Gebeliğe Hazırlık Ateş Takibi İle Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bakalım ne zaman olacak kullandığım uygulama 6 nisan diyor. İnşallah çatlayıp çatlamadığını anlarım yaaa, evde birkaç tane ovulasyon testi vardı onları ypayım bari
Canim bazen catlama agrili oluyor bazende hic anlasilmiyor ben asilamalarimda igneyi vurunduktan sonra birinde agrimisti catladigini hissettim birinde hissetmedim. İgneden 32 saat sonra asilamam oldu doktor aklinda kalmasin diye ultrasonla bakmisti agri yoktu ama catlama olmus demisti yani sen doktoru dinle doktorun iliski verdigi gunleri degerlendir muhakkak

Yaaaa ben şansıma tüküreyim. Adam yatak döşek hasta tam da gününü buldu napıcam bilmiyorum yani 36.saatte değerlendirmezsem nolurki adama 200 lira verdim iğneye diyorum olsun bidaha veririz diyor rahatlığa gel neyse ya sabaha bırakıcam ya da yarın akşama. Kısmet artık bir şeyin üstüne düşmemek lazım kesinlikle

Tüh canım tamda zamani valla degerlendirseydin iyi olurdu ama yapacak bisey yok gibi duruyor

Tüh canım tamda zamani valla degerlendirseydin iyi olurdu ama yapacak bisey yok gibi duruyor
Hala çatlamamış yarın akşam ve çarlamba akşamı yaparım perşembe ara verir cuma günü son kez yaparım bitiririm napayım kocamın sağlığından önemli değil sadece biraz öldürmek istiyorum onu hahah

Eklentiler

• IMG_20220321_225347.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 36
Canım çatlatma iğnesinden sonra test hep pik çıkar boşuna testlerini harcama

Hahhaha ay güleceğim yoktu zaten catlarken hissedersin diye düşünüyorum ama bellide olmaz dedigin gbi artik yarin aksama kaldi bu is sagliktan onemli degil olacagi varsa hertürlü oluyor

Bu ay benim grafigim kadar adetimde bi degisik kizlarrr beklenen adetim 5 gün once geldi ve koyu renkte kana pekte cok benzemeyen kahve tonlu koyu renkli bisey iki gundur bi pedi dolduramadi hamilemiyim diyorum imkanda veremiyorum cok fazla anlamadim ben ne oluyor internete baktim yerlesme kanamasi normal adete benzemeyen. Ya acik renkte yada koyu renkte bir pedi doldurmicak sekilde olur diyo iki üç güne adetim sökülmezse doktora gidecegim adet kanı pıhtılı olur benimki oyle degil ve normalde kahve kakintidan sonra adetim sökülüyor benim

ZeyElif bunda da vardır bir hayır canım. Hiç değerlendirdiğiniz oldumu iğneden hemen önce veya hemen sonra? Eğer evetse o bile yeter çünkü. Kaliteli spermler sağlıklı bir rahimde 6 güne kadar yaşabiliyor.

Her adet pıhtılı olmaz canım, pıhtılar demir eksikliğinden kaynaklanıyor. Umarım yerleşme kanamasıdır yerleşme kanaması günler boyunca devam edebiliyor.

Günaydın canım. Tabii ki herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbim cuma günü değerlendirdik pazar günü iğneyi yaptım

Ben de yarın veya öbürgün yumurtlayacağımı düşünüyorum. Umarım daha fazla gecikmez, çünkü eşim yarın şehir dışına çıkmak zorunda

Eklentiler

• 0411CBEA-E931-4C4C-A786-E3D18397156D.jpeg
    97,4 KB · Görüntüleme: 36
Günaydın canım. Tabii ki herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbim cuma günü değerlendirdik pazar günü iğneyi yaptım
İnşallah yeterli olur canım, ben ne hikayeler okudum ya da çatlayana kadar eşin iyileşir umarım, çatlamadan sonraki güne kadar değerlendirilebilinir.

Her adet pıhtılı olmaz canım, pıhtılar demir eksikliğinden kaynaklanıyor. Umarım yerleşme kanamasıdır yerleşme kanaması günler boyunca devam edebiliyor.
Ama. Ben yumurtlamadimki bu ay ondan imkan veremiyorum atesimde dün 35.8 di bugün 36.1 olmus atesimde dusuk dusuk ilerliyo vallahi bu ay beni yipratti cidden

Ben yıllarca bununla mücadele ettim hatta adetten önce veya sonra 15 20 gün böyle devam ettiğini bilirim daha bile fazla.. 5kilo verdim bu sorunlar ortadan kalktı bazen arada bi devam da ediyor.. Ama dediğin gibi yerleşme de olabilir o yüzden çok kez hamilelik testleri yapardım acaba bu sefer tuttu mu diye. Bekle bakalım sende ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…