- 9 Aralık 2020
- 1.080
- 1.535
- 33
-
- Konu Sahibi pe-si-mist
Muhakkak bir hayır vardır canım, benim de geçen ayım boşa bitmişti, nasıl hissettiğini biliyorumGüzel haberlerini bekliyorbrnum inşallahP pe-si-mist ben maalesef bıraktım bu ay, herşey boşa gitti ama bunda da vardır bi hayır.
Verdim canim sabah bakalım hayırlısi olsunF Flowers001 sen ne yaptın kan verebildin mi
Sonucun çıktı mıVerdim canim sabah bakalım hayırlısi olsun
Yok canim yarin cikar heralde sağlık ocagi oldugu icin gec cikiyorSonucun çıktı mı
Heee doğru, merak ettimYok canim yarin cikar heralde sağlık ocagi oldugu icin gec cikiyor
Bende ediyorum ama kistten supe ettimHeee doğru, merak ettime nabızdan gözükür belki
Sağlık ocağında yapılan tahlillerin sonuçları e-nabız'a düşüyor mu?Bende ediyorum ama kistten supe ettimbilmiyorum kimyasal falanmiki acaba oda olabilir e nabiza düsmemis yarin duser ogleden sonra
Gec düşüyor ama düsüyor daha oncede vermistimSağlık ocağında yapılan tahlillerin sonuçları e-nabız'a düşüyor mu?bende düşmüyor, doktor bir kod veriyor onunla bir siteden indiriyorum sonuçları.
Ama bu haksızlıkGec düşüyor ama düsüyor daha oncede vermistim
HahahhaAma bu haksızlık
Yok ya demek ki her sağlık ocağı farklıHahahhasimdi boyle dedim ya benimkininde düşmeyecegi tutar
Bizim saglik ocagi kani devlet hastanesine gönderiyo canim ordan bakildigi icin gec dusuyor sistemeYok ya demek ki her sağlık ocağı farklı
Gebe kalmak istiyorsanız sizlere Allah'ın izniyle yardımcı olabilirimGenelde ben adetle atiyorum kisti cok nadir olur bende zaten bakalim görcez artik
Evet ya bencede boyledir cunku ben. O asyonla kontrol ettigimdede 3 gün pik olup ertesi t nin silik oldugunu goruyordum herkeİn vucudu ayni degil sanirim senin grafin nasil bugün canimYeni bir bilgi öğrendim:
Yumurta çatladıktan sonra ateş ertesi günü yükselmek zorunda değil, yükselmesi 4 günü bulabilir.
Aynı şekilde ateş yükseldikten 1 gün sonra da çatlama mümkün.
Her zaman çatlama günü net belirlenemiyor maalesef.
Bugün daha da arttı canım ateşim, artık yumurtlamadan eminim. Bundan sonra ölçmicem, hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.Evet ya bencede boyledir cunku ben. O asyonla kontrol ettigimdede 3 gün pik olup ertesi t nin silik oldugunu goruyordum herkeİn vucudu ayni degil sanirim senin grafin nasil bugün canim
Bence yarın son kez ölc daha sonra birakirsin artis duzenli gidiyomu ona bakarsin anliyorum seni cidden bencede devam etme daha sonra oluruna birak hersey allahtan nasibinde varsa hertürlü oluyorBugün daha da arttı canım ateşim, artık yumurtlamadan eminim. Bundan sonra ölçmicem, hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.
Sonuçların çıkınca bize haber ver olur mu?