Gebeliğe Hazırlık Ateş Takibi İle Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de yarın veya öbürgün yumurtlayacağımı düşünüyorum. Umarım daha fazla gecikmez, çünkü eşim yarın şehir dışına çıkmak zorunda
Bencede bu durgunluk onu gosteriyor gbi eger dusundugunuz gbi olmazsa esiniz gtmeden degerlendirin bence zaten spermler uzun sure yasiyor

Benim adetim tam gününde sökülüyor bi gün kahve leke gelir olcagini anlarim diger gun gelir ama bunu anlamadim bende bide normal atet tarihimden 5 gün once geldi dogru duzgun kan rengi gelmedi bile bi tuhaf rengi falan ve ben adet olmadikca geriliyorum nedense

Ayrıca 19 u aksam geldi bu akinti tarzi kanama benden yerlesme kanamasi en erken 10 gün sonra oluyormus. Grafikte sizi süpelendiren bi yumurtlama günü varmi ben 7 marttan supelendim simdi bakınca ama atesimde hep dusuk ilerledigi icin anlayamadim pek

Eklentiler

• chart_maker_pro_1647925102516.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 73
Ben daha önce de 7 mart'tan şüphelenmiştim, 12 mart'ta bir defalık düşüş var bu olabilen bir şey. Belki yerleşmeden sonra çıkacak ateşin.

Ben daha önce de 7 mart'tan şüphelenmiştim, 12 mart'ta bir defalık düşüş var bu olabilen bir şey. Belki yerleşmeden sonra çıkacak ateşin.
Evet siz demistiniz daha once bakalim herseyin hayirlisi olsun bide bu ay okadar güzel degerlendirdimki bebek istedigimizden beri ilk defa bu kadar düzenli ilerlemisizdir

Evet siz demistiniz daha once bakalim herseyin hayirlisi olsun bide bu ay okadar güzel degerlendirdimki bebek istedigimizden beri ilk defa bu kadar düzenli ilerlemisizdir
Allah büyük, belki mucizen seninle
Bazen en örnek grafikler hüsran ile sonuçlanıyor, ve en zikzak, düşüşlü grafikler gebelik ile.

Benim eski grafiklerimi görenler hep kesin gebelik var dediler, öyle güzel ilerleyen bir grafiğin sonunda birden düşüşe geçmesi büyük hayal kırıklığı. Bu yüzden çatlamadan sonra ölçmeye devam etmek istemiyorum.

F Flowers001 eski bir grafiğim. Vücut ısım arttıkça arttıyordu sonra 28. gün düşmeye başladı.

Eki Görüntüle 3031330
Ay evet bu cidden hamile grafigi resmen benimde gecen ay boyleydi ama degiginiz gbi hersey allahtan zamanimizi bekleyip gorecegiz sizim İlk gebeliginiz degil galiba daha bilgilisiniz bizlere nazaran benim ilk hamileligim olacak nasip olursa eger birgün . telaşım biraz bundan kaynakli sanirim

Aynen devam etmeyin ama adete kadarda degerlendirmeyi birakmayin ginede ateste yaniltabilir insani

Evet benim ikinci olacak Allah izin verirse ama ben de en az sizin kadar telaşlıyım, çünkü 1,5 senedir olmuyor.

Evet benim ikinci olacak Allah izin verirse ama ben de en az sizin kadar telaşlıyım, çünkü 1,5 senedir olmuyor.
İlk hamileliginiz hemen mi olmustu ? sizin yumurtlamaniz vs oluyorsa esinizle alakalida olabilir belki insanin bi ay onceki degeriyle simdiki degeri bir olmuyor bunu bizzat yasayarak ogrendim kendimde bile oyle bi ay iyiyken binay bi bakiyorum butun vitaminlerim dusmus troidim yükselmis hic boyle bi sikayetim yokken birde suan nolur nolmaz gebelikte sorun yasamiyim diye dusuk dozlu troid ilacida kullaniyorum

Evet ilk hamileliğim hemen olmuştu, daha doğrusu 2 ay içinde. Yumurtlamam oluyor ama benim de tiroidim çok yüksek. Tiroid ilacına bir ay önce başladım, dün kan verdim, gerekirse dozunu yükselteceğiz. Haklısınız, değerler her ay değişebilir. Tükettiklerimize ve stresimize bağlı bir çoğu çünkü. Siz kaç aydır deniyorsunuz? TSH değeriniz en son kaçtı?

Denemek degil artik ben ugrasiyorum resmen benim iki yılı aştı artik ben. Bile unuttum zaten ilk doktora gittik esin degerlerini gormeden doktor tedaviye baslamadi derken esimde varikosel cikti ameliyat oldu 5 ay ordan bi kaybimiz var yani ondan once denedikleri, zaten kendi capimizda ve bos yere denedigimiz süreçmiş yaklasik bi 7 8 kere yumurta takibi yaptirdim takviye ilac kullanip hsg cekindim 3 kez asilama yaptirdim artik tüp bebek yolundayim o yuzden kendi halimde hamile kalacagimi pek sanmiyorum artik olursada buyuk bi mucize olur ysh yuksek dedig en yuksek 7 cikmisti ama bu bile korkuttu beni gebelik dusunurken en fazla 3 bucuk falan olmali diye biliyorum daha sonra 4 e dustu falan derken en son tup bebek icin kan verdigimde 2 bucuktu ama 50 mg hap kullaniyordum 37.5mg a dusürdüm.

anladım canım, çok üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir gebeliğin olur
TSH aslında 2,5 altında olmalı, avrupa'da 1 civarı hedefleniyor hatta. Ben de en az 2 altına düşürmek istiyorum. 50mg lık kullanmaya devam et bence. Ben de 25mg lık kullanıyorum şimdilik, değerim en son 5,5 idi.

Merhaba kızlar. Bişey danışmak istiyorum size. Benim bat tarihi 02.04.2022 . Yaklasik bir haftadir aşırı derecede göğüs agrim var. Dün hastanede bthcg yaptirdim ve sonuç negatif çıktı. Sizce çok erken olduğu icin mi negatif cikti yoksa gerçekten negatif mi sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…