Gebeliğe Hazırlık Ateş Takibi İle Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, testi aşırı derecede erken yaptırmışsın. Şuan gebelik olamaz zaten. Yumurtlama ne zamandı?

Yumurtlamayi bilmiyorum:) bat 3 Nisan. Peki bu belirtiler gebelik belirtisi mi sizce. Aşırı göğüs agrisi sırt ağrısı
Gebelik söz konusu olmadığı için belirtiler de gebelik belirtisi olamaz. Olsa olsa bunlar yumurtlama belirtileridir. Burada ateş takibi yapıyoruz, istersen aramıza katılabilirsin. Ne zaman yumurtlama olduğunu, bat'ın ne zaman olacağını analiz ediyoruz.

İns canim hepimiz icin en hayirlisi neyse o olsun

Neden artiyo acaba durdugu yerde benim kayinvalidem yuksek tsh ile hamile kalmis görümceme hatta ameliyat olmus olunca hertürlü oluyorda iste nasip

Neden artiyo acaba durdugu yerde benim kayinvalidem yuksek tsh ile hamile kalmis görümceme hatta ameliyat olmus olunca hertürlü oluyorda iste nasip
Bende haşimato var, benim değerim o yüzden yüksek. Tabii ki yüksek tsh ile gebe kalan da çok, ama bazılarında da engel teşkil ediyor işte

Bende haşimato var, benim değerim o yüzden yüksek. Tabii ki yüksek tsh ile gebe kalan da çok, ama bazılarında da engel teşkil ediyor işte
Benim üç dört sene önce tiroidim hep sıfır ila bir değerleri arasındaydı şimdi ise 23250 gibi değerler çıkıyor ve yükselmiş yani bunun sebebi ne acaba stres mi beslenme alışkanlıklarımız mı?

Anti TPO değerinize bakıldı mı? Şuan ilaç kullanıyorsunuz değil mi?

Son düzenleme:
Hem stres hem yanlış beslenme hem de haşimato olabilir. Haşimato varsa bunun da sebebi genetik olabilir, en azından bende böyle diye düşünüyorum. Daha yeni tanıştığım için bu hastalıkla henüz pek bir bilgim yok maalesef.

Ben de şok oldum ahahah. Değerleriniz iyiymiş aslında, zaten gebelik isteyenlerde hedeflenen değer 2,5 altı. Ben yine de 2 altı hedefliyorum, yurtdışında 1 civarı hatta altı hedefleniyor.
Ben genel olarak stres faktörünün etkili olduğunu düşünüyorum ya rahat bir insan olmak lazım ama günümüzde o da pek mümkün değil, siz Almanya'da mı yaşıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…