- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 27
-
- Konu Sahibi pe-si-mist
Hadi hayırlısı olsun canim. İgneyi vurduntan 13 gun icinde idrarla gebelik testi yapma üzülürsün yalancı pozitif cikartiyorDr sağ yumurtalığımın 18mm olduğunu söyledi yani gelişmiş çatlatma iğnesi verdi bu akşam çatlatacağım oniiive çatlatmadan sonra 1 gün arayla 1 hafta boyunca ilişki önerdi. Ben tam tersi biliyodum çatlamadan önce ilişki olmalı diye. İyi ki dr gitmişim
Seninde zigzag gidiyor bu beni sevindirdi umarim benimde gecte olsa yumurtlamayla sonuclanirMerhaba kızlar bende de durum böyle,
doktor 1gün arayla 1 hafta boyunca değerlendirmemi istedi iğneden 36saat sonrar =)O zaman bugün dahil 2-3 günü değerlendirmelisin
ayy ağzın bal damlıyor inşallah hepimiz pozitif görürüüzzzz.amiiiinnn <3 bu arada erkenden test yapmam yaa(yaptıHadi hayırlısı olsun canim. İgneyi vurduntan 13 gun icinde idrarla gebelik testi yapma üzülürsün yalancı pozitif cikartiyorins gercek pozitifleri gorurüz bu ay sende
evet bir tek sen değilmişsin bakSeninde zigzag gidiyor bu beni sevindirdi umarim benimde gecte olsa yumurtlamayla sonuclanir
Benim bugün asiri adet agrim oldu ben iki güne adet olurumayy ağzın bal damlıyor inşallah hepimiz pozitif görürüüzzzz.amiiiinnn <3 bu arada erkenden test yapmam yaa(yaptı)
evet bir tek sen değilmişsin bak
olsun pes etmek yok.bidAhaki aya inşallahhhh.aay 5 yıl içinde o kadar test yaptımkiiii daha para vermek istemiyorumBenim bugün asiri adet agrim oldu ben iki güne adet olurumama görünürde bise yok simdilik yapma test oluruna birak kafani rahatlat baska islerle ugras aklina test yapmak geldikce
Bendede erken gebelik testi fobisi basladi. Almiyorum alasimda gelmiyor artik okadar cok aldimkiolsun pes etmek yok.bidAhaki aya inşallahhhh.aay 5 yıl içinde o kadar test yaptımkiiii daha para vermek istemiyorum
Bende adet oluyorum sanirim bir kac güne araniza katilirim tekrarEki Görüntüle 3029921
Günaydın herkese
Grafiğim sakinleşmeye başladı, yumurtlama yakın sanırım. Sizde ne var ne yok?
Aynı anda yazmışızGünaydııın. hissettiğim bir değişiklik de yok bence yumurtlama henüz olmadı bu gün de böyle
Ben bugünden itibaren başlıyorumm dün sabah iğneyi yaptım dr 36 saat sonra dedi ona uyuyorum valla:) grafik yorumlamayı bilmediğim için grwfiklerinize bir şey demiyorum anlamadığımdan yanlış anlaşılma olmasın :)Aynı anda yazmışızo zaman değerlendirmeye devam
Doktor haklı sanırım ben çatlamayı daha erken bekliyordum çünküBen bugünden itibaren başlıyorumm dün sabah iğneyi yaptım dr 36 saat sonra dedi ona uyuyorum valla:) grafik yorumlamayı bilmediğim için grwfiklerinize bir şey demiyorum anlamadığımdan yanlış anlaşılma olmasın :)
Bana kalsa 3 gün önceki değerim yumurtlama 36.4den 35.9a inmiş olmasıDoktor haklı sanırım ben çatlamayı daha erken bekliyordum çünküama şunu da unutmamak lazım: çatlama olduktan sonra ateşin yükselmesi 4 günü bulabilir. O yüzden bugünden itibaren değerlendirmen çok önemli gerçekten.
Zamanla grafik yorumlamayı öğreniyorsun. Bu henüz ateş ölçümü yaptığım 4. Döngüm.
Aslında doğru biliyorsun canım, çatlamadan sonra yumurta en fazla 12-24 saat döllenmeyi bekler. Yani çatlamadan sonra sadece 1 günümüz var. Senin yumurtan daha çatlamadığı için bir haftayı değerlendir dedi diye düşünüyorum. İğneyi vurur vurmaz çatlamadığı için sanırım.Bana kalsa 3 gün önceki değerim yumurtlama 36.4den 35.9a inmiş olmasıama demek ki öyle olmuyormuş işte.. Ben yumurta çatlamadan önce ilişkinin sık olması gerektiğini biliyordum asıl çatlamadan sonra yapılması gerektiğini bilmiyordum, 5yıl çocuk niye olmuyor diyorum bende haha
Hee 36 saat sonra deselerde hemen çatlamıyorsa demek ki ondan 1 hafta süre verdi. Senin bat yakın mıAslında doğru biliyorsun canım, çatlamadan sonra yumurta en fazla 12-24 saat döllenmeyi bekler. Yani çatlamadan sonra sadece 1 günümüz var. Senin yumurtan daha çatlamadığı için bir haftayı değerlendir dedi diye düşünüyorum. İğneyi vurur vurmaz çatlamadığı için sanırım.
Evet herhalde öyle. Benim yumurtam daha çatlamadı, çatladıktan sonra 14 gün ekliyorum, bat'ı öyle belirliyorum. Daha çok var yani. Seninle hemen hemen aynı gidiyoruz.Hee 36 saat sonra deselerde hemen çatlamıyorsa demek ki ondan 1 hafta süre verdi. Senin bat yakın mı
Evet bakalım ne zaman olacak kullandığım uygulama 6 nisan diyor. İnşallah çatlayıp çatlamadığını anlarım yaaa, evde birkaç tane ovulasyon testi vardı onları ypayım bariEvet herhalde öyle. Benim yumurtam daha çatlamadı, çatladıktan sonra 14 gün ekliyorum, bat'ı öyle belirliyorum. Daha çok var yani. Seninle hemen hemen aynı gidiyoruz.