep dusuk ilerledigi icin anlayamadim pek
Evet siz demistiniz daha once bakalim herseyin hayirlisi olsun bide bu ay okadar güzel degerlendirdimki bebek istedigimizden beri ilk defa bu kadar düzenli ilerlemisizdirBen daha önce de 7 mart'tan şüphelenmiştim, 12 mart'ta bir defalık düşüş var bu olabilen bir şey. Belki yerleşmeden sonra çıkacak ateşin.
Allah büyük, belki mucizen seninleEvet siz demistiniz daha once bakalim herseyin hayirlisi olsun bide bu ay okadar güzel degerlendirdimki bebek istedigimizden beri ilk defa bu kadar düzenli ilerlemisizdir
Ay evet bu cidden hamile grafigi resmen benimde gecen ay boyleydi ama degiginiz gbi hersey allahtan zamanimizi bekleyip gorecegiz sizim İlk gebeliginiz degil galiba daha bilgilisiniz bizlere nazaran benim ilk hamileligim olacak nasip olursa eger birgün . telaşım biraz bundan kaynakli sanirimF Flowers001 eski bir grafiğim. Vücut ısım arttıkça arttıyordu sonra 28. gün düşmeye başladı.
Eki Görüntüle 3031330
Aynen devam etmeyin ama adete kadarda degerlendirmeyi birakmayin ginede ateste yaniltabilir insaniAllah büyük, belki mucizen seninle
Bazen en örnek grafikler hüsran ile sonuçlanıyor, ve en zikzak, düşüşlü grafikler gebelik ile.
Benim eski grafiklerimi görenler hep kesin gebelik var dediler, öyle güzel ilerleyen bir grafiğin sonunda birden düşüşe geçmesi büyük hayal kırıklığı. Bu yüzden çatlamadan sonra ölçmeye devam etmek istemiyorum.
Evet benim ikinci olacak Allah izin verirse ama ben de en az sizin kadar telaşlıyım, çünkü 1,5 senedir olmuyor.Ay evet bu cidden hamile grafigi resmen benimde gecen ay boyleydi ama degiginiz gbi hersey allahtan zamanimizi bekleyip gorecegiz sizim İlk gebeliginiz degil galiba daha bilgilisiniz bizlere nazaran benim ilk hamileligim olacak nasip olursa eger birgün . telaşım biraz bundan kaynakli sanirim
İlk hamileliginiz hemen mi olmustu ? sizin yumurtlamaniz vs oluyorsa esinizle alakalida olabilir belki insanin bi ay onceki degeriyle simdiki degeri bir olmuyorEvet benim ikinci olacak Allah izin verirse ama ben de en az sizin kadar telaşlıyım, çünkü 1,5 senedir olmuyor.
Evet ilk hamileliğim hemen olmuştu, daha doğrusu 2 ay içinde. Yumurtlamam oluyor ama benim de tiroidim çok yüksek. Tiroid ilacına bir ay önce başladım, dün kan verdim, gerekirse dozunu yükselteceğiz. Haklısınız, değerler her ay değişebilir. Tükettiklerimize ve stresimize bağlı bir çoğu çünkü. Siz kaç aydır deniyorsunuz? TSH değeriniz en son kaçtı?İlk hamileliginiz hemen mi olmustu ? sizin yumurtlamaniz vs oluyorsa esinizle alakalida olabilir belki insanin bi ay onceki degeriyle simdiki degeri bir olmuyorbunu bizzat yasayarak ogrendim kendimde bile oyle bi ay iyiyken binay bi bakiyorum butun vitaminlerim dusmus troidim yükselmis hic boyle bi sikayetim yokken birde suan nolur nolmaz gebelikte sorun yasamiyim diye dusuk dozlu troid ilacida kullaniyorum
Denemek degil artik ben ugrasiyorum resmenEvet ilk hamileliğim hemen olmuştu, daha doğrusu 2 ay içinde. Yumurtlamam oluyor ama benim de tiroidim çok yüksek. Tiroid ilacına bir ay önce başladım, dün kan verdim, gerekirse dozunu yükselteceğiz. Haklısınız, değerler her ay değişebilir. Tükettiklerimize ve stresimize bağlı bir çoğu çünkü. Siz kaç aydır deniyorsunuz? TSH değeriniz en son kaçtı?
anladım canım, çok üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir gebeliğin olurDenemek degil artik ben ugrasiyorum resmenbenim iki yılı aştı artik ben. Bile unuttum zaten ilk doktora gittik esin degerlerini gormeden doktor tedaviye baslamadi derken esimde varikosel cikti ameliyat oldu 5 ay ordan bi kaybimiz var yani ondan once denedikleri, zaten kendi capimizda ve bos yere denedigimiz süreçmiş yaklasik bi 7 8 kere yumurta takibi yaptirdim takviye ilac kullanip hsg cekindim 3 kez asilama yaptirdim artik tüp bebek yolundayim o yuzden kendi halimde hamile kalacagimi pek sanmiyorum artik olursada buyuk bi mucize olur ysh yuksek dedig en yuksek 7 cikmisti ama bu bile korkuttu beni gebelik dusunurken en fazla 3 bucuk falan olmali diye biliyorum daha sonra 4 e dustu falan derken en son tup bebek icin kan verdigimde 2 bucuktu ama 50 mg hap kullaniyordum 37.5mg a dusürdüm.
İkisinin de tedavisi varya, buna da şükür canımİkinize de geçmiş olsun kızlar tiroid için. Bende kısmen insülin direnci ile uğraşıyorum