- 2 Ocak 2022
- 2.916
- 4.307
-
- Konu Sahibi pe-si-mist
Merak etme, grafiğinden beraber anlarız. Sen yeter ki ölçmeye devam et.Evet bakalım ne zaman olacak kullandığım uygulama 6 nisan diyor. İnşallah çatlayıp çatlamadığını anlarım yaaa, evde birkaç tane ovulasyon testi vardı onları ypayım bari
Sağol canımMerak etme, grafiğinden beraber anlarız. Sen yeter ki ölçmeye devam et.
Canim bazen catlama agrili oluyor bazende hic anlasilmiyor ben asilamalarimda igneyi vurunduktan sonra birinde agrimisti catladigini hissettim birinde hissetmedim. İgneden 32 saat sonra asilamam oldu doktor aklinda kalmasin diye ultrasonla bakmisti agri yoktu ama catlama olmus demisti yani sen doktoru dinle doktorun iliski verdigi gunleri degerlendir muhakkakEvet bakalım ne zaman olacak kullandığım uygulama 6 nisan diyor. İnşallah çatlayıp çatlamadığını anlarım yaaa, evde birkaç tane ovulasyon testi vardı onları ypayım bari
Canim bazen catlama agrili oluyor bazende hic anlasilmiyor ben asilamalarimda igneyi vurunduktan sonra birinde agrimisti catladigini hissettim birinde hissetmedim. İgneden 32 saat sonra asilamam oldu doktor aklinda kalmasin diye ultrasonla bakmisti agri yoktu ama catlama olmus demisti yani sen doktoru dinle doktorun iliski verdigi gunleri degerlendir muhakkak
Yaaaa ben şansıma tüküreyim. Adam yatak döşek hasta tam da gününü buldu napıcam bilmiyorum yani 36.saatte değerlendirmezsem nolurkiCanim bazen catlama agrili oluyor bazende hic anlasilmiyor ben asilamalarimda igneyi vurunduktan sonra birinde agrimisti catladigini hissettim birinde hissetmedim. İgneden 32 saat sonra asilamam oldu doktor aklinda kalmasin diye ultrasonla bakmisti agri yoktu ama catlama olmus demisti yani sen doktoru dinle doktorun iliski verdigi gunleri degerlendir muhakkak
Tüh canım tamda zamaniYaaaa ben şansıma tüküreyim. Adam yatak döşek hasta tam da gününü buldu napıcam bilmiyorum yani 36.saatte değerlendirmezsem nolurkiadama 200 lira verdim iğneye diyorum olsun bidaha veririz diyor rahatlığa gel neyse ya sabaha bırakıcam ya da yarın akşama. Kısmet artık bir şeyin üstüne düşmemek lazım kesinlikle
Hala çatlamamışTüh canım tamda zamanivalla degerlendirseydin iyi olurdu ama yapacak bisey yok gibi duruyor
Canım çatlatma iğnesinden sonra test hep pik çıkar boşuna testlerini harcamaHala çatlamamışyarın akşam ve çarlamba akşamı yaparım perşembe ara verir cuma günü son kez yaparım bitiririm napayım kocamın sağlığından önemli değil sadece biraz öldürmek istiyorum onu hahah
Vallaaa mııı, hani yumurtlayınca pik oluyordu çatlayınca da silikleşiyodu.. Demek ki doğal olunca öyle oluyorCanım çatlatma iğnesinden sonra test hep pik çıkar boşuna testlerini harcama
HahhahaHala çatlamamışyarın akşam ve çarlamba akşamı yaparım perşembe ara verir cuma günü son kez yaparım bitiririm napayım kocamın sağlığından önemli değil sadece biraz öldürmek istiyorum onu hahah
Her adet pıhtılı olmaz canım, pıhtılar demir eksikliğinden kaynaklanıyor. Umarım yerleşme kanamasıdırBu ay benim grafigim kadar adetimde bi degisik kizlarrrbeklenen adetim 5 gün once geldi ve koyu renkte kana pekte cok benzemeyen kahve tonlu koyu renkli bisey iki gundur bi pedi dolduramadi hamilemiyim diyorum imkanda veremiyorum cok fazla anlamadim ben ne oluyor internete baktim yerlesme kanamasi normal adete benzemeyen. Ya acik renkte yada koyu renkte bir pedi doldurmicak sekilde olur diyo iki üç güne adetim sökülmezse doktora gidecegim adet kanı pıhtılı olur benimki oyle degil ve normalde kahve kakintidan sonra adetim sökülüyor benim
Günaydın canım. Tabii ki herşeyin hayırlısını nasip etsin RabbimZeyElif bunda da vardır bir hayır canım. Hiç değerlendirdiğiniz oldumu iğneden hemen önce veya hemen sonra? Eğer evetse o bile yeter çünkü. Kaliteli spermler sağlıklı bir rahimde 6 güne kadar yaşabiliyor.
İnşallah yeterli olur canım, ben ne hikayeler okudumGünaydın canım. Tabii ki herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbimcuma günü değerlendirdik pazar günü iğneyi yaptım
Dün akşam müsade ettim ama bu gece kaçamazİnşallah yeterli olur canım, ben ne hikayeler okudumya da çatlayana kadar eşin iyileşir umarım, çatlamadan sonraki güne kadar değerlendirilebilinir.
Ama. Ben yumurtlamadimki bu ay ondan imkan veremiyorum atesimde dün 35.8 di bugün 36.1 olmus atesimde dusuk dusuk ilerliyo vallahi bu ay beni yipratti ciddenHer adet pıhtılı olmaz canım, pıhtılar demir eksikliğinden kaynaklanıyor. Umarım yerleşme kanamasıdıryerleşme kanaması günler boyunca devam edebiliyor.
Bence yarin atesin artacak gibi duruyor canim sen bugün kesin degerlendir zaten ates arttıktan sonra degerlendirmek icin zamanin bitiyor ona gore demek diye biliyorum hala dusuk suan sansin varBenimki de şuan böyle. Aslında şuan yumurtluyorum grafik de bunu söylüyor mu P pe-si-mist
Ben yıllarca bununla mücadele ettim hatta adetten önce veya sonra 15 20 gün böyle devam ettiğini bilirim daha bile fazla.. 5kilo verdim bu sorunlar ortadan kalktı bazen arada bi devam da ediyor.. Ama dediğin gibi yerleşme de olabilir o yüzden çok kez hamilelik testleri yapardım acaba bu sefer tuttu mu diye. Bekle bakalım sende ne olacakBu ay benim grafigim kadar adetimde bi degisik kizlarrrbeklenen adetim 5 gün once geldi ve koyu renkte kana pekte cok benzemeyen kahve tonlu koyu renkli bisey iki gundur bi pedi dolduramadi hamilemiyim diyorum imkanda veremiyorum cok fazla anlamadim ben ne oluyor internete baktim yerlesme kanamasi normal adete benzemeyen. Ya acik renkte yada koyu renkte bir pedi doldurmicak sekilde olur diyo iki üç güne adetim sökülmezse doktora gidecegim adet kanı pıhtılı olur benimki oyle degil ve normalde kahve kakintidan sonra adetim sökülüyor benim