E
EU1
Ziyaretçi
rakamlara bakılırsa yumrtlaman olmuşşştahminen 30 gün diğer adet tarihlerimi hesapladımm hep 30 çıkıyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rakamlara bakılırsa yumrtlaman olmuşşştahminen 30 gün diğer adet tarihlerimi hesapladımm hep 30 çıkıyor..
inşallah canım,,,,,her ay hüsran,,,,ama bu ay ilk defa iğne yaptırdım,,biraz ümitleniyorum açıkcasınormalde iğneden sonra 12 gün sonra kanda çıkıyormuş hamilelik...
inşallah adet olmazsın...hamilesindir..
arkadaşlar bu gece ateşim 37,4 çıktı......sabahta ölçtüm 36,6 düştü galiba bu ayda olmayacak,,,,sanki regli göreceğim heran ama olmuyor,,,,,iğne regliyi geciktirmiş olabilirmi
canım doğruda bende sabah uyanır uyanmaz ölçüyorumda genelde uyumaya yakın ateşim çok yükseliyor bu çatlatma iğnesinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum ,,bu sabah ateşim 36,9 du yine hayırlısıCanım akşamları ölçümleri dikkate almayacaksın.. Çoğu sebepten yüksek ya da düşük çıkabilir..
Sabah yataktan kalkmadan yaptığın ölçümü kabul et..
İnşallahh regl olmazsın... Ben de 36.7 ile regl oldum.. Her kişi de farklılıklar gösterir.. Belki de olmazsın
Hakkımızda hayırlısı olsunn
temennin için teşekkür ederim canım,,inşallah öylediryuzde 90 hamılesın sennn hadı hayrlısıııııı:hooray::hooray:
yumurtlamadım bennnnnnnnnnnn offffffffffffffffffffffffffffffff
canım stres yapma benimde önceki ay böyle olmuştu her ay yumurtlama olacak diye birşey yok,,,,,,sakin ol herkesin vücut ısısı farklıyumurtlamadım bennnnnnnnnnnn offffffffffffffffffffffffffffffff
arkadaşım daha 1 günüm geçti korkuyorum yine hüsrana uğramaktan,,,,birde reglilerim düzensiz 15.günde iğne oldum yani yumurtlamam geç oluyor o yüzden acala etmak istemiyorum canımberill ne yaptınnn..............
canım evet öyle diyorlar,15 gün sonra regli olurmuşsun,,,görüşemezsek şimdiden iyi bayramlar canım ,,,bu sabahta ateşim36,8 diıyı canım bekle ama haber ver yarına kadar yarından sonra bayramın sonuna kadar olamıyacam merak ederim...ama adet günün geçtiğse birde iğne diyorsun o iğneden 15-16 gün sonra adet olman gerek...tahminen...ateşin aynımı halaaa