Gebeliğe Hazırlık Ateş Takibi İle Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeni bir bilgi öğrendim:

Yumurta çatladıktan sonra ateş ertesi günü yükselmek zorunda değil, yükselmesi 4 günü bulabilir.
Aynı şekilde ateş yükseldikten 1 gün sonra da çatlama mümkün.
Her zaman çatlama günü net belirlenemiyor maalesef.

Evet ya bencede boyledir cunku ben. O asyonla kontrol ettigimdede 3 gün pik olup ertesi t nin silik oldugunu goruyordum herkeİn vucudu ayni degil sanirim senin grafin nasil bugün canim

Evet ya bencede boyledir cunku ben. O asyonla kontrol ettigimdede 3 gün pik olup ertesi t nin silik oldugunu goruyordum herkeİn vucudu ayni degil sanirim senin grafin nasil bugün canim
Bugün daha da arttı canım ateşim, artık yumurtlamadan eminim. Bundan sonra ölçmicem, hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.

Sonuçların çıkınca bize haber ver olur mu?

Eklentiler

• 2C746F29-CA68-4CFC-8209-52E54EF02E7B.jpeg
    123,6 KB · Görüntüleme: 60
Bugün daha da arttı canım ateşim, artık yumurtlamadan eminim. Bundan sonra ölçmicem, hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.

Sonuçların çıkınca bize haber ver olur mu?
Bence yarın son kez ölc daha sonra birakirsin artis duzenli gidiyomu ona bakarsin anliyorum seni cidden bencede devam etme daha sonra oluruna birak hersey allahtan nasibinde varsa hertürlü oluyor benim atesim sabah olctum 36.2 cikti sonra geri yattim uyandim olctum 36.7 cikti sanitim ben atesle kontrol etmemeliyim sapıttı benim bünye bu sonuc ne zaman cikar bende bilmiyorum ciktigi gibi yazacagim bence gine negatiftir diye dusunuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…