slm kıslarrr,benimde regl yeni btti,antibiyotik alıyorum şusıralar dişim yüzündenbişe olmas dimi
arkadaşım antibiotiklerin kullanımının zararlı olduğunu biliyorum.sen istersen ilaç bitene kadar korun gebelik oluşursa bebiş zarar görür sonra yaşanan kayıp inan acı oluyor.tedavin bittikten sonra tekrar bırakırsın korunmayı
1hafta falan kullanıcam regli biter bitmes hamilelik oluşmas die biliyorum.
clear blue çok pahalı yaa almak istiyorum ama sen kullanıyomusun tatlım?
bu ay 5.ayım olacak
monitör bencede avantajlı çünkü monitör sabit kullanma ihiyacı olana verebilirsin çünkü çubukları ayrı satılıyor kullanımıda basit ve ayrıntılı bilgi alıyorsun ben almadım ama yılbaşına kadar olmazsa ben almayı düşünüyorum .inş.allah o güne kadar doldurur göbüşümüde gerek kalmaz ama son olarak onu denicem.
günaydın kızlaaarrrrr
ateşli hanımlar hu huuuuuuuuu ayol unutulmuş terkedilmiş burlarrrr heyyyyyy hehehhehee
kızlar hepsinizi çok özledimmmmm çoktandır giremiyorum nete bissürü koşuşturmaca iş güçç, 1 hafta daha yokum ama boş bırakmayın burları ben yoğkene.. yokluğumda fikfikçilik işini yağverime bırakıyorum o beni hiççç aratmazzzz. :roflol:naniknanik
ufak bi tatile çıkıyoruz kocişkomla, (işin aslı bebik yapmaya gidiyoruz) hehehhehee şaka bi yana 2 kişi gidip üç kişi dönsek fena olmaz heralde ama bakalım.. ovulasyon testi yapıyorum bu ara, kaçırmazsam ateş de ölçüyorum. dualarınıza beni de sıkıştırın kızlarrrr öpüyorum hepsiniziiiiiiiii özleyin beni anacımmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
çok üşüyorum yaaa anammm ateşli bayanlar topiğinede hiç yakışmıyorrrr kaydirigubbakcemile3
canım ateşin güsel,daha yumoşla olmamış galiba.dua edelim bende 5aydır istiyorum.zamanı gelince olacak inş.
canım benim yumurtlama zamanına kadar kullanmanda bi sakınca yok ama yumurtladıktan sonra kullanmamaya çalış opuyorumnanaktanslm kıslarrr,benimde regl yeni btti,antibiyotik alıyorum şusıralar dişim yüzündenbişe olmas dimi
canım yaaaa bizde seni çok özledik nirelerdesinnn gel artıkk amaaaaa opuyorumnanaktankızlarrrrr özledim valla hepinizi bu aralar işlerim yoğun işyerinden giremiyorum. ptesiden itibaren yanınızdayım... güzel haberler varmı okuyamadım sayfaları.... siz beklenmeyen adet tarihlerinizi yazın ben yinelerim listeyiii arada bakıyorumm... öpüyorum hepinizi bol ateşli günler...........
yaaa canım benim sen gittin fikfik olayında greve gidildiiii kaydirigubbakcemile3 gel cabucakkkkkk cabucakkk amaaaaaaaa bırakma bizi buralarda koma böyleeeeeegünaydın kızlaaarrrrr
ateşli hanımlar hu huuuuuuuuu ayol unutulmuş terkedilmiş burlarrrr heyyyyyy hehehhehee
kızlar hepsinizi çok özledimmmmm çoktandır giremiyorum nete bissürü koşuşturmaca iş güçç, 1 hafta daha yokum ama boş bırakmayın burları ben yoğkene.. yokluğumda fikfikçilik işini yağverime bırakıyorum o beni hiççç aratmazzzz. :roflol:naniknanik
ufak bi tatile çıkıyoruz kocişkomla, (işin aslı bebik yapmaya gidiyoruz) hehehhehee şaka bi yana 2 kişi gidip üç kişi dönsek fena olmaz heralde ama bakalım.. ovulasyon testi yapıyorum bu ara, kaçırmazsam ateş de ölçüyorum. dualarınıza beni de sıkıştırın kızlarrrr öpüyorum hepsiniziiiiiiiii özleyin beni anacımmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
işte fikfikçi başı gidicem diyince bir titreme geldi şekercimmmm kaydirigubbakcemile3hemde sen fikfikçi başının yaverisin olur mu öyle üşümek ateşli bacım:asigim:
adetin 3.günü 36,5
4. 36,3
5. 36,3
6. 36,3
7. 36,3
8. 36,3
9. 36,3
10. 36,2
11. 36,3
12. 36,2
13. 36,3
14. 36,4