Gebeliğe Hazırlık Ateş Takibi İle Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar. Bişey danışmak istiyorum size. Benim bat tarihi 02.04.2022 . Yaklasik bir haftadir aşırı derecede göğüs agrim var. Dün hastanede bthcg yaptirdim ve sonuç negatif çıktı. Sizce çok erken olduğu icin mi negatif cikti yoksa gerçekten negatif mi sonuç
Merhaba, testi aşırı derecede erken yaptırmışsın. Şuan gebelik olamaz zaten. Yumurtlama ne zamandı?

Yumurtlamayi bilmiyorum:) bat 3 Nisan. Peki bu belirtiler gebelik belirtisi mi sizce. Aşırı göğüs agrisi sırt ağrısı
Gebelik söz konusu olmadığı için belirtiler de gebelik belirtisi olamaz. Olsa olsa bunlar yumurtlama belirtileridir. Burada ateş takibi yapıyoruz, istersen aramıza katılabilirsin. Ne zaman yumurtlama olduğunu, bat'ın ne zaman olacağını analiz ediyoruz.

anladım canım, çok üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir gebeliğin olur 🤲🏻
TSH aslında 2,5 altında olmalı, avrupa'da 1 civarı hedefleniyor hatta. Ben de en az 2 altına düşürmek istiyorum. 50mg lık kullanmaya devam et bence. Ben de 25mg lık kullanıyorum şimdilik, değerim en son 5,5 idi.
İns canim hepimiz icin en hayirlisi neyse o olsun 🙂🌺🌺

Kullan canım, 1 ay sonra da kan ver. Almanya'da TSH değeri 1 olmayana tüp bebek tedavisi bile başlanmıyor. Gebeliği engelleyebiliyor veya düşüğe sebep olabiliyor. Bir çok kadın TSH değeri 1'e ayarlandıktan sonra doğal yolla gebe kalıyor.
Neden artiyo acaba durdugu yerde benim kayinvalidem yuksek tsh ile hamile kalmis görümceme hatta ameliyat olmus olunca hertürlü oluyorda iste nasip🤷

Neden artiyo acaba durdugu yerde benim kayinvalidem yuksek tsh ile hamile kalmis görümceme hatta ameliyat olmus olunca hertürlü oluyorda iste nasip🤷
Bende haşimato var, benim değerim o yüzden yüksek. Tabii ki yüksek tsh ile gebe kalan da çok, ama bazılarında da engel teşkil ediyor işte 😩

Bende haşimato var, benim değerim o yüzden yüksek. Tabii ki yüksek tsh ile gebe kalan da çok, ama bazılarında da engel teşkil ediyor işte 😩
Benim üç dört sene önce tiroidim hep sıfır ila bir değerleri arasındaydı şimdi ise 23250 gibi değerler çıkıyor ve yükselmiş yani bunun sebebi ne acaba stres mi beslenme alışkanlıklarımız mı?

Benim üç dört sene önce tiroidim hep sıfır ila bir değerleri arasındaydı şimdi ise 23250 gibi değerler çıkıyor ve yükselmiş yani bunun sebebi ne acaba stres mi beslenme alışkanlıklarımız mı?
Anti TPO değerinize bakıldı mı? Şuan ilaç kullanıyorsunuz değil mi?

Son düzenleme:
Hem stres hem yanlış beslenme hem de haşimato olabilir. Haşimato varsa bunun da sebebi genetik olabilir, en azından bende böyle diye düşünüyorum. Daha yeni tanıştığım için bu hastalıkla henüz pek bir bilgim yok maalesef.

Ben de şok oldum ahahah. Değerleriniz iyiymiş aslında, zaten gebelik isteyenlerde hedeflenen değer 2,5 altı. Ben yine de 2 altı hedefliyorum, yurtdışında 1 civarı hatta altı hedefleniyor.
Ben genel olarak stres faktörünün etkili olduğunu düşünüyorum ya rahat bir insan olmak lazım ama günümüzde o da pek mümkün değil, siz Almanya'da mı yaşıyorsunuz😇

X