Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ısın 13. ve 14. günde düşmüş ve sonrasında yükselmiş sanki bana 14veya 15. günmüş gibi geliyor
insallah son güne kadar ateşin böyle gıder canım.:sm_cool:Slm Kizlar Bende Buay Ateşimi ölçtüm Ilk Başalarda çok Düşüktü 35 Li Falan çikiyodu Hep Adetime çok Az Kaldi Ve Ateşim Gittikçe Yükseliyo 36,8 E Kadar çikti Inşallah Buay Olur Dua Edin Kizlar Hyirlisi Bakalim..
evet canım yumurta 14. gün çatlamış.süprizzzzzBana da öyle gibi geliyor, bakalım göreceğiz. Genelde yumurtadan 12 gün sonra regl oluyorum. O zaman anlaşılır...
DERECE
1.GÜN 36.1
2.GÜN 36.4
3.GÜN 36.2
4.GÜN ------
5.GÜN ------
6.GÜN 36.1
7.GÜN 36.2
bu da benim tablom :)))
inşallah olmazsın canım
allahım hepimize en kısa zamanda anneliği nasip etsin
Cts. Ultrasonda baktı.. rahmin temiz hatta yumurtlaman var senin dedi.. bu hafta insallah bizde sıkı tutacagız.. kısmet tabi.. :) ama isimin degişmemesi beni sasırttı genelde düşüd ve sonrasında hemen bir artışolur.. bugun yarın yukselir belki..
eger bu ayda olmazsa doktor hormon testi falan yaparız ve klomene başlarız dedi.. senin kullandıgın bir ilaç var mı panoran..
ayyy banada bir gaz veren lazım ponaran ama artık çok yoruldum galiba
gerçi bize zamanında denemedik değil hergün birlikteliği ayaklarımı tavana dikmeyi falan ama nasip meselesi işte olmadı
kizlar merhaba bana yardimci olurmusunuz eger bilginiz varsa ?benim vucut isim genelde dusuk oluyo35,3 35,6 arasi ama koltuk altinda yumurtlama gunum yukseldi ve ogun bugun hala yuksek 36 ustu 3 gun icinde reglim gelcek acaba budurum neyi gosterir bilen var mi?
eğer genelde olduğundan daha yüksekse iyiye işaret olabilir tabii, hadi hayırlısı a.s.
benim reglden bir - iki gün önce düşüyor genelde, ölçmeye devam et bence
tesekkurler canim :içelim: