Gebeliğe Hazırlık Ateş Takibi İle Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayırlısı olsun canim. İgneyi vurduntan 13 gun icinde idrarla gebelik testi yapma üzülürsün yalancı pozitif cikartiyor ins gercek pozitifleri gorurüz bu ay sende

Hadi hayırlısı olsun canim. İgneyi vurduntan 13 gun icinde idrarla gebelik testi yapma üzülürsün yalancı pozitif cikartiyor ins gercek pozitifleri gorurüz bu ay sende
ayy ağzın bal damlıyor inşallah hepimiz pozitif görürüüzzzz.amiiiinnn <3 bu arada erkenden test yapmam yaa(yaptı)
Seninde zigzag gidiyor bu beni sevindirdi umarim benimde gecte olsa yumurtlamayla sonuclanir
evet bir tek sen değilmişsin bak

ayy ağzın bal damlıyor inşallah hepimiz pozitif görürüüzzzz.amiiiinnn <3 bu arada erkenden test yapmam yaa(yaptı)

evet bir tek sen değilmişsin bak
Benim bugün asiri adet agrim oldu ben iki güne adet olurum ama görünürde bise yok simdilik yapma test oluruna birak kafani rahatlat baska islerle ugras aklina test yapmak geldikce

Benim bugün asiri adet agrim oldu ben iki güne adet olurum ama görünürde bise yok simdilik yapma test oluruna birak kafani rahatlat baska islerle ugras aklina test yapmak geldikce
olsun pes etmek yok.bidAhaki aya inşallahhhh.aay 5 yıl içinde o kadar test yaptımkiiii daha para vermek istemiyorum

Merhaba kızlar benim ateşim sabit bugün 11 de çatlatma iğnesini vuruldum bakalım yarın ateşim ne olacak

Eklentiler

• Screenshot_20220320_145042.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 33
Günaydııın. hissettiğim bir değişiklik de yok bence yumurtlama henüz olmadı bu gün de böyle

Eklentiler

• Screenshot_20220321_080144.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 29
Günaydın kızlar,

4. gün değerimi çıkarttım, o gün 1,5 saat geç ölçüm yaptığım için.

Eklentiler

• FA7008F6-0C0A-4F02-A1DC-ECF8F07FF2F8.jpeg
    85,6 KB · Görüntüleme: 34
Aynı anda yazmışız o zaman değerlendirmeye devam
Ben bugünden itibaren başlıyorumm dün sabah iğneyi yaptım dr 36 saat sonra dedi ona uyuyorum valla:) grafik yorumlamayı bilmediğim için grwfiklerinize bir şey demiyorum anlamadığımdan yanlış anlaşılma olmasın :)

Doktor haklı sanırım ben çatlamayı daha erken bekliyordum çünkü ama şunu da unutmamak lazım: çatlama olduktan sonra ateşin yükselmesi 4 günü bulabilir. O yüzden bugünden itibaren değerlendirmen çok önemli gerçekten.
Zamanla grafik yorumlamayı öğreniyorsun. Bu henüz ateş ölçümü yaptığım 4. Döngüm.

Bana kalsa 3 gün önceki değerim yumurtlama 36.4den 35.9a inmiş olması ama demek ki öyle olmuyormuş işte.. Ben yumurta çatlamadan önce ilişkinin sık olması gerektiğini biliyordum asıl çatlamadan sonra yapılması gerektiğini bilmiyordum, 5yıl çocuk niye olmuyor diyorum bende haha

Aslında doğru biliyorsun canım, çatlamadan sonra yumurta en fazla 12-24 saat döllenmeyi bekler. Yani çatlamadan sonra sadece 1 günümüz var. Senin yumurtan daha çatlamadığı için bir haftayı değerlendir dedi diye düşünüyorum. İğneyi vurur vurmaz çatlamadığı için sanırım.

Hee 36 saat sonra deselerde hemen çatlamıyorsa demek ki ondan 1 hafta süre verdi. Senin bat yakın mı

Hee 36 saat sonra deselerde hemen çatlamıyorsa demek ki ondan 1 hafta süre verdi. Senin bat yakın mı
Evet herhalde öyle. Benim yumurtam daha çatlamadı, çatladıktan sonra 14 gün ekliyorum, bat'ı öyle belirliyorum. Daha çok var yani. Seninle hemen hemen aynı gidiyoruz.

Evet herhalde öyle. Benim yumurtam daha çatlamadı, çatladıktan sonra 14 gün ekliyorum, bat'ı öyle belirliyorum. Daha çok var yani. Seninle hemen hemen aynı gidiyoruz.
Evet bakalım ne zaman olacak kullandığım uygulama 6 nisan diyor. İnşallah çatlayıp çatlamadığını anlarım yaaa, evde birkaç tane ovulasyon testi vardı onları ypayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…