acaba ustune görme dedikleri olay olabilirmi canım CADIARZU
sanmam kan tahlili yaptırmıştım 2 gün geçince ve 2 çıkmıştı (-) CADIARZU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acaba ustune görme dedikleri olay olabilirmi canım CADIARZU
bu ay test yapmıyorum canım böbreklerimde tas var benim hergun bol bol su içmem gerekiyor test yapınca hergun 4 saat su icemiyorum fazla buda böbreklerim icin iyi olmuyor bu ay sadece ates ölcumu yapıyorum opuyorumnanaktan bugun atesim üsüdügüm icinmi dustu bilemiyorum bakalım yarın belli olur genelde dikkatettim 36.4 de birkac gun sabitlendigi zaman yumurtlama olmus 3 aydırki ölcumlerimde bakalım bu ayda öyle olursa adet gunu atesi gibi yumurtlama gunu atesimide iyice ögrenmiş olacagım kaydirigubbakcemile3
eğer olmazda tedaviye başlarsam yine ölçücem ateşi bakalım yumurta büyürken yüksekmi oluyor ateşim çünkü geçen ay bi yumurtam vardı ve ateşim yüksekti bu ay hiç yükselmiyo ateşim
renkly belkide kimyasal gebelik yaşadın canım scuba beklicen mecbur ozaman desene fikfiklere devamsırnaşık şey:dance:
sende kapıya yazı asarsın 3gün yatılı misafir kabul etmiyoruz diyeevet önümüzdeki 3 gün misafir falan gelmesin diye dua ediyorum sırnaşık şey
sende kapıya yazı asarsın 3gün yatılı misafir kabul etmiyoruz diye
zemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
yalnız benim değer sabitlendi bakalım ne olacak merak ediyorum.
ya arkadaşlar şu ov.testlerini merak ediyorum ama forumlarda kimden okusam memnun değil,yanıltıcı ,hatta yanlış çıkıyor diyenler var.o yüzden hiç almadım ama sizlerin değerlerede bakıyorum pek anlamlı,mantıklı değiller bana sorarsanız sizde o testleri pek kaile almayın.birde yatılı misafir almamak lazım demi arkadaşlar hem çocuk derler hemde dibimizde biterler eeee onlar varken biz nasıl çocuk yapalım 1 gece gelirler tam gününü denk getirirler sonra gitti 1 ay bekle dur.offff bazen çat diye söyleyesim geliyo da sabır diyorum.
ay canım benim duygularımı dile getirdin valla aynen. ben ilk defa bu ay kullandım canım ama sen bana bakma ateşimde çok düzensiz oldu bu ay bakalım yarın öbürgün düşecekmi ateşim. bugüne kadar hep silikti çizgiler hatta ben pozitifi anlıyamıycam diye düşünüyordum ama arada çok fark var hemen belli ediyor kendini. çok geç yumurtladığım halde bu ay bende işe yararsa şiddetle tavsiye edicem. şuan birşey diyemiyorum ama eşimden ayrı kalmıycak olursam bir dahaki ayada alıcam olmadı sonraki ay.
inşallah sende gerek kalmaz opuyorumnanaktan
bence ateş ölçme yöntemi yeterli ve doğru ipucu veriyo..iki aydır yumurta takibi yapılıyo bana doktorun yumurtan bu gün çatlicak dediği günle derecenin ki örtüşüyo..zemuszemuszemuszemus
kızlar hamilelerin ateş tabloları nerdeydi..bulamıyorum